• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ayy sorma canım yaa eczacılarla akraba olcam yakında zaten tanıdılar valla artık beni diolardır bu kadın napıyo bu testleri die sürekli idrara çıkıyorum ama sürekli var gibi hep yaa bıktımm

Bende utanıyorum valla ya almaktan :D her seferinde başka eczaneden alıyorum . Belki stres belki Üstüme belki bebek var bilemiyoruz ki :)

Ayy sorma canım yaa eczacılarla akraba olcam yakında zaten tanıdılar valla artık beni diolardır bu kadın napıyo bu testleri die sürekli idrara çıkıyorum ama sürekli var gibi hep yaa bıktımm
onların işine gelir canım aldıkları paraya bakar onlar sen ne yapacan boşversene bebek yetmez giib bide bunu mu takalım kafaya amannn salla gitsin

hiraminelim hiraminelim prensinin_prensesi prensinin_prensesi edosko edosko papatyaesra papatyaesra K kanepecim mutluuuuu mutluuuuu blueflower blueflower @gbcc
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Kanamam olsa da kafamdan silinse artık Sağlıklı olabilmesi zor bence
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum

hiraminelim hiraminelim prensinin_prensesi prensinin_prensesi edosko edosko papatyaesra papatyaesra K kanepecim mutluuuuu mutluuuuu blueflower blueflower @gbcc
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden Desteğiniz için çok sağolun
doktorumla görüştüm kanaman var mı dedi yok dedim o zaman hemen umudunu kesme dedi
bunu birçok kadın yaşıyor ama farkında olmuyor sen hassas davrandığın için biliyorsun dedi
kimyasalda genellikle test yapmazlar araştırmazlar dedi ben de içim rahat etsin dedim kan pıhtılaşmasını sordum test yaparız ama o daha çok bebek görüldükten sonra olur dedi ama sıkıştırırsam herhalde yapacak Birkaç test beraber yapılıyormuş onun için herhalde, biraz pahalı gibi ama bebiş için olur herşey ya da üniversite hastanesinde yaptırabilirsin dedi
12 mayıs a üniversite hastanesinin genetik bölümünden randevu aldım bakalım genetik testi yaptırabilecek miyim bilmiyorum birkaç kere düşük yaptım falan diyeceğim En az üç kere düşük istiyorlarmış herhalde Ben de öyle diyeceğim
Bunu söylemek istemiyorum ama , Rabbime isyan etmiyorum kesinlikle ama ,çok üzülüyorum
Canim kiyamam yaa :( Hamilelik bebek mevzusunu acmadan once kimyasal vebelik nedir bos gebelik nedir bilmezdim.insan bilince basina geliyo sanki ya :( Rabbim yardimcin olsun.cok sukur tipta neredeyse herseye care var yeterki boyle dermani olan dertlerimiz olsun.1.si asla umidini kaybetme kanaman olmadigi surece umit vardir.2.si sen nornalde bu ay zaten bos gececektin ki yumurtlama donemi iliskiniz olmustu diye hatirliyorum.belki onumuzdeki ay yasayacaktin bu durumu.en azinda 1 ay zaman kazanmis oldun ve gerekli onlemlerini alacaksin.3.su unutmaki hersey Allahtan vardir bi hayir bunda da.Bunu asla unutma.Insallah bu sinavini atlatip dunyalar tatlisi bebise sahip olacaksin :KK15:

SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim Allah'ım hayırlısını versin :( kendini yıpratma en azından hamile kalabildiğini biliyorsun en hayırlı zaman da gelecek bebeğin inşallah . Bir dahakine gecikmeden yapma test filan erken öğrenmenin en kötü yanı bu galiba :( biz yanındayız hep beraber bebişleri kucağa almadan gitmek yok buradan :)

canım benim yaaa çook üzüldüm :KK61::KK61: bi yandan olsun diye uğraşıyoruz, hamiş olunca da yok kimyadal, yok dış gebelik derdi çıkıyor. testlerini biran önce yaptır canım ve ona göre önlemini al. inşaallaahhh tez vakitte Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip eder :KK68: ama noolur moralini bozup kendini çok hırpalama :KK57:

