• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlaarr bu ay umudu kestim nedense olmadi gibi gelio bana yine bide ben gecen ay cift cigiden sonraki iki gunu degerlendirmistim bu ay da. Cift cigi ve sonraki iki gun neyse icimde kalmamis oldu degerlendirmis oldum en azindan yaomadim demem bidahaki ay sogan bal tarcin corek otunu deniycem kesinlikle kur yaocak olan warmi

Benim regl düzenli kontrollerdede herşey iyi çıktı eşiminde testi çok iyi. Ama destek olsun die bal tarçın çörek otu deniyorum bu ay. Dr kalsa gerek yok normal düzenini bozma demişti ama böyle bişey yapmadan bekleyincede kendiliğinden olmuyo. @bluefolower tavsiyesiyle başladım 4.günümde başlayabildim 3 gündür yiyorum tadı biraz tuhaf ama şifa olsun die yiyorum işte. Benim 2 aydr çift çizgi arada kalıyodu bu ay çift çizgi ve ertesi günü değerlendirmeye çalışcam inşallah tutar artık 3.ayıma girdim. Hiçbi sorun gözükmüyo ama tutturamıyoruz işte

dedıklerı gıbı o zaman yumurta catlarken oluyomus ya. ben de hıc olmadı su zamana kadar ama. okumustum. ole bısı belkı de :KK57:
ya bazı gebelik sitelerinde yerleşme kanaması 3. gün bazılarında 7. günden sonra falan oluşuyormuş
döllenmiş yumurta 3-4 gün sonra rahime ulaşıyor ve bir madde salgılıyormuş rahime tutunmak için işte o yüzden yerleşme kanaması diyorlar benimki de öyle bir şey olabilir mi acaba Arkası gelmezse bakalım hayırlısı

xenforo-smilies-kk61.gif
KıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldi :KK43: yine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak :KK43: bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn :KK43:

xenforo-smilies-kk61.gif
KıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldi :KK43: yine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak :KK43: bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn :KK43:
canım yaa :( sırayla herkes kırmızıları goruyo. Rabbim hayırlısını tez zamanda verir inşallah. ama eşinde test yaptıırsın bence. biz bu ay adet olursam eger ikimizde test yaptırcaz. yeni bat tarihin ne oldu şimdi cnaım

xenforo-smilies-kk61.gif
uzulme canım bak bız uzuluyormuyuz :cry::KK42: :KK61:
uzuluyoruz :KK48:

ya bazı gebelik sitelerinde yerleşme kanaması 3. gün bazılarında 7. günden sonra falan oluşuyormuş
döllenmiş yumurta 3-4 gün sonra rahime ulaşıyor ve bir madde salgılıyormuş rahime tutunmak için işte o yüzden yerleşme kanaması diyorlar benimki de öyle bir şey olabilir mi acaba Arkası gelmezse bakalım hayırlısı
ınsallah oledır canım. bekleyelım bakalım ne olcak

Cok zor canm gercekten inşallah sizi bu ay sevindirir rabbim bu durum gittikçe insanı daha cok yıpratımus ya :( eşim 3 ay önce yaptırmstı dr sorun deil demişti degerleri normal cıkmstı ben sadece normal kan degerlerime baktırmstm onlar da temzdi bi de hormon testi yaptıraım dedm muayene dahil 110 lirayms burda bi hastanede sizce nasl fiat olarak bu arada yeni bat inşallah da son olur artk 17 mayıs :(

ben olunca uzulmuyorum. olana kadarkı stres daaha kotu :KK66: toparlan sen de bak mıs gıbı bahar havası hormonlarımız mutluluk salgılıyor .:21: kacıncı denemeydı ?
Evet 2 gündür cok streslydm canm geldi gelmedi derken sonunda geldi cumartesi için randevu alamaya calısıyorm da sen hormn testi yaptrdn mı özel hastanede mi yaptrdnz ne kadar ücret ödenmiştin ay ne cok soru sordum ya
xenforo-smilies-kk48.gif

xenforo-smilies-kk61.gif
Canim randevuyu nerde alcaksin bde hamgi ildesin..benm dr kan tahlili istemedi adet duzenli olnca ama ben kendim ozelde yaptrcma ben de bugn hastalandim biliosn..cmt 3. Gun...ozel de cok para istio tsh lh amh fsh prolaktin icin 500 lira

Canim randevuyu nerde alcaksin bde hamgi ildesin..benm dr kan tahlili istemedi adet duzenli olnca ama ben kendim ozelde yaptrcma ben de bugn hastalandim biliosn..cmt 3. Gun...ozel de cok para istio tsh lh amh fsh prolaktin icin 500 lira
ay cok pahalı yaa sıgorta hıc karsılamıyomu pekı hnagı hastane bıde

Canm ben izmirdeim burda özel başkent hastanesi var 110 lira muayene ücreti tüm tahliller dahil içinde dedi sonra ekstra para istemesnler gerçi belirttm ama bilmiorum ya :(

Back