• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

valla öle ama. guya stresım yok. sakinim ama ıcten ıce dusunuyoruz demek ki. bu ara ıslerde yogun vakıt daha cabuk gecıyor. buraya da fazla gelemedım o yuzden. gunduz yogun oluyorum . gercı daha adetım bugun bıtıyor. stresli dönem gelmedi . Hayırlısı prenses. nasıp kısmet . elımızden gelenı yapıyoruz :110:

Adetin bugun bitiyosa aksami yada yarini bos gecme cnm bazen adet bitimidr yumurtlama oluyo diye biliyorum ben cunku gecen sene yasadigim dis gebelikte sadece tek iliski olmustu o da adet bitmiydi yine ama o saglikli degildi

Kizlaar biliyosunuz batim 19 niSan biraz once normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde cikti :-)
Oleeeeyyyyy :KK73::KK73::KK73:
Hayirli olsun kivircik1907 kivircik1907 . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben basaramadim bu ay.
Canım benim hepimiz yaşadık bu süreci, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma. İnanıyorum bu ay hamile kalacaksın :KK68:
Bende olcam sanırım adet cenemde sıvılce cıktı :KK43:

:KK67: Bende de çıktı ne olacak şimdi, bugün bat günüm hem de :KK45:
Kizlaar testeki silik cizgi yaniltici olabilir mi aceeeba cok silik ama goruyorum gerci batada var daha pazar gunu o_O
Yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap canım, sonra dooğru kan vermeye :KK55: Mutlaka haber ver bize ;)

Bugün sağlık ocağına gittim kızlar kan vermeye yarın 3 ten sonra çıkacakmış sonuçlar. 2 gün önce özelde 47,79 du. İnşallah değerim artıyordur dua edin bana. Benim hep aklımdasınız, bu ay hepinizden umutluyum ona göre :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Adetin bugun bitiyosa aksami yada yarini bos gecme cnm bazen adet bitimidr yumurtlama oluyo diye biliyorum ben cunku gecen sene yasadigim dis gebelikte sadece tek iliski olmustu o da adet bitmiydi yine ama o saglikli degildi
bugun esım teste gıdıcek. yarına pek bısey kalmaz ama :) hafta sonu olur buyuk ıhtımal calısmalara baslarız tekrar . Allahın ıznıyle :KK36:

valla öle ama. guya stresım yok. sakinim ama ıcten ıce dusunuyoruz demek ki. bu ara ıslerde yogun vakıt daha cabuk gecıyor. buraya da fazla gelemedım o yuzden. gunduz yogun oluyorum . gercı daha adetım bugun bıtıyor. stresli dönem gelmedi . Hayırlısı prenses. nasıp kısmet . elımızden gelenı yapıyoruz :110:

Adetin bugun bitiyosa aksami yada yarini bos gecme cnm bazen adet bitimidr yumurtlama oluyo diye biliyorum ben cunku gecen sene yasadigim dis gebelikte sadece tek iliski olmustu o da adet bitmiydi yine ama o saglikli degildi :-)
anladım canım. sayıdan cok nıyet onemli ;) sen resmını koysana ya goruruz bız . :KK57:
Cnm resimde cok net degil normalde bengoruyorum ama atiim yinede

2015-04-16 10.05.08.jpg 2015-04-16 10.05.08.jpg

Eklentiler

• 2015-04-16 10.05.08.jpg
    2015-04-16 10.05.08.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 84
Oleeeeyyyyy :KK73::KK73::KK73:

Canım benim hepimiz yaşadık bu süreci, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma. İnanıyorum bu ay hamile kalacaksın :KK68:

:KK67: Bende de çıktı ne olacak şimdi, bugün bat günüm hem de :KK45:

Yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap canım, sonra dooğru kan vermeye :KK55: Mutlaka haber ver bize ;)
Tmm :-) bende bugun veriim diyodum

aynen canım zamanı gelınce ınsallah bızlerde hamile olucazz :)
bizde su testlerı yaptıralım kafam rahat olsun bırazda hıc olmassaa

sen ne zaman gıdıceksın canım. sonucların ne zman cıkacak yani. :KK46:
2 gün önce 47,79 çıktı kan sonucu. Bugün yine verdim kan yarın 3'ten sonra çıkacak. Haftaya ya da ondan sonraki hafta kandın doğum dr una gideceğim canım.
Darısı sizlere :KK68:

2 gün önce 47,79 çıktı kan sonucu. Bugün yine verdim kan yarın 3'ten sonra çıkacak. Haftaya ya da ondan sonraki hafta kandın doğum dr una gideceğim canım.
Darısı sizlere :KK68:
amiiin canım inşallah. hadı bakalım duzgun ılerlıyordur umarım . yazarsın yınede sonucunu. :KK73: sizinle mutlu oluyoruz işte :cry:

amiiin canım inşallah. hadı bakalım duzgun ılerlıyordur umarım . yazarsın yınede sonucunu. :KK73: sizinle mutlu oluyoruz işte :cry:
Edoooşşş nasıl ısındıık burada hepimiz birbirimize. İnanın o kadar içten dua ediyorum ki size. En yakın zamanda güzel haberlerinizi alalım inş. ( Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn ) :KK68::KK68::KK68:

Back