• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım çınarlıya başladım reşat beye. Çok çok memnun kaldım. Sen ne taraftaydın unuttum ki ben :KK22: Tavsiye ederim dr umu.
Canm bende menemendeim bende çınarlıya gidiorm ama gebelk olmadıgı için daha cok umursamamştm doktoru :) benm de güngör beyilk gittigimde onun saati uygundu iyi gibi şimdilk ama hamilelk sürecinde nasl biri bilmıorm eger bigün bende hamiş olursam deiştiririm belki reşat beye bende :)

Canm bende menemendeim bende çınarlıya gidiorm ama gebelk olmadıgı için daha cok umursamamştm doktoru :) benm de güngör beyilk gittigimde onun saati uygundu iyi gibi şimdilk ama hamilelk sürecinde nasl biri bilmıorm eger bigün bende hamiş olursam deiştiririm belki reşat beye bende :)
Canım güngör beyi imnternetten araştırmıştım ne kadar doğru bilmiyorum ama 1-2 tane yanlış teşhisi varmış. Okumuştum bir yerlerde. Ama görünüş olarak iyi birisine benziyor. Reşat bey için hep iyi şeyler duydum. Annem konak doğumdan emekli ebe-hemşire. O da tanıyor dru. O yüzden güvenerek gittim, içim de ısındı açıkçası. O zaman karşılaşırız belki hastanede ;)

Canım güngör beyi imnternetten araştırmıştım ne kadar doğru bilmiyorum ama 1-2 tane yanlış teşhisi varmış. Okumuştum bir yerlerde. Ama görünüş olarak iyi birisine benziyor. Reşat bey için hep iyi şeyler duydum. Annem konak doğumdan emekli ebe-hemşire. O da tanıyor dru. O yüzden güvenerek gittim, içim de ısındı açıkçası. O zaman karşılaşırız belki hastanede :KK66:
Ayy bende hamiş olursam değişririm o zaman ;) inş canm bebiş olursa bende sık giderm karşılaşabilirz o zaman ;)

Maalesef kızlar . Sol tarafımda kist oluşmuş küçük. Adet söktürücü verdi. Adetimin 2-3 gunu çağırdı. Bakicak yok olmus mu durumu ne diye. Sonrası Allah Kerim artık :)

Maalesef kızlar . Sol tarafımda kist oluşmuş küçük. Adet söktürücü verdi. Adetimin 2-3 gunu çağırdı. Bakicak yok olmus mu durumu ne diye. Sonrası Allah Kerim artık :)
prenses üzülme :( hayırlısı olsun . en sonunda bana yetiştin yaa :) benim 4 günüm kaldı. artık birlikte beklicez bidahaki ay :KK5:

Kızlar bende sabah hani dijital gebelik testi varmıs dedim ya ondan aldım azönce yaptım böyle çıktı artık test falan da yapmıycam 20150430_161645.jpg

canım maşallah sende ben gıbı karalar bağlamadın. yenı aydan umutluyumm :) canım hayıt tohumu kiste çok ıyı gelıyor ve adetı düzene sokuyor tavsıye ederim. bugun adetımın 2. gunu incir hayıt tohumu bal tarçına başlıyacagım bende

canım maşallah sende ben gıbı karalar bağlamadın. yenı aydan umutluyumm :) canım hayıt tohumu kiste çok ıyı gelıyor ve adetı düzene sokuyor tavsıye ederim. bugun adetımın 2. gunu incir hayıt tohumu bal tarçına başlıyacagım bende
Canım hepsini karıştırıpmı yiyosun acaba

Canım hepsini karıştırıpmı yiyosun acaba
yok tatlım. sabahları bal çörek otu tarçın karışımından 1 tatlı kaşığı yiyorum. akşam yemekten sonra hayıt tohumu çayını içiyorum.gece yatarkende 2-3 tane kuru ıncır yıyorum tatlım

Hayırlısı canım inşAllah kistin kaybolur kendiliğinden üzülme
prenses üzülme :KK43: hayırlısı olsun . en sonunda bana yetiştin yaa :) benim 4 günüm kaldı. artık birlikte beklicez bidahaki ay :KK5:

Üzülmedim desem yalan olur Ağlamamak ıcın kendimi zor tuttum kayınvalideme geldim kimsenin haberi yok eltime soyledim ilacı içme bekle dedi. Ne yapsam karar veremedim

Üzüldüm ama canim. Hayıt kotu tadi diyorlar icemem onu. Bal tarçın çörek otu onu Yaparım adet olunca

Canım zamanı gelmemiş demek ki. Ben de üzülmedim desem yalan olur :(
Kızlar bende sabah hani dijital gebelik testi varmıs dedim ya ondan aldım azönce yaptım böyle çıktı artık test falan da yapmıycam Eki Görüntüle 1513080
Prenses gibi mi oldu acaba canım senin de ? Bekle bakalım 1-2 gün daha
Üzülmedim desem yalan olur Ağlamamak ıcın kendimi zor tuttum kayınvalideme geldim kimsenin haberi yok eltime soyledim ilacı içme bekle dedi. Ne yapsam karar veremedim
Canım dr kisti görmüş, bence bekleme bu sefer kist regl olamazsan büyüme yapar. Ondan demek ki senin testlerin devamlı koyu çıkıyordu. Regl ol ki düzene gir hemen önümüzdeki ay ki çalışmalırına başla derim. Yine de karar senin.

blueflower blueflower edosko edosko işte kızlar benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste dönüşüyoya kesin benimde kist oluştu yaa çok moralim bozuk valla olmadı pazartesiye kadar olmassam bende doktora gidicem kızlar

Back