• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın :)
Adetime 3 gün kaldı sadece ,ovulasyon testi gebelik te gösteriyormuş aynı zamanda , bilginiz var mı ,kaç gün kala yapmalı ?
Heyecanlıyım biraz...

Günaydın kizlaaar :KK54:
sabah iki ayrı marka ile idrar testi yaptim ilk 5dakikadan sonra cikan sonuclarim ekte:rolleyes::confused::KK71:

aksam kan testi yaptırıcam ins güzel sonuclar alırım.. darısı hepinizin basınaa :KK68:

Eklentiler

• 20150430_070646.jpg
    20150430_070646.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 85
sabah iki ayrı marka ile idrar testi yaptim ilk 5dakikadan sonra cikan sonuclarim ekte:rolleyes::confused::KK71:

aksam kan testi yaptırıcam ins güzel sonuclar alırım.. darısı hepinizin basınaa :KK68:

Canimmm harika bi haber bu :) baya belli cıkmıs cizgi Kanada git bakalım :) hayırlı olsun.
Günün ne zamandı canım senin

Adetime 3 gün kaldı sadece ,ovulasyon testi gebelik te gösteriyormuş aynı zamanda , bilginiz var mı ,kaç gün kala yapmalı ?
Heyecanlıyım biraz...
2-3 gün kala yumurtlama günündeki koyulukta ya da ona yakın oluyor eğer gebelik varsa. Hayırlısı olsun ;)
Gunaydinn kızlar :KK68:
Havalardan heralde benimde hic keyfim yok dun birazcık sinirlerim bozuldu Ağladım falan ama suan gayet iyiyim. Bebek ısını cok takıyorum rüyamda gördüm yine hamileydim falan filan.

Herneyse kızlar bize bisey Olmasın neşemizi kaybetmeyelimmm:KK5:
Kuzumm kaçta gideceksin kan vermeye

Amanınnnn:KK73::KK73: Bebiş geliyor inşallah. Hayırlısı olsun canım şimdiden. Kan testi sonucunu yaz bize mutlaka :KK68:

Heyecanlıyım biraz...

ben ovulasyon da yaptım silik cıktı benim de 3 gün var direk gebelik yap silik de olsa cıkabilir :KK73:

blueflower tesekkür ederim insallah aksam 7-8 gibi vericem 9dan sonra yazabilirim

Gebelik testlerini şimdi gördüm :) Süper , inşallah iyi haberlerle gell..Hayırlı olsun canım şimdiden

eşim ablam hep kızıyorlar bana Evham yapıyorsun diyorlar Bu korku bu stres yüzünden olmuyor diyorlar Ama ben çok ümitliydim hatta imza bile almıştım kötü düşünmek istememiştim hep Sonuç yine aynı olacak gibi duruyor
bir sebebi var gibi geliyor bana inşallah yoktur çıkmasını da istemem kimsede ama aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım korkusu içime ince ince işlendi atamıyorum artık
Sana evham yapiyorsun korku stres yüzünden dediklerce daha cok strese giriyorsun degil mi :( bana da stres yapiyorsun boyle cocugun olmaz diyorlar ben daha cok stres yapıyorum yakinlarimiz bile anlayissiz canim evet stres bir neden ama tamamen engel değil bebeklerin nasibi yokmus inşallah rabbim sana ve isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar verir . :KK68:

2-3 gün kala yumurtlama günündeki koyulukta ya da ona yakın oluyor eğer gebelik varsa. Hayırlısı olsun :KK66:

Kuzumm kaçta gideceksin kan vermeye

Amanınnnn:KK73::KK73: Bebiş geliyor inşallah. Hayırlısı olsun canım şimdiden. Kan testi sonucunu yaz bize mutlaka :KK68:

ogleden sonra gidicez canım 2-3 gibi cok korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye en cokta kistten korkuyorum :(
Pazar günü yani ayın 3ü beklenen günümdü artık beklemiyorum :):)
kanda güzel sonucları alırız ins bugun sen de gideceksin dimi ?
gidicem canım öğleden sonra inşallah bende olumlu sonuc alırım Allah'ım

Back