- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #5.141
Gunaaaydin kizLaaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinGünaydın kizlaar
dun aksam kan testi yaptirdim 63 cikti
inşallah darisi en yakin zamanda sizlerin basina
Bende seni merak ediyodumm. Hadi bakalim. Bugun test yaptin mi canim ?Kızlarr günaydın benim kırmızılar gelmedi hala :)
Yok canım yapmadımBende seni merak ediyodumm. Hadi bakalim. Bugun test yaptin mi canim ?
Süpeeeerrr Maşallah canım, darısı diğer arkadaşlarımızaGünaydın kizlaar
dun aksam kan testi yaptirdim 63 cikti
inşallah darisi en yakin zamanda sizlerin basina
Mümkünse gelmesinler, bebiş vardır inşallahKızlarr günaydın benim kırmızılar gelmedi hala :)
Hmm yani umut etmek icin yeterli koyuluk. Insallah saklaniyordur. Ya bugun benim ymrtlamadan sonra 10.gunum. test yaptim gebelik. Bisey cikmadi da. Bu kagit testlerde nerde cikiyor anlamadim yaa. Denemek icin yaptim.bu ay ovuyla onlar geldi yanlis almisim iade de etmedim. Uyuz oldumEdacım gebelik testim yok ovulasyon testi yaptım sonuç bu yine yokEki Görüntüle 1513864
Resmini koysana canım bakalım biHmm yani umut etmek icin yeterli koyuluk. Insallah saklaniyordur. Ya bugun benim ymrtlamadan sonra 10.gunum. test yaptim gebelik. Bisey cikmadi da. Bu kagit testlerde nerde cikiyor anlamadim yaa. Denemek icin yaptim.bu ay ovuyla onlar geldi yanlis almisim iade de etmedim. Uyuz oldum
Bende dpo 10 da çıkmamıştı canım dpo 12 de çıkmıştı, ama belli de olmazHmm yani umut etmek icin yeterli koyuluk. Insallah saklaniyordur. Ya bugun benim ymrtlamadan sonra 10.gunum. test yaptim gebelik. Bisey cikmadi da. Bu kagit testlerde nerde cikiyor anlamadim yaa. Denemek icin yaptim.bu ay ovuyla onlar geldi yanlis almisim iade de etmedim. Uyuz oldum
Ben seni de alıntılamıştım güya ama çıkmamış canımcım. Umut vaadediyor bence de. Sonuçta 2. çizgin belirgin.blueflower günaydın canım ovulasyon testimi gördünmü nasıl sence
Erken biliyorum ama deneyeyim testi canim.. 12 de cikti cikti. 13. De adet oluyorum ben zatenBende dpo 10 da çıkmamıştı canım dpo 12 de çıkmıştı, ama belli de olmaz
Canım okla gösterdiğim yerde çıkıyor ve sanki orada çok hafif bir gölge var gibi geliyor.Ortalama bi t bolgesi uydurup oraya odaklancam artikkk. Bidaha almm yaa bundan zaten yanlislikla aldim
Ayyy keske. Valla bu testlerden var mecbur yapcam bunlari elimde varken alamam. Yarin oraya odaklanirim artik :) midemin disinda bi degisiklik yok. o da neden bilmiyorum usuttum mu stresmi bebemi.Canım okla gösterdiğim yerde çıkıyor ve sanki orada çok hafif bir gölge var gibi geliyor.