Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Teşekkürler canım, inşallah en kısa sürede sizlerden de güzel haberler gelir

O nasıl çıkmış öyle ki ? Çizgi var gibi ama controlun yanında çıkmış.

Test bozuk ya da biraz daha bekle tam Kirmizilar toplansin Karar veremedim ben de senin için bu ay testlerin bir garip oldu

Valla bende anlamadım cok durdu ondan oldu heralde cunku 10 gun var çıkması imkansız .sabah ise giderken yapmiştim 2 saat önce geldim
Baktım boyle olmus ama beklemekten olmus o
Bu ay testten yana şansım yok benim

Valla bende anlamadım cok durdu ondan oldu heralde cunku 10 gun var çıkması imkansız .sabah ise giderken yapmiştim 2 saat önce geldim
Baktım boyle olmus ama beklemekten olmus o
Bu ay testten yana şansım yok benim
Heee ondanmış demek Benim de geçen ay sarımtırak 2. çizgim çıkmıştı yaa =)) 8 gün sonra gebelik testi yap canım

Canım ya şu ateş ölçme yöntemi nasıl kısaca sen bilgi verebilir misin
ovulasyon donemim geçti ya mesela hamile olduğumu anlayabilir miyim
Reglin ilk gününden itibaren başlamalısın. Herkesin vücut ısısı farklı ve her ay kendimizinde farklı olabiliyor her ay. En az 3 saatlik uykunun ardından hersabah aynı saatte dil altından ölçüm yapıyorsun. FF programı otomatik yumurtlamayı hesaplıyor. Gebeysen ateşin yüksek seyrediyor, regl olacaksan ateş düşüyor canım

Hergün ölçmek zor oluyor mu ben unuturum ya Gerci ovulasyon testi için 4 saat bekledigimizi düşünürsek daha kolay
o zaman ben şimdi sabahlari ölmeye başlayayım peki gebelik varsa ovulasyon dan kaç gün sonra düşüşe geciyor

Pazar günü yumurtlamanın 10. günü negatifti canım

Aminn canım inş.

Canım çalışma olmadı mı peki hiç belki denk gelmiştir
o aralar olmadi canim ama oncesude oldu ama ayaklarimi kaldirmafim erken abdest adim sana hayirli olsun tatlim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin bana her testimde yardimci oluyosun cok sagol

Canm bu ateş ölçme de nasıl termometre kullandn
Ben de kulaç içi olan var o olmaz mı ki ordan da hassas ölçüm oluo diolar ama

Canım telefonun alarmını kuruyorum 07:10 da ölçtüm hep. Eğer gebelik varsa sınırın altına düşmüyor ateşin, yğksek seyrediyor zaten.

o aralar olmadi canim ama oncesude oldu ama ayaklarimi kaldirmafim erken abdest adim sana hayirli olsun tatlim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin bana her testimde yardimci oluyosun cok sagol
Canım nasipte varsa öncesinde bile tutar, olmazsa da sakın sıkma canını. Önümüzdeki aya olur inş. Çok teşekkür ederim, Allah sizlere de nasip etsin
Canm bu ateş ölçme de nasıl termometre kullandn
Ben de kulaç içi olan var o olmaz mı ki ordan da hassas ölçüm oluo diolar ama
Ben geçen ay oğlumun alından ateş ölçerini kullanmıştım meğer yanlış yapıyormuşum canım. Hani 6-7 litalık eczanelerde digital termometreler var ya onlardan aldım. Dil altından ölçüm yaptım

kızlar bir yerde okudum birileri paylasmis
" 18 mm yumurtam varmıs ama dr kalıtelı oldugunu dusunmuyorum dedı bugun 6. günüm demiş "
Ya ben korktum şimdi benimki de mi kaliteli değildi acaba 10. Günde ve benim normal duzenime göre çok erken kocami da zorladim yapalım diye yaa off içime dert oldu

Canim bişeyi ne kadar çok düşünürsen başına gelirmiş stres yapma lütfen Rabbim herşeyin hayırlısın versin inşAllah

Canım merhaba , kalitesizse yumurtan döllenme olmaz zaten kafana takma sen düzeninde şaşmalar olması normal daha yeni bir gebelik atlattın bende bu ay erken yumurtladım nasipte varsa olur yoksa ne yapsak boş

Bence de cok düşünme takmamaya calıs kurcaladıkca bişey cıkar Allah korusun bu ay degerlendirmeyecektin kısmet oldu degerlendirdin gerisini cok düşünme nasipten öteye gidilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…