- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.941
prensesssssssssssssssss korkuyorummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iştemiisn sen hee kaçta çıkıyonnn iyi o zaman aciden var kan daha net en azından kafa daha rahat edertatlım bıran once ıyı bı doktora gıt tedavını ol
war ewde testım. ya acaba iş çıkışı acıle mı gıtsem
korkunun ecele faydası yok bacımmm ne olacaksa olsun dananın kuyruğu kaopsun yaniprensesssssssssssssssss korkuyorummmm
sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
Canım mutlaka dra git. Kan pıhtılaşması olabilir senin sorunun. Çok çok üzüldüm inanSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
bende aglıycammmmmmm yaaaaaa
Prenses yaaa benim belirtiler işte, regl de olmadın dahakuzummm dur hemen karalara baglama gunun var senın daha.
ben bugun inanılmaz wc ye cıkıyorum ya 1-1 bucuk saat bı. ayaklarımı mı üşüttüm acaba. sıkıldım tuvalete git gel sürekli
kızlaaar yapmayın ama ne cabuk da depresyona giriyorsunuzzz silkelenin lütfen herkes birbirine moral vermeli burda kk nın en büyük özelliğ bu değilmi hadi canım üüzlme sen de
ya ne bilim 3 ayda bu hale geldikkuzummm dur hemen karalara baglama gunun var senın daha.
ben bugun inanılmaz wc ye cıkıyorum ya 1-1 bucuk saat bı. ayaklarımı mı üşüttüm acaba. sıkıldım tuvalete git gel sürekli
Canım mutlaka dra git. Kan pıhtılaşması olabilir senin sorunun. Çok çok üzüldüm inan
Prenses yaaa benim belirtiler işte, regl de olmadın daha
Değerin düşüktür belki canım. İnş. hakkında hayırlısı olsun.bebegım ya ıdrar testı negatıf ama yarın öğlen gidicez eşimle
ooo demekki benim yerimde olsan direk bakırköylüksün yani hahahhah ben 1 seneyi geçti tatlım nerdeyse olmuyo ben ne yapayım yada 4,5 senedir çocuğu olmayanlar ne yapsın sakin olun sakinya ne bilim 3 ayda bu hale geldik
canım tuvalete gıttım kırmızıları gördüm. kızlar fakat afedersınız rengı pembemsıydı. herzeman kırmızı olurdu. karın agrım var hafif. offf ped koydum rengını takip edeceğim. yaaa yada kendımımı avutuyorumiştemiisn sen hee kaçta çıkıyonnn iyi o zaman aciden var kan daha net en azından kafa daha rahat eder
pembemsi olması umut canım belli olmaz bakalım eğer adetse sökülür zaten bi kaç saate ama inşallah değildircanım tuvalete gıttım kırmızıları gördüm. kızlar fakat afedersınız rengı pembemsıydı. herzeman kırmızı olurdu. karın agrım var hafif. offf ped koydum rengını takip edeceğim. yaaa yada kendımımı avutuyorum
Canım benim üzülme hemen daha bgün bat günümüz doktoruna görün hemen karamsarlığa kapılmaSONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canım benim üzülme hemen daha bgün bat günümüz doktoruna görün hemen karamsarlığa kapılma
Yok canım olmadım daha ama öyle bi halsizlik var üstümde hep uyumak istiyorum çok sık idrara çıkıyorum bide mide bulantım var ama bunlar psikolojik sanırsam yada adet belirtisicanım sen adet oldun mu?
Yok canım olmadım daha ama öyle bi halsizlik var üstümde hep uyumak istiyorum çok sık idrara çıkıyorum bide mide bulantım var ama bunlar psikolojik sanırsam yada adet belirtisi
doğru diyosun ama fark etmıyor ıste her ay stres oluyor ınsanooo demekki benim yerimde olsan direk bakırköylüksün yani hahahhah ben 1 seneyi geçti tatlım nerdeyse olmuyo ben ne yapayım yada 4,5 senedir çocuğu olmayanlar ne yapsın sakin olun sakin
haklısın biz kadınların çilesi bitmez canım ne yapalım bizde bunlarla sınanıyoruzdoğru diyosun ama fark etmıyor ıste her ay stres oluyor ınsan
sankı her seyı yapıyoruz da olmuyormus gıbı. nasip ınsallah kısmetımız yakındırhaklısın biz kadınların çilesi bitmez canım ne yapalım bizde bunlarla sınanıyoruz
Ayy sorma canım yaa eczacılarla akraba olcam yakında zaten tanıdılar valla artık beni diolardır bu kadın napıyo bu testleri die sürekli idrara çıkıyorum ama sürekli var gibi hep yaa bıktımmTest yapsana .
Ay testlerle Kafayı yedik idrara sık Çıkma bugun gına geldi bana saat bası git gel
ayy inşalalh canım yaa daha bekleyecek takatim kalamdı benim yaa olacaksa olsun gelecekse gelsin şu spıaa rtıksankı her seyı yapıyoruz da olmuyormus gıbı. nasip ınsallah kısmetımız yakındır