• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Slm kızlar bugün benm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonraki 14. Günüm bugün ya da yarn regl olmazsam pazar sabah test yapıcam ama hiç regl belirtim yok belim falan çok ağrır normalde suan bişey yok inşallah bebek vardır ya :KK66:

ben dayanamayıp bugunde test yapardım canım :KK49:

iyi olmaya çalışıyorum kızlar Kendimi biraz daha toplarladım Çok zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın Çok ağladım çok üzüldüm ama bir şeye faydası olmuyor tabii adet kanamam bitti ama beta değerim hala sıfırlanmadı çarşamba günü hala 193 tü Gebelik belirtilerini çekiyorum ama hamile değilim ne yazık ki Hayırlısı böyleymiş demek ki
Yapılan araştırmalara göre kimyasal gebeliklerin %95 i kromozom bozukluklarından meydana geliyormuş ve vücut o yüzden atıyormuş Başta olması daha hayırlı tabii Çok şükür ki seçim yapmak zorunda kalmadım o daha zor ve kötü bir durum
Artık ilerleyen zamanlara bakacağız Şükür ki bebeğim doğal yollardan olabiliyor
sizler nasılsınız bir süre giremedim foruma Hamileler var mı aranızda
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini her şerde vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda bebiş haberlerini de alırız

Kızlarr doktor kistin kaybolmamış dedi 2.5 cm bu ay doğum kontrol hapı verdi bi dahaki aya inşAllah peki ne zaman adet olcam dedim dupbaston kullandınya ondan böle bi damla gelir dedi fazla gelmez dedi bugün ilaca başla dedi
Hadi ya :( bebiş yokmuymuş çok ümitlenmiştik olablir diye :( geçmiş olsn canm bi dahaki ay inşallah güzel haberlerini alırız ;)

Çarşamba sabah yaptım işte negatifti bugün yine negatifi görüp üzülmek istemedm aslnda böyle umutlanıorm en azndan :KK66:genelde 30 31 gün oluo bugün 29.günüm ondan bekleyeyim dedm ama yarn sabah yaparm büyük ihtimal :)
hııı carsamba yaptıysa haklısın tabı canım inşallah çizgi çıkar yarın yaptıgından aramızdan bırını ugurlarızz :)

çok geçmiş olsun canım atlatırsın üzülme bak sonuçta hamile kalabiliyormuşsun üzüntünü anlıyorum ama herşeyin başı sağlık biz sağlıklı olalı beynimiz rahat olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun bak ben 8 ay oldu hala kalamadım üstelik bu ay kistim bile oluştu adet sonrası kontrolüm var doğum kontrol hapı kullanabilirim napalım kaderimizde ne varsa o oluyo malesef
Allah hem bize hem bebişlerimize sağlık versin Sen de inşallah bir an once iyilesirsin de hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla büyütüruz buradan onları konuşuruz

Canım ben de oğluma hamile kalmadan 2 ay önce boş gebelik geçirmiştim. Seni çok iyi anlıyorum, çok zor. Benim 8 haftalıktı, kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kese, hcg herşey haftasında ama bebek gelişememişti. Kürtajdan sonraki ay oğluma hamile kaldım. Gönlünü ferah tut, yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun :KK68:
İnşallah canim zor bir süreç tam seviniyorum sonra bir anda sevincini kayboluyor bir taraftan da tekrar böyle olur mu diyorsun ama inşallah tekrarlamak her ikimiz de sağlıklı oluruz
ben de yeni adetimi bekleyeceğim ondan sonra da çalışmalara başlayacağız Anlayacağın daha vaktim var benim nereden baksan bir buçuk iki ay

hııı carsamba yaptıysa haklısın tabı canım inşallah çizgi çıkar yarın yaptıgından aramızdan bırını ugurlarızz :)
Evet canm bi güne değişmez çok diye ondan bi iki gün bekliim dedm de zor beklemek
xenforo-smilies-kk110.gif
aslnda belirtm de yok pek umutlanmayaym diorm ama insan kaptırıo kendini farketmeden

Kızlarr doktor kistin kaybolmamış dedi 2.5 cm bu ay doğum kontrol hapı verdi bi dahaki aya inşAllah peki ne zaman adet olcam dedim dupbaston kullandınya ondan böle bi damla gelir dedi fazla gelmez dedi bugün ilaca başla dedi
Hayirlisi olsun canım sen sağlığına kavuş ta inşallah bebisin de olur belki diğer ay beraber takip ederiz ovülasyon u

İnşallah canim ama neredeyse bir buçuk iki ay var çalışmalara başlamak için
Canm sen sağlıklı ol da zamanı gelince Allahm bebişinizi verir inşallah zor bi süreç seninkisi ama şöyle düşün zaten olsaydıda saglıksız olacaktı bebişin bu yüzden bu önündeki zamanda biraz kendine ve eşine zaman ayr psikolojk olarak da iyileşin isteyerek ara vermişsnz gibi düşün konudan biraz uzaklaş inşallah zamanı geldiğinde rabbim bebişini kucagına verir ;)

Canm sen sağlıklı ol da zamanı gelince Allahm bebişinizi verir inşallah zor bi süreç seninkisi ama şöyle düşün zaten olsaydıda saglıksız olacaktı bebişin bu yüzden bu önündeki zamanda biraz kendine ve eşine zaman ayr psikolojk olarak da iyileşin isteyerek ara vermişsnz gibi düşün konudan biraz uzaklaş inşallah zamanı geldiğinde rabbim bebişini kucagına verir :KK66:
Arkadaşlar ailem eşim sağolsun lar çok destek oldular bana Atlatiyorum yavaş yavaş Kan değerim de sifirlansaydi iyi olacaktı iki güne bir gidip kan tahlili veriyorum çok yoruldum karar verdim bir hafta sonra gideceğim

Arkadaşlar ailem eşim sağolsun lar çok destek oldular bana Atlatiyorum yavaş yavaş Kan değerim de sifirlansaydi iyi olacaktı iki güne bir gidip kan tahlili veriyorum çok yoruldum karar verdim bir hafta sonra gideceğim
Ne kadar şanslısn canm herkes yanında bak ;) Bence de biraz düşmesini bekle bi anda düşmez diolar bu tür durumlarda boşuna yıpranmamş olursn gel gitlerde en azndan 4_5 gün geçsin

Back