Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gebelik yada ovu testin yokmu warsa yapsana ben bile heyecanlandim
gebelik testim bi tane var saklıyorum bu ara işten geç çıkıyorum ovü testine de yetişemiyorum işten çıkmadan tuvalete gitmesem yolda perişan oluyorum gitsem teste kalmıyo. bu ay hiç test yapamadım o yüzden. bu akıntı ilginç geldi tekrar mı yumurtluyorum dedim ama olmaz dediler.ne yapsam ki. hamilelerin tecrübelerine sığındım cevap bekliyorum

canım 8. gün döllenme gerçekleştiyse aradan 8 gün geçmiş hamile olabilir misin gerçi bu kadar erken ovulasyon testinde belli olur mu bilmiyorum
ya da ikinci yumurtan gelişiyor
ya da yumurtanın gelişimi durmuştu şimdi yeniden gelişmeye başladı bilmiyorum canım

canım bugün bat günüm adet olmadım yumurta akı kıvamında akıntım geldi. sende de olmuş muydu ümitleneyim mi?
Canım benim o akıntı hiç gitmedi ki hala var. Ama ne ümidini kes ne de ümitlen derim Bekleyip göreceğiz hayırlısıyla :*

Neden olmaz dediler ki ? Olabilir bence, regle yakın o kadar yumurtlayan insan oluyor ki. Bu olaya zaten geç döllenme deniyor. Ama çalışmanız lazım bugün
mükemmelllll

ya öksürünce sol tarafıma batma oluyo sendede oolmusmuyduu cnımmm

Ben 1 haftadır mutfak rafından birşeye uzanırken alt kasık bölgemde doluluk hissediyordum canım. Ama öksürmemişim demek ki

inşallah hamileyimdir canım bu akşam da çalışma yapalım yumurtlama ihtimalime karşı. hayırlısı olur inşallah

Nasıl gııdyo durumlar var mı belırtı falaan
göğüslerim çok şiş ve sızlıyor canım ya umudumu kırıyor böyle olması regl den önce şişiyor genelde bu ay erken oldu :) üniversiteden arkadaşlarım geldi bana bugün bekarlar :) ovulasyonla ilgili bilgi verdim şaşırdı hepsi evlenince sana sorcaz diiyolar :) diyemedim kelin ilacı olsa kendi başına sürer şu anlık korunuyoruz diye biliyorlar sınavdan sonra diyorum herkese çünkü öyle melül melül bekliyorum batı :)

benım goguslerımde bı hassasıyet yok suan bıraz sıstıler o kadar ama akıntım var pecetey sılınce gelıyo baya krem gıbı
ay sankı gunler gecmıyo he

benım goguslerımde bı hassasıyet yok suan bıraz sıstıler o kadar ama akıntım var pecetey sılınce gelıyo baya krem gıbı
ay sankı gunler gecmıyo he
Sorma canım günler geçmiyor ya ben birde dikkat ettimde ilişkinin ertesi günlerinde de krem gibi akıntı oluyor sanırım ilişkiden kalanlar gibi gelmeye başladı bana o akıntılar ovulasyon testi yapıyor musun ?

yok canım 2 tane kaldı elımde bugunu saymassak 9 gun kalmıs oluyo . ovulasyon testı sımdıden bellı etmez kı

yok canım 2 tane kaldı elımde bugunu saymassak 9 gun kalmıs oluyo . ovulasyon testı sımdıden bellı etmez kı
O da doğru benim elimde hiç test yok şüphelenene kadar da yapmam herhalde şu an belirtimiz bile olmaz bekleyeceğiz el mahkum inşallah tutturmuşuzdur umudum az olduğundan bir an önce geçmesini istiyorum zamanın yoksa bile yeni çalışmalara başlayalım yani birde doktora gidebiliriz eşimle duruma göre bakacağız artık canım şöyle bir 3-4 gün kalsa da belki o zaman test yapabilirim cesareti toplayıp geçen ay 7 gün önce yaptım testi boyumun ölçüsünü aldım

ben dun sabah yapmıstım düşünsene hangı akılı yaptıysam 10 gun onceden nerde gorulmus cıktıgı boyle degısık bısey cıktı o da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…