- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Kızlar benim başıma da topiclerde karşılaştığımız birşey geldi. Biliyorum yoktur bişey ilk 10 dakikadan sonrayı dikkate almamak lazım, ama yine de bir umut =)
Dün yaptığım gebelik testi negatifti, hani kar gibi bembeyazdı =) Bugün testlere bakarken dün yaptığım teste 2. çizginin olduğunu gördüm. Acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum. Normalde pazartesi sabah yapacaktım test ama yarın sabah dayanamayıp yapacağım tekrar. Eğer yine sonradan çizgi çıkarsa dooğru kan vermeye.
2 gün önce yaptığım teste de baktım onda tek çizgi, ama dünkü 2. çizgi sonradan çıkmış.
Siz ne dersiniz ?
Tekrar koyayımfotosunu koysana bakalım canım bızde
yok anam yok bizim topikte akıllı mantıklı yok :) başta ben olmak üzere hepimiz toptan bebe diye diye kafayı yedik
bu bebeler bi doğsun uyumuyo gazı var öyle böyle diye dert yanacagız inş.
Canım ya senin kistin ne türmüş bu ay banada kist var dedi yum çatlamış ama kan içine akmış korpus luteum kanamalı kistiymiş benimki kaybolmazsa banada hap vercekte adet sonrası gitcemKızlarr doktor kistin kaybolmamış dedi 2.5 cm bu ay doğum kontrol hapı verdi bi dahaki aya inşAllah peki ne zaman adet olcam dedim dupbaston kullandınya ondan böle bi damla gelir dedi fazla gelmez dedi bugün ilaca başla dedi
Bende aynı seyi farketmiştim telefonda bende ovulasyon teatine göre çift çizgiden sonra bugün 14. Günüm yani pna göre bugün ya da yarn olmalıyım ama telefondaki uygulamaya göre 16 mart pazartesi görünüo orda öne almıyor deneyip görcez canm benm az kaldıSizin fikirlerinizi sorayım hem de bişey dikkatimi çekti
Telefonlarda adet takvimi uygulamaları var ya hani, onda görünen tarihten 5 gün önce yumurtladım gibi görünüyor ovulasyon testlerine göre
O programa ovulasyon testi pozitif diye girince hemen değişiklikleri yaptı yumurtlama ve hamilelik olasılığı yüksek/orta/zayıf günleri ama Bat değişmedi kızlar
Hani biz erken yumurtlayinca BAT tarihini erkene alıyoruz ta ondan dedim hangisi doğru acaba siz ne düşünüyorsunuz?
Benim de ov. testi 3 mart. üstüne 14 ekleyince 17 mart. hesaplayıcılarda da aynı çıkıyor.Bende aynı seyi farketmiştim telefonda bende ovulasyon teatine göre çift çizgiden sonra bugün 14. Günüm yani pna göre bugün ya da yarn olmalıyım ama telefondaki uygulamaya göre 16 mart pazartesi görünüo orda öne almıyor deneyip görcez canm benm az kaldıgerçi inşallah görmem de
Canm bunu ne zaman yaptın sabah idrarıyla mı var burda bişeyler bence ümitlendirmek istemiyorum ama
Bende de hiç öyle ikisi aynı koyulukta çıkmadı canımAma şöyle birşey var kızlar yumurtlama günümde bile ovu testlerinde kıpkırmızı çıkmadı hep silik bir çizgi sadece yumurtlama gününde daha koyu
Normal olan bu değil mi? Kıpkırmızı çıkması illa beklenen birşey değil herhalde
Evet sabah idrarıydı, ama bembeyazdı ben de negatif işaretleyip dolaba koymuştum. Bugün bakınca böyle işte. Ama asıl sorun o 2. çizgi ne zaman çıktı ?? Orası muallakCanm bunu ne zaman yaptın sabah idrarıyla mı var burda bişeyler bence ümitlendirmek istemiyorum ama
Evet canım seninkine benziyor. İnşallah çıkar yarın, çıkmazsa da sıkıntı yok =)Canım buharlaşma çizgisine benziyo bak benim gecen ayki testimde 1 gun sonra farketmiştim bayada belirgindi ama hamile değildim sabah Yap tekrar inslalah daha belirgin olur cizgi :)
Canm ben düzenli uygulama kullanıorm bütün adet tarihlerim kayıtlı teldekinde işte onda işaretliorum 27 şubat ovulasyon diye 13 ya da 14 marta almıo batı eski düzenime göre 16 martta bırakıo arkadasın dediğii de öyle sanrm her zamanki döngüde bırakıoBenim de ov. testi 3 mart. üstüne 14 ekleyince 17 mart. hesaplayıcılarda da aynı çıkıyor.
Otomatik sistemi o şekildedir, ileri ya da geri tarihi atmıyor demek kiCanm ben düzenli uygulama kullanıorm bütün adet tarihlerim kayıtlı teldekinde işte onda işaretliorum 27 şubat ovulasyon diye 13 ya da 14 marta almıo batı eski düzenime göre 16 martta bırakıo arkadasın dediğii de öyle sanrm her zamanki döngüde bırakıo
Sonra beklediiiim deee gelmeeedin hiç mi beeeni sevmediiinn şarkısını söylemeyelim deof bu beklemek belirsizlik kötü ya :)blueflower sabahı bekle olmadı yarını çarşambayı bekle sonra kalp atışını bekle gelişimini cinsiyetini 3 lü 5 li testini bekle doğumunu bekleee ömrümüz beklemek :)
Sanrm ama normalde ovulasyon testi pozitif cıktıktan 14 gün sonra adet olunmalı di miOtomatik sistemi o şekildedir, ileri ya da geri tarihi atmıyor demek ki
Ben de yeni duydum =) Böyle oluyormuş, sonradan çıkan testlerde canımAy şekerim size yetişemiyorum buharlaşma çizgisi nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?