- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.541
Delüüü hepinize dedim yaaa zaten, kimseyi ayırmadımmbenıde benıde ekleyınn alın aranızaaaaaaa
sağoool canım. aminnn inşallaaaaaaaaaah :)Edoooşşş nasıl ısındıık burada hepimiz birbirimize. İnanın o kadar içten dua ediyorum ki size. En yakın zamanda güzel haberlerinizi alalım inş. ( Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn )
prenses bana edınce dırek sana gıdıyo dua. bana baglısın ya sen :)))))benıde benıde ekleyınn alın aranızaaaaaaa
sağoool canım. aminnn inşallaaaaaaaaaah :)
prenses bana edınce dırek sana gıdıyo dua. bana baglısın ya sen :)))))
kac gunun kaldı kı ?ovulasyon testı yapsam mı acaba bugun yaaaa
kac gunun kaldı kı ?
yap o zaman . cıkmazsa uzulme ama. daha cok erkenbugunle birlikte 8 canım . hanı benım ıkıncı cızgı koyu cıkıyodu hıc sılıklesmedı ama hıcte ıkısı aynı koyulusta olmadı ya onu merak edıyorum
Ay hadi inşAllah canımKizlaar biliyosunuz batim 19 niSan biraz once normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde cikti
Canım benim regl olmadan önce de üşüyordu, gebelik öncesi de üşüdü
3 gün kalaya kadar bekle canım. Hatırlarsan benimde koyu gidiyordu 25.gün silikleşince üzülmüştüm. 27. gün gebelik testi pozitif verdiğinde ov. testimde koyulaşmıştı.ovulasyon testı yapsam mı acaba bugun yaaaa
Bugün ki tesler kızlar, bugün bat tarihim. Sizlerde daha koyu çizgiler görürüz bu ay inşallah
Ne güzel maşAllah inşAllah bizde en kısa zamanda gösteririz böyle burda bu arada canım benim beyaz uzayan akıntım bugün yok hiç kesildiBugün ki tesler kızlar, bugün bat tarihim. Sizlerde daha koyu çizgiler görürüz bu ay inşallah
kızlar bana yardım edin lütfen benim ovulasyon pazartesi gerçekleşti 3 gün geçti ve bugün kırmızı kanama oldu korkuyorum ya
kızlar bana yardım edin lütfen benim ovulasyon pazartesi gerçekleşti 3 gün geçti ve bugün kırmızı kanama oldu korkuyorum ya
6 günden önce yerleşme olmuyor canım. muhtemelen yumurtlama zamanı bazen kanama olabilirmiş içerdeki kan çıkmıştır korkma. bu ay erken olgunlaştı ya yumurtan ondandır canımyerleşme kanaması olabilir mi sizcr bu kadar erken olur mu ya da yine sorun mu var
İnş.... aminnnnnnnnnnnnnnnnayy masallahh yaaa Allahım bızede nasıp etsın boyle cızgılerı kıpkırmızı gormeyııııııı
İnş. canımmmm ben sizlerden güzel haberler görene kadar yanlız bırakmayacağım sizi. Çatlamış olabiir yumurtan canım. günaşırı ne olur ne olmaz 1-2 kere daha deneyin derim. İnş. güzel haberler verirsinNe güzel maşAllah inşAllah bizde en kısa zamanda gösteririz böyle burda bu arada canım benim beyaz uzayan akıntım bugün yok hiç kesildi
bildiğin kırmızı kanama elim ayağım titriyor ya ne yapacağım bilemedim acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi ya da pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızıcanımm kırmızımı kanaman oldu kahve rengı gıbı mı yoksaa
En iyisi bi doktora gitsen canımkızlar bana yardım edin lütfen benim ovulasyon pazartesi gerçekleşti 3 gün geçti ve bugün kırmızı kanama oldu korkuyorum ya
okuldayım şimdi 4 gibi ancak gidebilirim arayıp mı sorsam dokoraEn iyisi bi doktora gitsen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?