- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.561
canım sen bı doktora gıt gecen aydan dolayı bellkı ıcın temızlenıyodur bılemedım. biz ne desek bos doktor en ıyısını bılır korkma doktra gıt canımbildiğin kırmızı kanama elim ayağım titriyor ya ne yapacağım bilemedim acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi ya da pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
Canım geçen ay bendende gelmişti ya doktora gitmiştim doktor ovulasyondan oluyo demişti bana dabildiğin kırmızı kanama elim ayağım titriyor ya ne yapacağım bilemedim acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi ya da pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
Bugün ki tesler kızlar, bugün bat tarihim. Sizlerde daha koyu çizgiler görürüz bu ay inşallah
Bende akıntı hiç bitmedi canım yumurtlamadan sonra, şu anda su gibi akıntım var. Uzayan akıntı sonraları bende de oldu. yaklaşık 5-6 gün önce felandır. ne olur ne olmaz değerlendir sen canımcanım yaaa şimdi tuvalete gıttımm bı akıntı geldı pecetey sılınce baya bıde yumurta akı gıbıydı ay acaba sımdı mı yumurtluyorum yoksa hamılelık belırtısımı sende de olmusmuydu canımm
bencede sor. senın durumun karısık bıraz. en son hcg sıfırlanmıs mıydı. ondan kalan olmasınokuldayım şimdi 4 gibi ancak gidebilirim arayıp mı sorsam dokora
test yapmıcam dıye çişimide ettim bilseydim tutardım test yapardım ya tüh neyse dedıgın gıbı calısım ben bugunBende akıntı hiç bitmedi canım yumurtlamadan sonra, şu anda su gibi akıntım var. Uzayan akıntı sonraları bende de oldu. yaklaşık 5-6 gün önce felandır. ne olur ne olmaz değerlendir sen canım
Çalış çalıştest yapmıcam dıye çişimide ettim bilseydim tutardım test yapardım ya tüh neyse dedıgın gıbı calısım ben bugun
Valla bende cumartesi pazar çalışıcam yeter yoruldum valla eşim zaten adam kaçıcak yer arıyo artık uyumak istiyorum dio :)))
Aynen canım en kötüsü duş almamak gerekiyo ya seninkisi daha zor tabii çalışıyosun yaaya zorakı yapıyo gıbı oluyoruz ya ondan mı tutmuyo nedır. benım ıcın zor oluyo ya sabah erken kalk dus al esım gıtmeden once sac kurutmak ölüm geliyo zaten bana :)
Hayirli olsunkivircik1907 :) darisi tez zamanda bize insaAllah :)
betamın sıfırlanmış olması lazım ya bilmiyorum bazı gebelik sitelerinde 3-4 gün diyor bazılarında 1 hafta diyor ne bileyim ya kafam karıştıbencede sor. senın durumun karısık bıraz. en son hcg sıfırlanmıs mıydı. ondan kalan olmasın
canım senın dusuk kanamandan sonra 1 adet gectımı ?betamın sıfırlanmış olması lazım ya bilmiyorum bazı gebelik sitelerinde 3-4 gün diyor bazılarında 1 hafta diyor ne bileyim ya kafam karıştı
Valla bende cumartesi pazar çalışıcam yeter yoruldum valla eşim zaten adam kaçıcak yer arıyo artık uyumak istiyorum dio :)))
geçti canım bir kere adet oldum(4 nisan da) sonra 10. gün pozitifti bugün 13. gün çok fazla gelmedi afedersin wc ye gittiğimde peçeteye geldi birkaç damla sonra da gelmedi arkası halacanım senın dusuk kanamandan sonra 1 adet gectımı ?
her yol mübahtırBide bu ay gun asiri yapmaya calicsam artik
dedıklerı gıbı o zaman yumurta catlarken oluyomus ya. ben de hıc olmadı su zamana kadar ama. okumustum. ole bısı belkı degeçti canım bir kere adet oldum(4 nisan da) sonra 10. gün pozitifti bugün 13. gün çok fazla gelmedi afedersin wc ye gittiğimde peçeteye geldi birkaç damla sonra da gelmedi arkası hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?