- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.581
Kizlaarr bu ay umudu kestim nedense olmadi gibi gelio bana yine bide ben gecen ay cift cigiden sonraki iki gunu degerlendirmistim bu ay da. Cift cigi ve sonraki iki gun neyse icimde kalmamis oldu degerlendirmis oldum en azindan yaomadim demem bidahaki ay sogan bal tarcin corek otunu deniycem kesinlikle kur yaocak olan warmi
ya bazı gebelik sitelerinde yerleşme kanaması 3. gün bazılarında 7. günden sonra falan oluşuyormuşdedıklerı gıbı o zaman yumurta catlarken oluyomus ya. ben de hıc olmadı su zamana kadar ama. okumustum. ole bısı belkı de
canım yaaKıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldiyine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn
uzulme canım bak bız uzuluyormuyuzKıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldiyine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn
ınsallah oledır canım. bekleyelım bakalım ne olcakya bazı gebelik sitelerinde yerleşme kanaması 3. gün bazılarında 7. günden sonra falan oluşuyormuş
döllenmiş yumurta 3-4 gün sonra rahime ulaşıyor ve bir madde salgılıyormuş rahime tutunmak için işte o yüzden yerleşme kanaması diyorlar benimki de öyle bir şey olabilir mi acaba Arkası gelmezse bakalım hayırlısı
Adet dönemi üzüleyim de sonra çalışmalara kaldıgımız yerden devam uzulme canım bak bız uzuluyormuyuz
uzuluyoruz
ben olunca uzulmuyorum. olana kadarkı stres daaha kotuAdet dönemi üzüleyim de sonra çalışmalara kaldıgımız yerden devam 
napalım canm ya üzülsekte bos elden gelen bişey yok ki
Evet 2 gündür cok streslydm canm geldi gelmedi derken sonunda geldi cumartesi için randevu alamaya calısıyorm da sen hormn testi yaptrdn mı özel hastanede mi yaptrdnz ne kadar ücret ödenmiştin ay ne cok soru sordum yaben olunca uzulmuyorum. olana kadarkı stres daaha kotutoparlan sen de bak mıs gıbı bahar havası hormonlarımız mutluluk salgılıyor . kacıncı denemeydı ?
Bu arada 3 Tü canö bu da hüsran bakalm inşallah maysta anneler günü hwdiesi olur bizeben olunca uzulmuyorum. olana kadarkı stres daaha kotutoparlan sen de bak mıs gıbı bahar havası hormonlarımız mutluluk salgılıyor . kacıncı denemeydı ?
Canim randevuyu nerde alcaksin bde hamgi ildesin..benm dr kan tahlili istemedi adet duzenli olnca ama ben kendim ozelde yaptrcma ben de bugn hastalandim biliosn..cmt 3. Gun...ozel de cok para istio tsh lh amh fsh prolaktin icin 500 liraKıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldiyine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn
ınsallah canımm.Bu arada 3 Tü canö bu da hüsran bakalm inşallah maysta anneler günü hwdiesi olur bize
Bu arada 3 Tü canö bu da hüsran bakalm inşallah maysta anneler günü hwdiesi olur bize
ay cok pahalı yaa sıgorta hıc karsılamıyomu pekı hnagı hastane bıdeCanim randevuyu nerde alcaksin bde hamgi ildesin..benm dr kan tahlili istemedi adet duzenli olnca ama ben kendim ozelde yaptrcma ben de bugn hastalandim biliosn..cmt 3. Gun...ozel de cok para istio tsh lh amh fsh prolaktin icin 500 lira
Canm ben izmirdeim burda özel başkent hastanesi var 110 lira muayene ücreti tüm tahliller dahil içinde dedi sonra ekstra para istemesnler gerçi belirttm ama bilmiorum yaCanim randevuyu nerde alcaksin bde hamgi ildesin..benm dr kan tahlili istemedi adet duzenli olnca ama ben kendim ozelde yaptrcma ben de bugn hastalandim biliosn..cmt 3. Gun...ozel de cok para istio tsh lh amh fsh prolaktin icin 500 lira
Bu saydgm hormonlar icn mi..oyleyse cok iyiCanm ben izmirdeim burda özel başkent hastanesi var 110 lira muayene ücreti tüm tahliller dahil içinde dedi sonra ekstra para istemesnler gerçi belirttm ama bilmiorum ya
Hastane degil de ozel laboratuvaray cok pahalı yaa sıgorta hıc karsılamıyomu pekı hnagı hastane bıde
Ben de cok üzüldm canm ya hatta annemle kayınvalideme anneler gününde bebek patiği hedie ederm öyle öğrenirler o zaman kadar söylemem diodum ama nasip deilmiş yaAyyyyy mayis anneler gunuyy..bunu unutmustum(( oysa hayalim vardi...sensiz son anneler gunum bebegim diye mektup yazacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?