- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik testi yaptın mi
test yapmadım daha cıkmazki 4 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik testi yaptın mi
Belli olmaz incecik beliriverir bakarsıntest yapmadım daha cıkmazki 4 gün var
evde benim gibi 6 testin varsa yapıver bi tane belki hayali çizgi görürüztest yapmadım daha cıkmazki 4 gün var
Sizin fikirlerinizi sorayım hem de bişey dikkatimi çektiBenim normalde 27 mart olacaktı ama bu ay dört gün erken yumurtlama oldu
evde benim gibi 6 testin varsa yapıver bi tane belki hayali çizgi görürüz
ben gecen ay çift çizgiden 17 gün sonra adet oldum ama 14 gün sonra olursun yazıyor kaynaklarda bilemedim bendeSizin fikirlerinizi sorayım hem de bişey dikkatimi çekti
Telefonlarda adet takvimi uygulamaları var ya hani, onda görünen tarihten 5 gün önce yumurtladım gibi görünüyor ovulasyon testlerine göre
O programa ovulasyon testi pozitif diye girince hemen değişiklikleri yaptı yumurtlama ve hamilelik olasılığı yüksek/orta/zayıf günleri ama Bat değişmedi kızlar
Hani biz erken yumurtlayinca BAT tarihini erkene alıyoruz ta ondan dedim hangisi doğru acaba siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin fikirlerinizi sorayım hem de bişey dikkatimi çekti
Telefonlarda adet takvimi uygulamaları var ya hani, onda görünen tarihten 5 gün önce yumurtladım gibi görünüyor ovulasyon testlerine göre
O programa ovulasyon testi pozitif diye girince hemen değişiklikleri yaptı yumurtlama ve hamilelik olasılığı yüksek/orta/zayıf günleri ama Bat değişmedi kızlar
Hani biz erken yumurtlayinca BAT tarihini erkene alıyoruz ta ondan dedim hangisi doğru acaba siz ne düşünüyorsunuz?
Geçmiş sun Allah kolaylıklar versin canım ben de düşük yapmıştım gerçekten çok zor bi durum ben doğum yapıcam günü bile hesaplamstim hala düşünüp üzülüyorum bebeğim beni birakmasaydi şimdi doğmuştu 6 7 aylık olacaktı ma hayırlısı boyleymis napalım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınİnşallah canim ama neredeyse bir buçuk iki ay var çalışmalara başlamak için
Civanpercemi+ altın otu+ Sarıballı baba
Hayıt tohumu
aslan pencesi
ada çayı
içmeye başlayacağım herhalde hem içimi temizlesin hem de hormonlarimi duzenlesin
Sizler de içtiniz mi
tümü fazla mi gelir yoksa
İnşallah canım gerçekten çok zor Allah kimsenin başına vermesin Bundan sonra sağlıklı olur inşallah Senin durum ne şimdi sonrasında hamile kalabildin miGeçmiş sun Allah kolaylıklar versin canım ben de düşük yapmıştım gerçekten çok zor bi durum ben doğum yapıcam günü bile hesaplamstim hala düşünüp üzülüyorum bebeğim beni birakmasaydi şimdi doğmuştu 6 7 aylık olacaktı ma hayırlısı boyleymis napalım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın
Amin canım sen ne yaptın ben bir süredir girmeyince kaçırdımCanım onları kullanmadım bilmiyorum ama sana çok geçmiş olsun dilerim vakti gelince sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Bunu bende çok merak ediyorum ? Bende o takvimi indirmiştim takvime göre 19 mart bat. 5mart ovu. Ama ben o takvimden 3 gün önce yumurtladm. Şimdi 16 mı 19 mu bat bilemiyorum
Yaşayarak öğrenicez gibi görünüyor ovulasyon testine göre değil de ben normal Bat verdim 29 Mart demiştim ya bata bakalım ne olacakBunu bende çok merak ediyorum ? Bende o takvimi indirmiştim takvime göre 19 mart bat. 5mart ovu. Ama ben o takvimden 3 gün önce yumurtladm. Şimdi 16 mı 19 mu bat bilemiyorum
Ben de ya 22 yada 23unde regl olcam ama ins olmam olmayiz18. gün çift çizgi gördüm + 14 =32 gün adet günü dimi kızlar bu da martın 23 üne geliyo ....varmı bat daş
canım ovu. çift çizgiyi hangi gün gördün...inşallah gebelikten dolayı gelmez kırmızılarBen de ya 22 yada 23unde regl olcam ama ins olmam olmayiz
inşallah malum sebeptendir bat ne zamanYaa kızlar ben yemek yıyorumm sonraa midem bulanıyo afedersiniz kusma durumuna geliyorum bi kac gundur böyle neden acaba
Bebişten olmasın canım :)Yaa kızlar ben yemek yıyorumm sonraa midem bulanıyo afedersiniz kusma durumuna geliyorum bi kac gundur böyle neden acaba
Yok tatlım kalmadım malesef ben 4 yıldır uğraşıyorum hamile kalmadim bi defa kaldım o da gitti işte dusukten sonra a tüp bebek yaptırdım geçen ay negatif sonuç aldım. Şimdi kurlere başladım doğal yolları deniyorum bakalım hayırlısıİnşallah canım gerçekten çok zor Allah kimsenin başına vermesin Bundan sonra sağlıklı olur inşallah Senin durum ne şimdi sonrasında hamile kalabildin mi