Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

blueflower cnm benim ayaklarim buz gibi hic isitamiyorum sendede var mi boyle biisii
Canım benim regl olmadan önce de üşüyordu, gebelik öncesi de üşüdü Akşamları yanıyor ayak altlarım ama gündüz soğuk.
ovulasyon testı yapsam mı acaba bugun yaaaa
3 gün kalaya kadar bekle canım. Hatırlarsan benimde koyu gidiyordu 25.gün silikleşince üzülmüştüm. 27. gün gebelik testi pozitif verdiğinde ov. testimde koyulaşmıştı.

Bugün ki tesler kızlar, bugün bat tarihim. Sizlerde daha koyu çizgiler görürüz bu ay inşallah

Eklentiler

• 11118546_10153216572944719_1977111941_n.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 71
kızlar bana yardım edin lütfen benim ovulasyon pazartesi gerçekleşti 3 gün geçti ve bugün kırmızı kanama oldu korkuyorum ya

kızlar bana yardım edin lütfen benim ovulasyon pazartesi gerçekleşti 3 gün geçti ve bugün kırmızı kanama oldu korkuyorum ya

yerleşme kanaması olabilir mi sizcr bu kadar erken olur mu ya da yine sorun mu var
6 günden önce yerleşme olmuyor canım. muhtemelen yumurtlama zamanı bazen kanama olabilirmiş içerdeki kan çıkmıştır korkma. bu ay erken olgunlaştı ya yumurtan ondandır canım

ayy masallahh yaaa Allahım bızede nasıp etsın boyle cızgılerı kıpkırmızı gormeyııııııı
İnş.... aminnnnnnnnnnnnnnnn
Ne güzel maşAllah inşAllah bizde en kısa zamanda gösteririz böyle burda bu arada canım benim beyaz uzayan akıntım bugün yok hiç kesildi
İnş. canımmmm ben sizlerden güzel haberler görene kadar yanlız bırakmayacağım sizi. Çatlamış olabiir yumurtan canım. günaşırı ne olur ne olmaz 1-2 kere daha deneyin derim. İnş. güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…