Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

fotosunu koysana bakalım canım bızde

Canım ya senin kistin ne türmüş bu ay banada kist var dedi yum çatlamış ama kan içine akmış korpus luteum kanamalı kistiymiş benimki kaybolmazsa banada hap vercekte adet sonrası gitcem

Bende aynı seyi farketmiştim telefonda bende ovulasyon teatine göre çift çizgiden sonra bugün 14. Günüm yani pna göre bugün ya da yarn olmalıyım ama telefondaki uygulamaya göre 16 mart pazartesi görünüo orda öne almıyor deneyip görcez canm benm az kaldı gerçi inşallah görmem de

Ama şöyle birşey var kızlar yumurtlama günümde bile ovu testlerinde kıpkırmızı çıkmadı hep silik bir çizgi sadece yumurtlama gününde daha koyu
Normal olan bu değil mi? Kıpkırmızı çıkması illa beklenen birşey değil herhalde

Benim de ov. testi 3 mart. üstüne 14 ekleyince 17 mart. hesaplayıcılarda da aynı çıkıyor.

Bende de hiç öyle ikisi aynı koyulukta çıkmadı canım

Canm bunu ne zaman yaptın sabah idrarıyla mı var burda bişeyler bence ümitlendirmek istemiyorum ama
Evet sabah idrarıydı, ama bembeyazdı ben de negatif işaretleyip dolaba koymuştum. Bugün bakınca böyle işte. Ama asıl sorun o 2. çizgi ne zaman çıktı ?? Orası muallak

Benim de ov. testi 3 mart. üstüne 14 ekleyince 17 mart. hesaplayıcılarda da aynı çıkıyor.
Canm ben düzenli uygulama kullanıorm bütün adet tarihlerim kayıtlı teldekinde işte onda işaretliorum 27 şubat ovulasyon diye 13 ya da 14 marta almıo batı eski düzenime göre 16 martta bırakıo arkadasın dediğii de öyle sanrm her zamanki döngüde bırakıo

Otomatik sistemi o şekildedir, ileri ya da geri tarihi atmıyor demek ki

Sonra beklediiiim deee gelmeeedin hiç mi beeeni sevmediiinn şarkısını söylemeyelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…