• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

@hiraminelim prensinin_prensesi prensinin_prensesi edosko edosko @papatyaesra @kanepecim mutluuuuu mutluuuuu blueflower blueflower @gbcc
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Kanamam olsa da kafamdan silinse artık Sağlıklı olabilmesi zor bence
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum
canım çook geçmiş olsun , bende de kan pıhtılaşma sorunu var hamileliğimin 30, haftasında bebeğimi kaybettim, üzülme arkadaşım

bende hiç bilmezdim hemen olacak kucağımıza alacağız zannederdim ama nasipten öte yol yokmuş yarına kanamam başlar herhalde doktor test yapmasaydın bilmeyecektin dedi Tekrar korunmana gerek yok dedi Pazartes tekrar kan tahlili vereceğim Bu aya kaçak oldu derlerdi ya bizimkide öyle oldu tuttu ama yine kaybadeceğim herhalde Demekki sınavım daha bitmemiş İnşallah bu sefer hayırlısıyla tamamlarım ve de artık tekrar yaşamam
korkmaya başladım gerçekten tekrar denersem yine aynı çıkacak gibi geliyor bana hele de ikinciyi yaşayınca
Kanamam başlarsa kan pıhtılaşması için test yaptıracağım doktoru zorlayacağım
canım benim kan pıhtılaşması genelde düşük veya erken doğum durumlarında araştırma hastanelerinde bir defaya mahsus ücretsiz yapılıyor. anne adayının hamile değilken bu testi yaptırması en doğrusu , ayruca bu testi özelde perinatoloji uzmanı kadın doğumcular yardımıylada, 550 tl den başlayan ücretlerle yaptırabilirsin. özelde illa şart koşmuyorlar hemen yaparlar.

Kızlar akşam gece sağ kasığımda bugünde sol kasığımda çok kötü bi ağrı var zor yürüyorum valla
Daha olmadin mi canim.. superr. Hadi insallahh. Benimde beyaz kremsi akintim oldu benimde. Adet oncesi oluyo :( baska da biseyim yok. Sag karin boslugumu biri cimciriyo gibi ama :KK48: nedir bilmem.

Kızlar meraba topikte yeniyim hikayemi şöyle anlatayim 2 yıllık evliyim bi gebelik geçirdim sonu kurtajla bitti:KK61: patalojim temiz geldi ilk adetten sonra dr onayiyla çalışmalara başladık 4 ay oldu bu ay 22.04.2015'te dr gittim catlatma ignesi yaptirdi estrofem ilaca başlattı iki gün sonra kontrole çağırdı ve gördük ki Yumoş catlamamis dahada büyümüş tekrar dün kontrole gittik hala catlamamis ve kislesmis olabilir dedi bu ay gebelik yok adetin 3. Gunu gel erimezse d.kd.kontrol hapi kullancan dedi böyle bisey basina gelen varmi varsa cevaplarinizi esirgemeyin Rabbim her bebek bekleyene hayirli vakitte saglikli bebisler nasip etsin inşallah :KK46:

Kızlar hayıt tohumu ,incir , bal çörek otu tarçın erken yumurtlattırıyor. Ve adeti düzene sokuyor. Bu ay üçünüde kullanmıştım ve 4 ay sonra adetim tekrardan düzene gırdı

çok ümitlendirmek istemiyorum kendimi düşecek bence tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
1.kimyasal zordu ama 2.si ağır geldi biraz
Canım rabbım bı gunü hepimizin yüzüne gülecek herkezın kucagına bebegını verecek. Ama bunun zamanı var bellıkı.. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

eşim ablam hep kızıyorlar bana Evham yapıyorsun diyorlar Bu korku bu stres yüzünden olmuyor diyorlar Ama ben çok ümitliydim hatta imza bile almıştım kötü düşünmek istememiştim hep Sonuç yine aynı olacak gibi duruyor
bir sebebi var gibi geliyor bana inşallah yoktur çıkmasını da istemem kimsede ama aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım korkusu içime ince ince işlendi atamıyorum artık

canım benim kan pıhtılaşması genelde düşük veya erken doğum durumlarında araştırma hastanelerinde bir defaya mahsus ücretsiz yapılıyor. anne adayının hamile değilken bu testi yaptırması en doğrusu , ayruca bu testi özelde perinatoloji uzmanı kadın doğumcular yardımıylada, 550 tl den başlayan ücretlerle yaptırabilirsin. özelde illa şart koşmuyorlar hemen yaparlar.
doktorları zorlayacağım biraz 12 mayısta üniversite hastanesinde hem genetiği hem de kan pıhtılaşmasını yaptıracağım inşallah birşey çıkmaz da içim rahat eder

