- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.281
Çok teşekkürler canım, sakın ümidini kesme olabilir benceCnm hayrli olsun valla takipdeydim seni testlermz benziyo sanki.allah kicagina almayi nasip etsn saglikla..sen bi baksa benmkine sence?
Aminnnn canım darısı başınaHayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin :)
ovu testını bugun mu yaptın canım.Bunlar da fotolarım =)))
Ayy çok sevindim canım yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bizede dua etKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Evet canım aynı idrarla yaptım ikisini deovu testını bugun mu yaptın canım.
Allahımmmm bende çift çizgiyi görimmmmm noluurrrrrrrrrr
Çok teşekkürler canım benim, en kısa sürede sizlerin de göbüşlerine melekler konsunAyy çok sevindim canım yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bizede dua et
Canlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma.
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.
Ayyy Ayyy ayyyyy çoook güzel bir haberKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Canım ya maşallah gerçekten çok sevindk hep beraber süper haberCanlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma.
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.
Aminnnn canım darısı başına
Canım bence yapmakta bir sakınca yok tamemen doğal çünkü. Ben sağlıklı yumurtam olması için yapmıştım sadeceCanım benim merak ettiğim herhangi bi sorun içinmi bu kürler uygulanıyo yani yumurta gelişmiyo yada çatlamıyo yada vs bunun gbi şeyler içinmi. Yoksa herşey düzenliyken mi kullandın. Ben dün dr sorduğumda herşey düzenli giderken bitkisel bişey yapma normal giden düzeni bozma demişti. Burda da anlattım ya dr sevdim ve güvendim sözlerinede.. Şimdi kafam karıştı gerçekten bişey yapmadan beklemeli mi yoksa bu kürleri denemeli mi? Dr bana tamamen karşı deilim bitkisel kürlere ama uzun yıllar çocuk olmaz hadi bide bunu deneyelim deyip yaparlar ozaman olur anlarım ama düzenli bi regl ve temiz rahim için tavsiye etmiyorum dedi. Şimdi okudukça da içim kıpır kıpır oluyo kullansam mı bilemedim:)
Canımsınız hepinizCanım ya maşallah gerçekten çok sevindk hep beraber süper haber
Bu arada bugün yumurtlamandan sonraki kaçıncı günündü
Canım bence yapmakta bir sakınca yok tamemen doğal çünkü. Ben sağlıklı yumurtam olması için yapmıştım sadece
Etmem mi hiç canımmm Allah hepinize nasip etsinYapılışını bi araştırayım ozaman. Saol canım benim. Allah kucağına da almayı nasip etsin meleğini:)) söylememe gerek yok bizler içinde dua ediyosundur zaten:)
Tebrik ederim canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Bunlar da fotolarım =)))
Amin canımmm, darısı başınızaTebrik ederim canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Etmem mi hiç canımmm Allah hepinize nasip etsin
Hayrliiii olsuuuuun canmm cok sevindim..Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimBunlar da fotolarım =)))
Hayrliiii olsuuuuun canmm cok sevindim..Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimBunlar da fotolarım =)))
Hemen de imza koyarmis Ayy Ayy Ayyy Tebrikler diye yazdım da görmedin canım sevinçtenEtmem mi hiç canımmm Allah hepinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?