• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bende seni merak ediyodumm. Hadi bakalim. Bugun test yaptin mi canim ?
Edacım gebelik testim yok ovulasyon testi yaptım sonuç bu yine yok 20150501_110541.jpg

Edacım gebelik testim yok ovulasyon testi yaptım sonuç bu yine yokEki Görüntüle 1513864
Hmm yani umut etmek icin yeterli koyuluk. Insallah saklaniyordur. Ya bugun benim ymrtlamadan sonra 10.gunum. test yaptim gebelik. Bisey cikmadi da. Bu kagit testlerde nerde cikiyor :D anlamadim yaa. Denemek icin yaptim.bu ay ovuyla onlar geldi yanlis almisim iade de etmedim. Uyuz oldum :(

Hmm yani umut etmek icin yeterli koyuluk. Insallah saklaniyordur. Ya bugun benim ymrtlamadan sonra 10.gunum. test yaptim gebelik. Bisey cikmadi da. Bu kagit testlerde nerde cikiyor :KK70: anlamadim yaa. Denemek icin yaptim.bu ay ovuyla onlar geldi yanlis almisim iade de etmedim. Uyuz oldum :KK43:
Resmini koysana canım bakalım bi

Hmm yani umut etmek icin yeterli koyuluk. Insallah saklaniyordur. Ya bugun benim ymrtlamadan sonra 10.gunum. test yaptim gebelik. Bisey cikmadi da. Bu kagit testlerde nerde cikiyor :KK70: anlamadim yaa. Denemek icin yaptim.bu ay ovuyla onlar geldi yanlis almisim iade de etmedim. Uyuz oldum :KK43:
Bende dpo 10 da çıkmamıştı canım dpo 12 de çıkmıştı, ama belli de olmaz ;)

Ortalama bi t bolgesi uydurup oraya odaklancam artikkk. Bidaha almm yaa bundan zaten yanlislikla aldim :KK42:

Eklentiler

• 2015-05-01 11.21.23.jpg
    2015-05-01 11.21.23.jpg
    254,2 KB · Görüntüleme: 79
Back