• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

blueflower blueflower edosko edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızlar
Canım korkulacak bişey yok bunda sakın sıkma canını. İnşallah değildir tabii. Bekle bakalım pazartesi duruma göre hareket edersin.

25. günde pozitifi yakaladım sanki değil mi?
20150430_165839.jpg
20150430_170150.jpg

:cry: benim ayaklarım üşümeye başladı :KK61:
Canm hemen kötüye yorup üzme kendini daha var günün kırmızılar gelene kadar umut vadediosun ;)

prensinin_prensesi prensinin_prensesi canm üzüldm ya hiç böyle hayal etmemiştm sayfayı acınca mutly haberi alırım umudu vardı bende :( kist de kücükmüş inş cabuk kaybolur da baslar bebiş çalışmaları küçük olanlarn çoğu adetle atılıoms zaten o yüzden bencede ilacını al bi an önce iyileş canm ;)

Canm senin yumurtalarnn kiste dönüşmesi durumu varsa hiç klomen kyllandn mı çaylatma iğnesiyle beraber bende sorun yoktu yine de verdi dr ama normalde çatlamayanlara ve kist olusanlarda bu tedavi uygulanırms inşallah oluşmamstrda eger olmssa da bi dr danıs bu olayı
blueflower blueflower edosko edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızlar

blueflower blueflower edosko edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızla
Canm senin yumurtalarnn kiste dönüşmesi durumu varsa hiç klomen kyllandn mı çaylatma iğnesiyle beraber bende sorun yoktu yine de verdi dr ama normalde çatlamayanlara ve kist olusanlarda bu tedavi uygulanırms inşallah oluşmamstrda eger olmssa da bi dr danıs bu olayı
Canım bu 4. Klomen kullanışım her seferinde yumurtalar büyüyo ama kiste dönüşüyo

Canm hemen kötüye yorup üzme kendini daha var günün kırmızılar gelene kadar umut vadediosun :KK66:

prensinin_prensesi prensinin_prensesi canm üzüldm ya hiç böyle hayal etmemiştm sayfayı acınca mutly haberi alırım umudu vardı bende :KK43: kist de kücükmüş inş cabuk kaybolur da baslar bebiş çalışmaları küçük olanlarn çoğu adetle atılıoms zaten o yüzden bencede ilacını al bi an önce iyileş canm :KK66:
ya ne bılımm her seyı tam yapıyoruz sorunda yok nıye olmuyor dıye uzuluyorum. ayaklarım usur cunku umutsuzluga kapılıyorumm.
doğru dıyosun kırmızıya kadar durmak yok :KK36::rolleyes:

ya ne bılımm her seyı tam yapıyoruz sorunda yok nıye olmuyor dıye uzuluyorum. ayaklarım usur cunku umutsuzluga kapılıyorumm.
doğru dıyosun kırmızıya kadar durmak yok :KK36::rolleyes:
Canım bazılarında gebelk hiç anlaşılmıomuş bile belki sende onlardan olursn sürpriz olur bize de ;) hepimiz aynı durumdaız ya insan cok takıo kafasına beni dr böle stresli görünce hızlandıralm o zamn süreci deyip klomen verdi sonradan acaba kullanmasa mıydım dedm artk kullndım beklemedeim inş bigün vericez biz de mutlu haberi belki seninki cok yakında ;) pozitif düşünmeye devam moral bozmak yok :KK76:

blueflower blueflower edosko edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızla

Canım bu 4. Klomen kullanışım her seferinde yumurtalar büyüyo ama kiste dönüşüyo
Hadi ya iğne de kullanıo musun sonrasında ona ragmen mi catlamıyo :( inşallah bu kez öyle olmamstr o zaman dielim dua edelm cnm daha senin de bi kaç gün var sanrm stres yapma canım ;)

Canm hemen kötüye yorup üzme kendini daha var günün kırmızılar gelene kadar umut vadediosun :KK66:

prensinin_prensesi prensinin_prensesi canm üzüldm ya hiç böyle hayal etmemiştm sayfayı acınca mutly haberi alırım umudu vardı bende :KK43: kist de kücükmüş inş cabuk kaybolur da baslar bebiş çalışmaları küçük olanlarn çoğu adetle atılıoms zaten o yüzden bencede ilacını al bi an önce iyileş canm :KK66:

Eltim falan diyo rahim kendini hazirliyo adetin gecikmesi eski insanlar daha iyi bilir tabi 3 çocuk yapmiş :D

insallah canimm. Midemde tuhaf gaz var. Strestendir kesin :( sanki yumruk var midemde. .
Canım bazılarında gebelk hiç anlaşılmıomuş bile belki sende onlardan olursn sürpriz olur bize de :KK66: hepimiz aynı durumdaız ya insan cok takıo kafasına beni dr böle stresli görünce hızlandıralm o zamn süreci deyip klomen verdi sonradan acaba kullanmasa mıydım dedm artk kullndım beklemedeim inş bigün vericez biz de mutlu haberi belki seninki cok yakında :KK66: pozitif düşünmeye devam moral bozmak yok :KK76:

Gaz da bebiş habercisi ama insan herseyi bebeğe yorup sonuç olumsz olunca da cok üzülüo en iyisi sen kendini cok sıkmadan bekle bakalm biraz daha az kaldı zaten :KK66:
Evet canim karisik valla. Gaz var yanma var. Skistiriyo beni. Normalde olmaz.midemle sorunumda yoktur. Ama strestende olmus olabilir. Ins iyi biseydendir Hoppa

Hadi ya iğne de kullanıo musun sonrasında ona ragmen mi catlamıyo :KK43: inşallah bu kez öyle olmamstr o zaman dielim dua edelm cnm daha senin de bi kaç gün var sanrm stres yapma canım :KK66:
Evet canım iğneli oldu 3 tanesi olmadı çatlamadılar yine bu ay sadece klomen verdi doktor iğne vurmayalım dedi ama yine olmadı yine kist oluştu kesin çünkü kasık ağrılarım falan var canım bu arada dün bat günümdü canım ama hala gelen giden yok gebelikte yok

Back