- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.261
yaaaa gercekten miiiiiiiKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa gercekten miiiiiiiKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Hadi iiii ii yaaaaaa. Ayyyy . Pozitif demek hamilesin demek diiiimi.Kızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Kızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
:))) pozitif derkeeenKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Ay masaAllah vanim darisi bizlere insaAllah.. Allah tamamina erdirsin canim yaaa:)Kızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Dışardaydım 1 saate sonuç çıkacak Oğlumu parka getirdim vakit geçsin diye. İnşallah değerim güzel çıkar. Eve gelir gelmez yazacağım size. Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin
Canim ovu testin warmi hic warsa bugun bide yarin yapsana bakalim test pozitif gosteriyomuKızlar doktordan geliyorum 2 tane yumurtam olmuş biri 22 biride 16 mm doktor bugün çatlar dedi bugün yarın ilişki olsun sonra 2 gün ara verin dedi daha sonrada gun aşırı yapın dedi ama catlatma iğnesi vermedi gerek yok dedi inşAllah bu ay tutar
Ama ya cogu arkadas 5 gun kala ogreniyor..gerci yum 3-4-5 nisan gbiydi...daha 10 gun oldu ama hic bi degsklgm de yok. Ve bugn yine bi gebelik haberi aldim cevremden...bakalm nolcakDur bakalım canım daha regl gelmedi, çok erken 5 günün varmış daha. Olmazsa da önümüzdeki ay olur inş.
canım tebrık ederım. cok sevındımDışardaydım 1 saate sonuç çıkacak Oğlumu parka getirdim vakit geçsin diye. İnşallah değerim güzel çıkar. Eve gelir gelmez yazacağım size. Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin
Canım ya ben de tam sana yazmak için girmiştim durumlar nasıl diye cok sevindim ya kendimmiş gibi benim de agrılarım basladı ya tutmadı sanrm ama olsun en azndan güzel bi haber duydum acmadan önce cok mutauzdm senin yazdıgını görnce keyfim yerine geldi bu arada ovu testi varsa yapar mısın ya ben yaptm da onda da hayali bi çizgi var o yüzden iyici ümidi kestimKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Gerçeeeekkkkyaaaa gercekten miiiiiii
Evet canım okuldan oğlumu aldım eve geldim test yaptım pozitif =))Hadi iiii ii yaaaaaa. Ayyyy . Pozitif demek hamilesin demek diiiimi.
Allah razı olsun canım 47,79 =))yaa inanılmaz sevindim sankı kendime almısım bu haberı gıbıııı sonundaaaa yaaaaa
kaç çıktı cnım degerinn ayy bak heycan yaptım cok suan
Bayaa pozitif canım yaaa:))) pozitif derkeeen
Aminnn Allah hepinize nasip etsin canımmAy masaAllah vanim darisi bizlere insaAllah.. Allah tamamina erdirsin canim yaaa:)
Biraz kendime geleyim ayrıntılı yazacağım canım benimmCanim bize onerilerin varmi:) bidee hangi gunleri degerlendirmistin? :)
Eveeeet =)))sen gebelık testı yaptıın pozıtıf cıft cızgıyı gordun oyle mı canım sonrada kosa kosa kan vermeye gıttınn :)
Çok teşekkürler canım, ayağımı sürdüm topiğe hadi şimdi sizlerden bekliyorum güzel haberleriTebrik ederim canım sonunda biri açılışı yaptı:)) inşallah devamı gelir. Hadi hayırlı olsun değerinde güzel çıkar umarım çok sevindim senin adına:)
Yaptım canım aynı idrarla ikisini de birazdan paylaşırımCanim ovu testin warmi hic warsa bugun bide yarin yapsana bakalim test pozitif gosteriyomu
Canım 2 gün kalmıştı benim bata. Allah en kısa zamanda nasip etsin inş.Ama ya cogu arkadas 5 gun kala ogreniyor..gerci yum 3-4-5 nisan gbiydi...daha 10 gun oldu ama hic bi degsklgm de yok. Ve bugn yine bi gebelik haberi aldim cevremden...bakalm nolcak
Teşekkürler edoşummm sizleri de bekliyorum yanımacanım tebrık ederım. cok sevındım
Allah razı olsun canım, ümidini sakın kesme lütfen. Hiç belli olmaz 1-2 gün sonra tekrarla testiniCanım ya ben de tam sana yazmak için girmiştim durumlar nasıl diye cok sevindim ya kendimmiş gibi benim de agrılarım basladı ya tutmadı sanrm ama olsun en azndan güzel bi haber duydum acmadan önce cok mutauzdm senin yazdıgını görnce keyfim yerine geldi bu arada ovu testi varsa yapar mısın ya ben yaptm da onda da hayali bi çizgi var o yüzden iyici ümidi kestim
Gerçeeeekkkk
Cnm hayrli olsun valla takipdeydim seni testlermz benziyo sanki.allah kicagina almayi nasip etsn saglikla..sen bi baksa benmkine sence?Gerçeeeekkkk
Evet canım okuldan oğlumu aldım eve geldim test yaptım pozitif =))
Allah razı olsun canım 47,79 =))
Bayaa pozitif canım yaaa
Aminnn Allah hepinize nasip etsin canımm
Biraz kendime geleyim ayrıntılı yazacağım canım benimm
Eveeeet =)))
Çok teşekkürler canım, ayağımı sürdüm topiğe hadi şimdi sizlerden bekliyorum güzel haberleri
Yaptım canım aynı idrarla ikisini de birazdan paylaşırım
Canım 2 gün kalmıştı benim bata. Allah en kısa zamanda nasip etsin inş.
Teşekkürler edoşummm sizleri de bekliyorum yanıma
Allah razı olsun canım, ümidini sakın kesme lütfen. Hiç belli olmaz 1-2 gün sonra tekrarla testini