• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

prensinin_prensesi prensinin_prensesi edosko edosko edss edss @egc gbbc gbbc 88yakamoz 88yakamoz
hepiniz için dua ediyorum canlar hepinizi görmeden de çok seviyorum burada çok destek buldum sizlerden güç aldım Ben de çok zor günler geçirdim Bebeğimi tam buldum derken kaybettim Sizleri de çok iyi anlıyorum daha iki gün önce ben de sizlerle aynı durumdayım telasliydim Biraz zor bir süreç ama En kisa surede musmutlu olacaksınız inşallah Sizin bebisleriniz kız olacak herhalde pek bir nazlilar ama onları getireceğiz inşallah:KK4:
Heyecanlarrr hiç eksik olmasın
Canımm yaaa
xenforo-smilies-kk19.gif

Bende burda huzurlu hissediıorm sizlerle konusunca yazdıklarınızı okuyunca hem umut oluosunuz hem de moralim düzelio hepiniz iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri kader arkadaslarım benim
xenforo-smilies-kk68.gif

prensinin_prensesi prensinin_prensesi edosko edosko edss edss @egc gbbc gbbc 88yakamoz 88yakamoz
hepiniz için dua ediyorum canlar hepinizi görmeden de çok seviyorum burada çok destek buldum sizlerden güç aldım Ben de çok zor günler geçirdim Bebeğimi tam buldum derken kaybettim Sizleri de çok iyi anlıyorum daha iki gün önce ben de sizlerle aynı durumdayım telasliydim Biraz zor bir süreç ama En kisa surede musmutlu olacaksınız inşallah Sizin bebisleriniz kız olacak herhalde pek bir nazlilar ama onları getireceğiz inşallah:KK4:
Canım yaa ne güzel yazmışsın Allah razı olsun canım bende burdaki arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum kader arkadaşlarım benim:KK37::KK37::KK37:

Sağol canım benim iyi ki hepiniz varsınız yoksa kendi kendime düşünüp kafayı yiyebilirdim o kadar kaptırdım ki kendimi :) Sende inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın bebişini bizde burada teyzeler olarak haberler alacağız :) İnşallah en yakın zamanda Allah'ım bize de nasip eder anne olmayı:KK68:

Tamam anlaşıldı simdi . Ya bakıyorumda hepimiz genciz ama düştüğümüz sıkıntıya bakın gecen sene bu zamanlar bana seneye bebek pesine düşeceksin deselerdi gülerdim :KK70: simdi halime bak
Ay sorma ya ben 5 6 ay önce düşünmuorm falan diodm uzak gelıodu bebk fikri ama suan sanki aylardr istiorum da olmuo gibi hissediorm
xenforo-smilies-kk48.gif

Ay sorma ya ben 5 6 ay önce düşünmuorm falan diodm uzak gelıodu bebk fikri ama suan sanki aylardr istiorum da olmuo gibi hissediorm
xenforo-smilies-kk48.gif
Ben evlenir evlenmez bebek istiyordum en azından bir kaç ay sonra ama kpss den umduğum puanı alıp atanamayınca ertelemek zorunda kaldım yaza erteleyecektim ama dayanamadım :( Şubat'ta hemen olur sandım olmayınca koşa koşa doktora tabi doktor 10 ay sonra gel ki zaten 10 ay a gelmeden olur bebeğin dedi ama bana o kadar uzak geliyor ki bazen o duyguyu hiç yaşayamayacağım diye korkuyorum . Hatta ağlıyorum . Sonra geçiyor normale dönüyorum olur diyorum takma kafana . Kendi kendime savaşıp duruyorum işte :) İnşallah olacak bebişimiz canım yaşımızda genç yolun başındayız sonra bugünleri hatırlamayacağız bile bebek için endişelerimiz başlayacak belki de :)

Ben evlenir evlenmez bebek istiyordum en azından bir kaç ay sonra ama kpss den umduğum puanı alıp atanamayınca ertelemek zorunda kaldım yaza erteleyecektim ama dayanamadım :KK43: Şubat'ta hemen olur sandım olmayınca koşa koşa doktora tabi doktor 10 ay sonra gel ki zaten 10 ay a gelmeden olur bebeğin dedi ama bana o kadar uzak geliyor ki bazen o duyguyu hiç yaşayamayacağım diye korkuyorum . Hatta ağlıyorum . Sonra geçiyor normale dönüyorum olur diyorum takma kafana . Kendi kendime savaşıp duruyorum işte :) İnşallah olacak bebişimiz canım yaşımızda genç yolun başındayız sonra bugünleri hatırlamayacağız bile bebek için endişelerimiz başlayacak belki de :)
Aynen ya ne kadar cahilmişim hemen isteyince olacak zannedıodum bi de böle bi kaç günün değerli olacahını bilmıodm ayın hergünü olur die düşünüodm :) herşeyi öğrendk ama yine beceremıoruz ben de cok kötü oluorm canm özellikle kırmızıları gördüğüm günler oturup aglıorm önceainde kurdugum hayaller bi anda üstüme cöküo off ne biliim zor ya dediğin gibi cok beklemeyiz inşallah canm bütün isteyenlerin kucagını bos bırakmasın Rabbim ya :(

