• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun

SONUÇ GELDİ 17.35 YİNE HÜSRAN, YİNE KİMYASAL
Canım mutlaka dra git. Kan pıhtılaşması olabilir senin sorunun. Çok çok üzüldüm inan :(
bende aglıycammmmmmm yaaaaaa :KK61:
kuzummm dur hemen karalara baglama gunun var senın daha.
ben bugun inanılmaz wc ye cıkıyorum ya 1-1 bucuk saat bı. ayaklarımı mı üşüttüm acaba. sıkıldım tuvalete git gel sürekli :KK70:
Prenses yaaa benim belirtiler işte, regl de olmadın daha :KK49:

kızlaaar yapmayın ama ne cabuk da depresyona giriyorsunuzzz silkelenin lütfen herkes birbirine moral vermeli burda kk nın en büyük özelliğ bu değilmi hadi canım üüzlme sen de
kuzummm dur hemen karalara baglama gunun var senın daha.
ben bugun inanılmaz wc ye cıkıyorum ya 1-1 bucuk saat bı. ayaklarımı mı üşüttüm acaba. sıkıldım tuvalete git gel sürekli :KK70:
ya ne bilim 3 ayda bu hale geldik :(

iştemiisn sen hee kaçta çıkıyonnn iyi o zaman aciden var kan daha net en azından kafa daha rahat eder
canım tuvalete gıttım kırmızıları gördüm. :KK43: kızlar fakat afedersınız rengı pembemsıydı. herzeman kırmızı olurdu. karın agrım var hafif. offf ped koydum rengını takip edeceğim. yaaa yada kendımımı avutuyorum

canım tuvalete gıttım kırmızıları gördüm. :KK43: kızlar fakat afedersınız rengı pembemsıydı. herzeman kırmızı olurdu. karın agrım var hafif. offf ped koydum rengını takip edeceğim. yaaa yada kendımımı avutuyorum
pembemsi olması umut canım belli olmaz bakalım eğer adetse sökülür zaten bi kaç saate ama inşallah değildir

Back