Canim kiyamam yaa :KK43: Hamilelik bebek mevzusunu acmadan once kimyasal vebelik nedir bos gebelik nedir bilmezdim.insan bilince basina geliyo sanki ya :KK43: Rabbim yardimcin olsun.cok sukur tipta neredeyse herseye care var yeterki boyle dermani olan dertlerimiz olsun.1.si asla umidini kaybetme kanaman olmadigi surece umit vardir.2.si sen nornalde bu ay zaten bos gececektin ki yumurtlama donemi iliskiniz olmustu diye hatirliyorum.belki onumuzdeki ay yasayacaktin bu durumu.en azinda 1 ay zaman kazanmis oldun ve gerekli onlemlerini alacaksin.3.su unutmaki hersey Allahtan vardir bi hayir bunda da.Bunu asla unutma.Insallah bu sinavini atlatip dunyalar tatlisi bebise sahip olacaksin :KK15:
bende hiç bilmezdim hemen olacak kucağımıza alacağız zannederdim ama nasipten öte yol yokmuş yarına kanamam başlar herhalde doktor test yapmasaydın bilmeyecektin dedi Tekrar korunmana gerek yok dedi Pazartes tekrar kan tahlili vereceğim Bu aya kaçak oldu derlerdi ya bizimkide öyle oldu tuttu ama yine kaybadeceğim herhalde Demekki sınavım daha bitmemiş İnşallah bu sefer hayırlısıyla tamamlarım ve de artık tekrar yaşamam
korkmaya başladım gerçekten tekrar denersem yine aynı çıkacak gibi geliyor bana hele de ikinciyi yaşayınca
Kanamam başlarsa kan pıhtılaşması için test yaptıracağım doktoru zorlayacağım

Canım benim ne diyeceğimi bilemedim Allah'ım hayırlısını versin :KK43: kendini yıpratma en azından hamile kalabildiğini biliyorsun en hayırlı zaman da gelecek bebeğin inşallah . Bir dahakine gecikmeden yapma test filan erken öğrenmenin en kötü yanı bu galiba :KK43: biz yanındayız hep beraber bebişleri kucağa almadan gitmek yok buradan :)
çok şükür doğal yollardan hamile kalabiliyorum Rabbim hayırlısını versin herkese bana da
bende artık test yapmak istemiyorum tajip etmek istemiyorum çok yoruldum
bilmeseydim sanki daha iyiydi yeni ay yeni umut deyip daha heyecanlı olurdum
şimdi korku doluyum

canım benim yaaa çook üzüldüm :KK61::KK61: bi yandan olsun diye uğraşıyoruz, hamiş olunca da yok kimyadal, yok dış gebelik derdi çıkıyor. testlerini biran önce yaptır canım ve ona göre önlemini al. inşaallaahhh tez vakitte Rabbim sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip eder :KK68: ama noolur moralini bozup kendini çok hırpalama :KK57:
sağol canım inşallah herkesin kucağı bir an önce dolar

çok şükür doğal yollardan hamile kalabiliyorum Rabbim hayırlısını versin herkese bana da
bende artık test yapmak istemiyorum tajip etmek istemiyorum çok yoruldum
bilmeseydim sanki daha iyiydi yeni ay yeni umut deyip daha heyecanlı olurdum
şimdi korku doluyum
Canım benim yaa en azından hamile kalabiliyosun çok şükür ama kanaman yok belki olmıcak hiç belki bebişin seni bırakmıcak

INsan her bebekte umud edip sonra uzuluyo. Neden bu testleri yaptirmak kontrolden gecmek bu kadar zor ya. Ne kadar yiprandigimizi anlamiyorlar :( hayirlisi neyse.. :KK61:

bende hiç bilmezdim hemen olacak kucağımıza alacağız zannederdim ama nasipten öte yol yokmuş yarına kanamam başlar herhalde doktor test yapmasaydın bilmeyecektin dedi Tekrar korunmana gerek yok dedi Pazartes tekrar kan tahlili vereceğim Bu aya kaçak oldu derlerdi ya bizimkide öyle oldu tuttu ama yine kaybadeceğim herhalde Demekki sınavım daha bitmemiş İnşallah bu sefer hayırlısıyla tamamlarım ve de artık tekrar yaşamam
korkmaya başladım gerçekten tekrar denersem yine aynı çıkacak gibi geliyor bana hele de ikinciyi yaşayınca
Kanamam başlarsa kan pıhtılaşması için test yaptıracağım doktoru zorlayacağım
Canim evet mutlaka zorla.Insan gercekten ruhen bi cikmaza giriyo sanki su kimyasal donemi.seni o kadar iyi anliyorum ki..Pesini birakma testlerini yaptir

kızlar aranızda klomen kullanan var mı ovulasyon testlerine adet döngünüze göre mi başladınız yoksa klomenden hemen sonra takibe başladınız mı

kuuzm ya kıyamam sen hiç canını sıkma herşeyde vardır bi hayır kanaman hiç gelmez tüm kalbimle bunu diliyorum ne sonuç çıkarsa çıksın rabbimin bilidği vardır hiç boş yere şuan üzülmeki bebeğin tutunsun sana annem şimdiden pes etti demesin kuzun dayan lütfen

Back