Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bildiğin kırmızı kanama elim ayağım titriyor ya ne yapacağım bilemedim acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi ya da pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
canım sen bı doktora gıt gecen aydan dolayı bellkı ıcın temızlenıyodur bılemedım. biz ne desek bos doktor en ıyısını bılır korkma doktra gıt canım

Bende akıntı hiç bitmedi canım yumurtlamadan sonra, şu anda su gibi akıntım var. Uzayan akıntı sonraları bende de oldu. yaklaşık 5-6 gün önce felandır. ne olur ne olmaz değerlendir sen canım

Bende akıntı hiç bitmedi canım yumurtlamadan sonra, şu anda su gibi akıntım var. Uzayan akıntı sonraları bende de oldu. yaklaşık 5-6 gün önce felandır. ne olur ne olmaz değerlendir sen canım
test yapmıcam dıye çişimide ettim bilseydim tutardım test yapardım ya tüh neyse dedıgın gıbı calısım ben bugun

Valla bende cumartesi pazar çalışıcam yeter yoruldum valla eşim zaten adam kaçıcak yer arıyo artık uyumak istiyorum dio :)))

Valla bende cumartesi pazar çalışıcam yeter yoruldum valla eşim zaten adam kaçıcak yer arıyo artık uyumak istiyorum dio :)))

ya zorakı yapıyo gıbı oluyoruz ya ondan mı tutmuyo nedır. benım ıcın zor oluyo ya sabah erken kalk dus al esım gıtmeden once sac kurutmak ölüm geliyo zaten bana :)

Kizlaarr bu ay umudu kestim nedense olmadi gibi gelio bana yine bide ben gecen ay cift cigiden sonraki iki gunu degerlendirmistim bu ay da. Cift cigi ve sonraki iki gun neyse icimde kalmamis oldu degerlendirmis oldum en azindan yaomadim demem bidahaki ay sogan bal tarcin corek otunu deniycem kesinlikle kur yaocak olan warmi

geçti canım bir kere adet oldum(4 nisan da) sonra 10. gün pozitifti bugün 13. gün çok fazla gelmedi afedersin wc ye gittiğimde peçeteye geldi birkaç damla sonra da gelmedi arkası hala
dedıklerı gıbı o zaman yumurta catlarken oluyomus ya. ben de hıc olmadı su zamana kadar ama. okumustum. ole bısı belkı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…