Aynen ya ne kadar cahilmişim hemen isteyince olacak zannedıodum bi de böle bi kaç günün değerli olacahını bilmıodm ayın hergünü olur die düşünüodm :) herşeyi öğrendk ama yine beceremıoruz ben de cok kötü oluorm canm özellikle kırmızıları gördüğüm günler oturup aglıorm önceainde kurdugum hayaller bi anda üstüme cöküo off ne biliim zor ya dediğin gibi cok beklemeyiz inşallah canm bütün isteyenlerin kucagını bos bırakmasın Rabbim ya :KK43:
Ben kırmızıları görmeden test yapıyorum genelde :KK34::D negatifi görünce ağlıyorum sızlıyorum sonra kendimi alıştırıyorum adete bişeyim kalmıyor canım :KK39: bu ay test yaptığımda evde yalnızdım burda arkadaşlar destek oldular sağolsunlar ağladım sızladım tek başına olunca ben hep başkasının çocuklarını seveceğim sanırım dedim eşim aradı üzülme bende giderim doktora dedi akşam eve geldi bende ne ağlama ne sızlama :) kendimi çabuk toparladım bu ay alışıyorum galiba birde bu ay için umutlu olmak istiyorum geçen ay çok umutsuz başlamıştım yine olmayacak diye onunda etkisi var diye düşünüyorum :) senin bat ne zaman inşallah Mayıs'ta taze anneler oluruz :):KK37:

Canimmmm heyyyy :KK24: ya test alamadim eve giderken mecbur sabaha kaldı ama bende adet belirtisi hiiiiiic yok ne Ağrı ne sızı
Kız koş git doktora :D nasıl dayanıyorsun bende gelmese ( saati saatine gelir bekletmeden :KK12:) koşarım valla bu testler sende doğru sonuç vermiyor gibi geliyor bana herkesin idrarda çıkmazmış ya belki öyledir seninde ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmadıysan yüksek çıkmasının iki ihtimali var ya hamilesin (inşallah ) ya yumurtluyorsun bu ay senin tam kırmızı çıkmadı ya belki geç yumurtlama oluyordur doktora gitte en azından onu öğren bizede haber ver :D

Kız koş git doktora :KK70: nasıl dayanıyorsun bende gelmese ( saati saatine gelir bekletmeden :KK12:) koşarım valla bu testler sende doğru sonuç vermiyor gibi geliyor bana herkesin idrarda çıkmazmış ya belki öyledir seninde ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmadıysan yüksek çıkmasının iki ihtimali var ya hamilesin (inşallah ) ya yumurtluyorsun bu ay senin tam kırmızı çıkmadı ya belki geç yumurtlama oluyordur doktora gitte en azından onu öğren bizede haber ver :KK70:

Hahahah canım ya 34.gunde yumurtlanmaz heralde :D Yarin test yapcam olmadı kan veririm. Benimde Hic şaşmazdı 34.gun mutlaka olurdum adet . Ya stresten yada başka bisey var bi kac güne çıkar kokusu bakalım

Hahahah canım ya 34.gunde yumurtlanmaz heralde :KK70: Yarin test yapcam olmadı kan veririm. Benimde Hic şaşmazdı 34.gun mutlaka olurdum adet . Ya stresten yada başka bisey var bi kac güne çıkar kokusu bakalım
öyle deme canım burda bir arkadaş vardı İmply sanırım o 53 gün adet olmadı hep negatifti geç yumurtladı ummazken hamile kaldı ;) tabi bizim dileğimiz bebişin annesinin karnına uçmuş olması :) yarın muhakkak tekrarla testi sabah senin için gireceğim buraya :D Dualarımız seninle kader arkadaşım:KK68:

öyle deme canım burda bir arkadaş vardı İmply sanırım o 53 gün adet olmadı hep negatifti geç yumurtladı ummazken hamile kaldı :KK66: tabi bizim dileğimiz bebişin annesinin karnına uçmuş olması :) yarın muhakkak tekrarla testi sabah senin için gireceğim buraya :KK70: Dualarımız seninle kader arkadaşım:KK68:

Yaaa canimsiniz :KK68: tmm yapıp haberdar edicem sizi

Back