- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
inşallah malum sebeptendir bat ne zaman
20 si canım. bide tavuktan tiksindim yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah malum sebeptendir bat ne zaman
17. Gun gordum 28.gun siliklesti. Hayirlisiyla insaAllah canim yacanım ovu. çift çizgiyi hangi gün gördün...inşallah gebelikten dolayı gelmez kırmızılar
Bebişten olmasın canım :)
Amin canım sen ne yaptın ben bir süredir girmeyince kaçırdım
Çok sağol canım inşAllah bi dahaki ayaHadi ya bebiş yokmuymuş çok ümitlenmiştik olablir diye geçmiş olsn canm bi dahaki ay inşallah güzel haberlerini alırız
Ben de de hem tiksinme hem bulanti olmustu hatta kocanin kokusuna bile tahammul edemiyisun parfum kokularina salcali yemek yiyemiyodum..ama bukadar erken olurmuki ??20 si canım. bide tavuktan tiksindim yaaaa
Ben de de hem tiksinme hem bulanti olmustu hatta kocanin kokusuna bile tahammul edemiyisun parfum kokularina salcali yemek yiyemiyodum..ama bukadar erken olurmuki ??
Kızlar dün gece rüyamda gebelik testleriyle boğuştum ya 5-6 kere test yaptım hepsi de ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı rüyamda bile kendime inanamadım valla ya sabah kalkınca da bi test yaptım ( bu sefer gerçekten:)) ama ikinci çizginin hayaleti bile yok adetime 5 gün var ama olsaydı silik milik çıkardı demi bu ay da hayal oldu
Bakalım hayırlısı görmez artık bidaha adetim 3 gün geçmeden test yapmıycam zaten bi tane testim kaldı elimde yada kan vercem 3 gün geçersecanım herkesın cıkmıyo kı erken belkı gec döllenme oluyodur bilemeyiz en ıyısı adet gununu beklemek :)
Geliyor yeğenim benimmmBEN BEKLEMEDEYİM BU AKŞAM DAYANAMAYIP KAN TAHLİLİ VERİCEM :) SONUÇ YİNE 0,01 CIKACAK BİLİYORUM AMA VERİCEM EN AZINDAN KAFAM RAHAT OLACAK
Güzel haberlerle gel canımmevde değilim işyerindeyim ki hemde gebelik testim yok :) ovu testi kar beyaz bugün :) akşam kan testine gidicem bakalım hakkımda ve hakkımızda hayırlısı
3-4 gündür ben de zorla kahvaltı yapıyorum. sadece tost yapıyorum onu da zorla yiyorum. Oğlumda bulantılar 6. haftadan sonra başlamıştı20 si canım. bide tavuktan tiksindim yaaaa
Dün akşam ben de enteresan bir rüya gördüm. Ama hergün burada yazışmaktan girmiştir rüyama. Rüyamda sağ göğsümden süt geliyordu.Kızlar dün gece rüyamda gebelik testleriyle boğuştum ya 5-6 kere test yaptım hepsi de ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı rüyamda bile kendime inanamadım valla ya sabah kalkınca da bi test yaptım ( bu sefer gerçekten:)) ama ikinci çizginin hayaleti bile yok adetime 5 gün var ama olsaydı silik milik çıkardı demi bu ay da hayal oldu
Yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olursun canım yani 14 sabit îstese 40 günde bir adet ol o zamanda 40-14=26.günyumurtlamadır erken yumurtlamadada hesaplayıcı şaşırtıyo benimkide hesaplayıcının yüksek ovulasyon dediğinin üç gün öncesi oldu o yüzden üç gün önce adet olcam yani mantık yumurtladıktan 14 gün sonra adet OlunurSizin fikirlerinizi sorayım hem de bişey dikkatimi çekti
Telefonlarda adet takvimi uygulamaları var ya hani, onda görünen tarihten 5 gün önce yumurtladım gibi görünüyor ovulasyon testlerine göre
O programa ovulasyon testi pozitif diye girince hemen değişiklikleri yaptı yumurtlama ve hamilelik olasılığı yüksek/orta/zayıf günleri ama Bat değişmedi kızlar
Hani biz erken yumurtlayinca BAT tarihini erkene alıyoruz ta ondan dedim hangisi doğru acaba siz ne düşünüyorsunuz?
Hamileligini bu şekilde öğrenen çok insan var hadi hayırlısı heyecan yaptım vallahiKızlar benim başıma da topiclerde karşılaştığımız birşey geldi. Biliyorum yoktur bişey ilk 10 dakikadan sonrayı dikkate almamak lazım, ama yine de bir umut =)
Dün yaptığım gebelik testi negatifti, hani kar gibi bembeyazdı =) Bugün testlere bakarken dün yaptığım teste 2. çizginin olduğunu gördüm. Acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum. Normalde pazartesi sabah yapacaktım test ama yarın sabah dayanamayıp yapacağım tekrar. Eğer yine sonradan çizgi çıkarsa dooğru kan vermeye.
2 gün önce yaptığım teste de baktım onda tek çizgi, ama dünkü 2. çizgi sonradan çıkmış.
Siz ne dersiniz ?
Canim aynisi banada oldu rengi nasil pembeyse olabilir ama degilse buharlasma cizgisi cikabiliyo insallah bebistir aminnnnKızlar benim başıma da topiclerde karşılaştığımız birşey geldi. Biliyorum yoktur bişey ilk 10 dakikadan sonrayı dikkate almamak lazım, ama yine de bir umut =)
Dün yaptığım gebelik testi negatifti, hani kar gibi bembeyazdı =) Bugün testlere bakarken dün yaptığım teste 2. çizginin olduğunu gördüm. Acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum. Normalde pazartesi sabah yapacaktım test ama yarın sabah dayanamayıp yapacağım tekrar. Eğer yine sonradan çizgi çıkarsa dooğru kan vermeye.
2 gün önce yaptığım teste de baktım onda tek çizgi, ama dünkü 2. çizgi sonradan çıkmış.
Siz ne dersiniz ?
Sen bir de beni gör. Mantıklı tarafım yoktur yoktur sonradan çıktı olmaz öyle şey diyor.Hamileligini bu şekilde öğrenen çok insan var hadi hayırlısı heyecan yaptım vallahi
O zaman benim bat 24 Mart oluyor 29 değilYumurtladığın günden 14 gün sonra adet olursun canım yani 14 sabit îstese 40 günde bir adet ol o zamanda 40-14=26.günyumurtlamadır erken yumurtlamadada hesaplayıcı şaşırtıyo benimkide hesaplayıcının yüksek ovulasyon dediğinin üç gün öncesi oldu o yüzden üç gün önce adet olcam yani mantık yumurtladıktan 14 gün sonra adet Olunur
Bu şekildeCanim aynisi banada oldu rengi nasil pembeyse olabilir ama degilse buharlasma cizgisi cikabiliyo insallah bebistir aminnnn