• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Benim regl düzenli kontrollerdede herşey iyi çıktı eşiminde testi çok iyi. Ama destek olsun die bal tarçın çörek otu deniyorum bu ay. Dr kalsa gerek yok normal düzenini bozma demişti ama böyle bişey yapmadan bekleyincede kendiliğinden olmuyo. @bluefolower tavsiyesiyle başladım 4.günümde başlayabildim 3 gündür yiyorum tadı biraz tuhaf ama şifa olsun die yiyorum işte. Benim 2 aydr çift çizgi arada kalıyodu bu ay çift çizgi ve ertesi günü değerlendirmeye çalışcam inşallah tutar artık 3.ayıma girdim. Hiçbi sorun gözükmüyo ama tutturamıyoruz işte
bende de esimde de bi sorun yok cok sukir bi kizim var 18 aylik bu da oglan olsun bide onun tadini.alalim diye cift cizgi ve sorasini deneyeyim tek diyodum yok ama arkadas olmuyo tek gecede hamile kalabilenlere helal gercekten icten soyluyom bende olmuyo kizima biliyorumki adet sonrasi sik iliskiyle oldu. Bidahaki ay benim yumurtlama akintisi adetin 11. Gununden 18 -19 gunune kadar dewam ediyo ben 14 yada 15 ten baslayi 1 gun arayla 20. Gune kadar dewam edicem sogan suyu ve bal tarcin corekotuda deniycem ins

• Beğen
Reactions: egc
bende de esimde de bi sorun yok cok sukir bi kizim var 18 aylik bu da oglan olsun bide onun tadini.alalim diye cift cizgi ve sorasini deneyeyim tek diyodum yok ama arkadas olmuyo tek gecede hamile kalabilenlere helal gercekten icten soyluyom bende olmuyo kizima biliyorumki adet sonrasi sik iliskiyle oldu. Bidahaki ay benim yumurtlama akintisi adetin 11. Gununden 18 -19 gunune kadar dewam ediyo ben 14 yada 15 ten baslayi 1 gun arayla 20. Gune kadar dewam edicem sogan suyu ve bal tarcin corekotuda deniycem ins

canım daha kızın cok kucuk degıl mı 1 bucuk yasında nıye acele edıyosun bu kdr :)

canım daha kızın cok kucuk degıl mı 1 bucuk yasında nıye acele edıyosun bu kdr :)
Ya ben gurbetteyim e kizimi da acikcasi ben biyutmek istiyorum oyuzden calismiyorum butun gun nerdeyse ewdeyim e kizim simdiden cok sikiliyo buyuyunce daha da sikilacak oyuzden kardesi olsun beraber buyusunler bide cocuk biyutmek zor gercekten ara werip rahat olduktan sonra tekrar dusunmek zor geliyo cok da rahata alismadan arka arkaya en azindan ilk ikisini yapmak lazim diye dusunuyorum:)

instagram hesabin warmis diye sana ozelden ismimi atmaya calistim oys dunya tatlisi kizimi da gor diye hayirlisiyla bi de erkek kardesi olsa insaAllah.. Neyse beceremedim ozel msj hata weriyodu:) Rabbim herkesin gonlune gore wersin insaAllah..

xenforo-smilies-kk61.gif
KıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldi :KK43: yine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak :KK43: bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn :KK43:
Canım benimmm canın sağolsunn, mayısta bebişine kavuşursun inş. :KK19:
Ya ben gurbetteyim e kizimi da acikcasi ben biyutmek istiyorum oyuzden calismiyorum butun gun nerdeyse ewdeyim e kizim simdiden cok sikiliyo buyuyunce daha da sikilacak oyuzden kardesi olsun beraber buyusunler bide cocuk biyutmek zor gercekten ara werip rahat olduktan sonra tekrar dusunmek zor geliyo cok da rahata alismadan arka arkaya en azindan ilk ikisini yapmak lazim diye dusunuyorum:)
Bence iyi düşünmüşsün canım, gerçekten ara verince daha zor oluyor. Oğlum ne zamandır kardeş istiyordu bizden. Gönlü olacak inş. Darısı senin küçük kızının başına ;)

kızlar sunu ızledınız mıı yerımm yaa ne tatlı aglıyorrr :))

https://www.facebook.com/xendanweb/videos/10152843887456795/?fref=nf
Oyyy kıyamamm yaa:KK61:

xenforo-smilies-kk61.gif
KıZlar malesef hiç görmek istemediğim kırmızılar yine geldi :KK43: yine olmadı çok zor bi durum ya ümitle bekleyp hüsrana ugramak :KK43: bu ay da kısmet değilmiş demekten baska care yok bende cumartesi için randevu almaya calısıorum hormon testi yaptıraym bari bişey varsa cıksn :KK43:
Hayırlısı olsun canım Mayıs uğur getirir sana inşallah

Canım benimmm canın sağolsunn, mayısta bebişine kavuşursun inş. :KK1
Bence iyi düşünmüşsün canım, gerçekten ara verince daha zor oluyor. Oğlum ne zamandır kardeş istiyordu bizden. Gönlü olacak inş. Darısı senin küçük kızının başına ;)
Ay canim benim sagolasin ins hayirlisiyla. Demi bak senin oglunda ya sikiliyolar ewde tek baslarina ilk ikisi beraber buyuse iyidir ayy bide sen bayagi ara wermissin valla cok guzel bi duygu tekrardan anne olmak ama uzun zamandir rahatsin ama gaz sancisi gece uyuyamamak bi duzen kurmaya calismak yemek is ilk zamanlar cok zor ee anne olmak da boyle bisey katlancaz artik:)

Canım ilk 2 sene zor zaten ondan sonra kendilerini rahatça ifade edebiliyorlar. Eee bez derdi felan da bitiyor.
Ben çok arar verdim evet, o yüzden ilki gibi heyecanlıyım. Allah herkese bu duyguları tattırsın

İnşallh canım çok saol olmayınca insan ümitsizliğe kapılıo ama umarm bi dahaki ay olur :(
Canım benimmm canın sağolsunn, mayısta bebişine kavuşursun inş. :KK19:

Bence iyi düşünmüşsün canım, gerçekten ara verince daha zor oluyor. Oğlum ne zamandır kardeş istiyordu bizden. Gönlü olacak inş. Darısı senin küçük kızının başına :KK66:

Oyyy kıyamamm yaa:KK61:

Kizlar kan testi yaptirdim sonuc 71,6 cikti deger dusuk degil di mii :)
Bence de çok güzel canım daha günün gelmemişti :nazar: Benim bata 2 kala 47,79 du
Oyyy hadi kızlar şu 1 ay içerisinde hepinizden alalım inş. böyle haberler. Yapın bal-çörekotu-tarçın , kuru incir yemeyi de ihmal etmeyin :KK73:

Back