Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar dün gece rüyamda gebelik testleriyle boğuştum ya 5-6 kere test yaptım hepsi de ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı rüyamda bile kendime inanamadım valla ya sabah kalkınca da bi test yaptım ( bu sefer gerçekten:)) ama ikinci çizginin hayaleti bile yok adetime 5 gün var ama olsaydı silik milik çıkardı demi bu ay da hayal oldu

canım herkesın cıkmıyo kı erken belkı gec döllenme oluyodur bilemeyiz en ıyısı adet gununu beklemek :)

BEN BEKLEMEDEYİM BU AKŞAM DAYANAMAYIP KAN TAHLİLİ VERİCEM :) SONUÇ YİNE 0,01 CIKACAK BİLİYORUM AMA VERİCEM EN AZINDAN KAFAM RAHAT OLACAK
Geliyor yeğenim benimmm

evde değilim işyerindeyim ki hemde gebelik testim yok :) ovu testi kar beyaz bugün :) akşam kan testine gidicem bakalım hakkımda ve hakkımızda hayırlısı
Güzel haberlerle gel canımm

20 si canım. bide tavuktan tiksindim yaaaa
3-4 gündür ben de zorla kahvaltı yapıyorum. sadece tost yapıyorum onu da zorla yiyorum. Oğlumda bulantılar 6. haftadan sonra başlamıştı

Dün akşam ben de enteresan bir rüya gördüm. Ama hergün burada yazışmaktan girmiştir rüyama. Rüyamda sağ göğsümden süt geliyordu.

Kızlar benim başıma da topiclerde karşılaştığımız birşey geldi. Biliyorum yoktur bişey ilk 10 dakikadan sonrayı dikkate almamak lazım, ama yine de bir umut =)
Dün yaptığım gebelik testi negatifti, hani kar gibi bembeyazdı =) Bugün testlere bakarken dün yaptığım teste 2. çizginin olduğunu gördüm. Acaba mı diyorum ama umutlanmakta istemiyorum. Normalde pazartesi sabah yapacaktım test ama yarın sabah dayanamayıp yapacağım tekrar. Eğer yine sonradan çizgi çıkarsa dooğru kan vermeye.
2 gün önce yaptığım teste de baktım onda tek çizgi, ama dünkü 2. çizgi sonradan çıkmış.
Siz ne dersiniz ?

Yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olursun canım yani 14 sabit îstese 40 günde bir adet ol o zamanda 40-14=26.günyumurtlamadır erken yumurtlamadada hesaplayıcı şaşırtıyo benimkide hesaplayıcının yüksek ovulasyon dediğinin üç gün öncesi oldu o yüzden üç gün önce adet olcam yani mantık yumurtladıktan 14 gün sonra adet Olunur

Oo butun kizlar toplanmissiniz yer acin bende varim Eda ninda ovulasyon yalan olmus benim gibi ben uyarida bulunmustum ona ama gormedi sanirim ovulasyon da ikiside esit koyulukta cikmadan umitlenmeyelim kizlarbenide listeye alin

Hamileligini bu şekilde öğrenen çok insan var hadi hayırlısı heyecan yaptım vallahi

Canim aynisi banada oldu rengi nasil pembeyse olabilir ama degilse buharlasma cizgisi cikabiliyo insallah bebistir aminnnn

O zaman benim bat 24 Mart oluyor 29 değil
Benim ilk ayim ovu testlerinde sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…