• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bir de size sorayım adetin 8.gunu test yaptım 2 .çizgi merve arkadasin testindekine yakin derece koyu çıktı ama rrken diye cok takılmadim fakat dun atesim 35.8 iken bugun 36.6 olmuş bu mümkün mü yaa ben daha abdest bile almadim 10 gün sürüyor reglim :KK43:((
Canm duymustum adet biter bitmez de olabiliyormus ovulasyon..adetin son zamanlari oldugu icin olabilir bence

Evet canim.. oldum.yazdim goremedin herhalde.:KK43: Artik supheler kalkti. Ihtimal azdi ama.
Bendr prenses gbi kaybolcam depresyona gircem iste :KK42:
Canm bence stres cok etkilio daha yolun basndasnz benim 9.ayim buay hala pes etmedim..strese grme demekki hayrli zamani daha gelmemis öbür aya odaklan bak ne guzel dongunde kisaymis cok beklemiosun ben 35 gune bir oluyorum hatra duzensz dahada gecikebiliyor

Canm bence stres cok etkilio daha yolun basndasnz benim 9.ayim buay hala pes etmedim..strese grme demekki hayrli zamani daha gelmemis öbür aya odaklan bak ne guzel dongunde kisaymis cok beklemiosun ben 35 gune bir oluyorum hatra duzensz dahada gecikebiliyor
Ole de insan kac ay gectigini dusunmuyo benimde 3 oldu
ama her ay uzuluyorum.yinede.
gecer ins..daha yeni oldum ya bugun buhranli gecer :cry::cry:

Bende bugunj bekliyodum.kafamda olanlar yapiyodum yarin olmazsam pazartesi gebelik testi yapicam.pozitif cikarsa esime nasil soylesem acabalarrr..cok buyuk hayal kirikligi.en cok bu ay etkilendim.isyan etmek degilde uzuntumun onume gecemiyorum :KK43: insallah sen olmazsin canim insallah hamile haberini verirsin bize.disarda kendi cevremde hamile haberi almak canimi yakiyo biraz ama burda da tam tersi icime su serpiliyo sanki.ayni kaderi oaylastigimizdan sanirim
Benim de hamilelik haberini birlikte aldığım arkadaşlarımın çocukları ek gıdaya geçtİ. Hiç olmaması mı daha kötü olup 3 kere kaykaybetmek mi bilmiyorum. Ne kadar çok çocuk hasreti çeken insan var diyorum kk ya girdikçe acaba eskiden beri mi böyleydi yoksa gdo ve ışınlar yüzünden falan dönemimizde bu kadar arttı. Allah hepimize sabır versin

Ole de insan kac ay gectigini dusunmuyo benimde 3 oldu
ama her ay uzuluyorum.yinede.
gecer ins..daha yeni oldum ya bugun buhranli gecer :cry::cry:
Haklisin canm benim .. Bende ilk baslarda cok uzuluyordum smdi sanrm alistim her ay ayni seyi yasamaktan :KK51:buarada canm ya ovulasyon testi orneklerin varmi elinde varsa atabilirmsn

Haklisin canm benim .. Bende ilk baslarda cok uzuluyordum smdi sanrm alistim her ay ayni seyi yasamaktan :KK51:buarada canm ya ovulasyon testi orneklerin varmi elinde varsa atabilirmsn
son ayki canim. bu ay incir yemistim erken yumurtladim.ise yaramadi.ama :)

Eklentiler

• 2015-04-22 10.54.42.jpg
    2015-04-22 10.54.42.jpg
    476,6 KB · Görüntüleme: 86
Evet canim.. oldum.yazdim goremedin herhalde.:KK43: Artik supheler kalkti. Ihtimal azdi ama.
Bendr prenses gbi kaybolcam depresyona gircem iste :KK42:

Kuzumm adet olmuşsun :( depresyon değil benim ki soğudum biraz bebek fikirine kac günün sonunda hayal kırıklığına uğradım biliyorsun. Artık onumuzdeki ay beraber takip ederiz. Gerçi adet olmadım hala ama

Kuzumm adet olmuşsun :KK43: depresyon değil benim ki soğudum biraz bebek fikirine kac günün sonunda hayal kırıklığına uğradım biliyorsun. Artık onumuzdeki ay beraber takip ederiz. Gerçi adet olmadım hala ama
Aynen bugun ben de sogudum :(
ilaclarini kullaniyomusun dr un verdigi. Hic belirti yok mu. ole beklemekte kotu yaa. 10 gun filan gecikti herhalde. Aramizda baya vardi cunku ole hatirliyorum.

Aynen bugun ben de sogudum :KK43:
ilaclarini kullaniyomusun dr un verdigi. Hic belirti yok mu. ole beklemekte kotu yaa. 10 gun filan gecikti herhalde. Aramizda baya vardi cunku ole hatirliyorum.
Yok canım kullanmıyorum 10 daha geçsin oyle kullanicam. Araştırdım baya bide başka bi doktorla konuştum içme hemen dedi. En son adetten 2 gun önce ilişki olmuştu doktor dedi belki o ilişkide tutmuştur üzerinden 15 gun geçmeden belli olmaz. 1 hafta sonra tekrar kanda bakarız dedi . Oyle yani canim

Yok canım kullanmıyorum 10 daha geçsin oyle kullanicam. Araştırdım baya bide başka bi doktorla konuştum içme hemen dedi. En son adetten 2 gun önce ilişki olmuştu doktor dedi belki o ilişkide tutmuştur üzerinden 15 gun geçmeden belli olmaz. 1 hafta sonra tekrar kanda bakarız dedi . Oyle yani canim
Hmm anladim.keske ole olmus olsaa. Bende alistim.smdi.... ilk oldugum zaaman kotuydum.saatler gecince duruma alisiyorum :) alismaktan baska carede yok yaa ;)

Kizlar ben yumurta takibi yaptirmak istiyorum bu ay. Nasil oluyo.10. Gun gitsem mesela. (Gecen ay cagirmisti gitmemistimde) yani 10..gune kadar calismamis mi olcaZ. Iliskiyi dr mu solicek.. biz zaten calisiyoruz.o gunlerde. Farkli.bisey ollmicaksa gitmekte yarar var mi ?

11210313_10205122405852244_1329300393_n.jpg
Canim erken mi yumurtladin acaba siliklesmesi ilginc :KK66:

Canım bence catlamamis, aldigin sivi miktari, idrarini ne kadar tuttugun falan cok etkiliyor testi, en az 4 saat idrarini tutmus olman ve en az 2 saat sivi almamis olman lazım bu testleri uygularken. Bu dediklerime dikkat edersen cok daha iyi sonuc alirsin, yumurtlama gununde de esit koyulukta ya da daha koyu bi cizgi elde edersin, yumurtan catlasaydi hemen hemen 2 gün falan diger günlere göre daha koyu cikiyo zaten, sende oyle olmamış, aldigin sivi miktarina bagli bi koyuluk olmus bence 10. gunde.
bugünkü testim de bu işaretli olanda ilişki oldu yarın doktora gidecem yumurta takibi için acaba bu gece ilişki olsun mu yoksa sprem kalitesi için bekleyelimmi .....acaba 2. yumurta mı bu klomen kullanıyorum ya

Back