• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Daha leke de gelmedi kanama da başlamadı bekliyorum Düzelir mi bilmiyorum çok da umitlenmek istemiyorum beklemedeyim yani bu aralar pek moralim yok zaten birkaç gün sonra daha iyi olurum herhalde
Canım inşallah gelmez dua et biz de duacınız inşallah bebeğin seni bırakmaz :(
İlaç falan verdi mi dr engellrsin diyr

Canm benm de ilk aslnda bende iğne vuracagını bilmıodm giderken korkmustm duyunca ama korkacak bişi yok canm merak etme iğne iki çeşitmiş benmki kalçadandı bir dieride koldan veya göbekten vuruluoms
heee öyleyse korkulacak bişi yok benim aklıma neler geldi bi bilsen :D sanırsam bu iğneyi vurmayınca yumurta catlamıyomuş kist oluşuyomuş vurmazsa illla yaptırayım mı iğneyi

heee öyleyse korkulacak bişi yok benim aklıma neler geldi bi bilsen :KK70: sanırsam bu iğneyi vurmayınca yumurta catlamıyomuş kist oluşuyomuş vurmazsa illla yaptırayım mı iğneyi
Bende iğne duyunca yaptrmasam mı acaba demiştim sonra buraya yazdm arkadaslar bana da öle dedi yaptrman daha iyi dediler ben de yaptrdm ama sonra üzüldm keske hiç kullanmasaydm die cnkü dr bi sorunun yok sadece süreci hızlandırıoruz cok istiosn die dedi sonrasında bebiş olmazsa bu ay kullanmıcam :(

Hicbirsey vermedi pazartesi yeniden kan ver dedi o kadar
Hadi ya :( benm dr da böyle demişti bi ay 8 gün gecikti gitmiştim kan degerm 2.5 cıkmstı sonrasıbda 2 gün daha gecti ve adet oldm o ay sanrm ben de yaşadm dr bazen olur böyle siz hissetmezsnz demişti bilmediğim için o ay anlamamştm dr ne demek istediğini :(

Canım cevap verdiğin için teşekkürler.

Şöyle anlatayım; 25. güne kadar hep tek çizgi, 25 ve 26 günlerde koyu çift çizgi sonrası hep silik. :KK64: Regl'im de gelmedi. Kafam çoooook karıştı :KK43:
26. gün yumurtanız çatladıysa 14 gün sonra bat tarihiniz. Yani 40. gün oluyor. 38-39. günlerde test yapabilirsiniz.

Genetik te pıhtılaşma olup olmadığı anlaşılır mi yoksa kadın doğumdan da ayrıca randevu alıp ona mi yaptiracagim
Devlet hastaneleri belli seylere bakabiliyor sadece canım. pihtiya bakamiyormus.beni.doktorum yonlendirdi universitede yapın diye.biraz gec sonuçlanır dediler ben yinede yapcam.

Olmaz olur mu canım bulantım hep var ama şükür çıkarmadım daha. Bir de uyku hali var tabii, fırsat bulduğum her an şekerleme yapıyorum :-)
Darısı sizlere canımcım :KK68:
İnşallah canm ;) Bebiş olsun canm da o kadarlk nazı çekilir onları yaşabilmek bile güzel ;) Boşver uyu zaten herkes dioki doğunca zaten uykuya hasret kalınıo die sende şimdiden uyu fırsat buldukça
xenforo-smilies-kk40.gif

İnşallah canm :KK66: Bebiş olsun canm da o kadarlk nazı çekilir onları yaşabilmek bile güzel :KK66: Boşver uyu zaten herkes dioki doğunca zaten uykuya hasret kalınıo die sende şimdiden uyu fırsat buldukça
xenforo-smilies-kk40.gif
Aynen öyle canım, yeni doğduklarında saatte bir en geç 2 saate bir emizrmek zorundasın sarılık olmasınlar diye. O yüzden ilk 2-3 ay uyku nerdeyse hiç olmuyor. Ondan herhalde öncesinde vücut dinleniyor, anneliğe hazırlıyor.
Hayırlı zamanda, sağlıkla siz de tadın canım inşallah. Bu dönemde her şeye razı geliyorsun zaten. Rabbim kimseye aratmasın.

Aynen öyle canım, yeni doğduklarında saatte bir en geç 2 saate bir emizrmek zorundasın sarılık olmasınlar diye. O yüzden ilk 2-3 ay uyku nerdeyse hiç olmuyor. Ondan herhalde öncesinde vücut dinleniyor, anneliğe hazırlıyor.
Hayırlı zamanda, sağlıkla siz de tadın canım inşallah. Bu dönemde her şeye razı geliyorsun zaten. Rabbim kimseye aratmasın.
Canm sen karsıyakadaydn sanrm dr nerde hangi hastaneye gidiosn

Back