Daha olmadin mi canim.. superr. Hadi insallahh. Benimde beyaz kremsi akintim oldu benimde. Adet oncesi oluyo :KK43: baska da biseyim yok. Sag karin boslugumu biri cimciriyo gibi ama :KK48: nedir bilmem.
Olmadım edacım yaa benim sağ e sol kasığımda ağrılar var ama bayağı ağrıyo yani bakalım bekliyoruz canım artık

Kızlar meraba topikte yeniyim hikayemi şöyle anlatayim 2 yıllık evliyim bi gebelik geçirdim sonu kurtajla bitti:KK61: patalojim temiz geldi ilk adetten sonra dr onayiyla çalışmalara başladık 4 ay oldu bu ay 22.04.2015'te dr gittim catlatma ignesi yaptirdi estrofem ilaca başlattı iki gün sonra kontrole çağırdı ve gördük ki Yumoş catlamamis dahada büyümüş tekrar dün kontrole gittik hala catlamamis ve kislesmis olabilir dedi bu ay gebelik yok adetin 3. Gunu gel erimezse d.kd.kontrol hapi kullancan dedi böyle bisey basina gelen varmi varsa cevaplarinizi esirgemeyin Rabbim her bebek bekleyene hayirli vakitte saglikli bebisler nasip etsin inşallah :KK46:[/QUOçatlatma iğnesini neden yaptılar? sen hamile kalabiliyormuşsun anlayamadım, ben estrofem kullandım banada rahim duvarın ince felan demişti doktorum ve kullandığım ay hamile kaldım ama çok doktora sordum estrofemden değildir , normal hamile kalmışsın dedi, bende de 3 aydır kist var her adette atıyor vücut , küçükmüş ilk oluştuğunda adetim gecikmişti, açıkçası hiçbir ilaç kullanmadım , soğan kürünü bu ay yapıyorum, bakalım, üreme ile ilgili profa gittim bu kistler hamile kalmana engel değil dedi, ama hamile kalamıyorum :)) hayırlısı kışın ağaç çiçek açmaz vardır bir vakti inşallah

Kızlar meraba topikte yeniyim hikayemi şöyle anlatayim 2 yıllık evliyim bi gebelik geçirdim sonu kurtajla bitti:KK61: patalojim temiz geldi ilk adetten sonra dr onayiyla çalışmalara başladık 4 ay oldu bu ay 22.04.2015'te dr gittim catlatma ignesi yaptirdi estrofem ilaca başlattı iki gün sonra kontrole çağırdı ve gördük ki Yumoş catlamamis dahada büyümüş tekrar dün kontrole gittik hala catlamamis ve kislesmis olabilir dedi bu ay gebelik yok adetin 3. Gunu gel erimezse d.kd.kontrol hapi kullancan dedi böyle bisey basina gelen varmi varsa cevaplarinizi esirgemeyin Rabbim her bebek bekleyene hayirli vakitte saglikli bebisler nasip etsin inşallah :KK46:
Canım bendede aynı oluyodu yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyo daha sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ay öyle geçiyo canım inşAllah seninki doğum kontrol hapına gerek kalmadan gider canım

Çok sağol cevabın için yumurtann olmasi gerekenden fazla büyüdüğü için dedi igne için belki yaptirmasam hiç böyle olmayacaktı simdi adetim gec mi gelicek acaba inşallah adetle benimkide kaybolur estrofemede devam etsemmi bilemiyorum soğan kürü yapmayi düşünüyorum Rabbim hepimize saglikli evlat nasip etsin inşallah canim aynn dediğin gibi hersey vakti gelince olur

Canım bendede aynı oluyodu yumurtam çatlamayıp kiste dönüşüyo daha sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 ay öyle geçiyo canım inşAllah seninki doğum kontrol hapına gerek kalmadan gider canım
İnşallah canim inşallah dr erime şansı var bekleyip gorucez dedi inşallah erirde gerek kalmaz bi daha yaptirmak istemiyorum iğne falan bu aya kadar hic böyle sorunum olmadi en azindan usg kontrollerimde temiz cikiyordu hep ilaclardan oluyor dr care diye gidiyoruz ama dert bulup geliyoruz ne kadar oldu canim senn Rabbim sabir versin hepimize ve saglikli evlat

Back