- 10 Şubat 2015
- 253
- 123
- 38
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.301
Amiiiiiin :) bu aydan pek ümitli değilim ama göğüs sızılarımdan dolayıAmin canımmm, darısı başınıza
Yaptım valla =)) Bence var canım, sabretyaaaa yerimmm hemende takvimini yaptııııı maşşallahhhhh canım benım
ya benım sansım var mı sence ya
Hayrliiii olsuuuuun canmm cok sevindim..Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Görmedim arkadaşımmm, çok teşekkür ederim. Hepinizin sağlıklı bir bebişi olur inş.Hemen de imza koyarmis Ayy Ayy Ayyy Tebrikler diye yazdım da görmedin canım sevinçten
Maşalah canım haftaya keseni de görürsün inş.Herkese merhaba dostlar biraz zaman gecti bi turlu giremedim siteye ..cok sukur benimde degerim 847 olmus ..ama yinede riskli dedi doktor oyuzden morelim cokta iyi degil ..malum benim bayagi bir gec dollenme olduiki gune bir dr a gdiyorum dua edin lutfen
Sağol canım benimm, inş. sizin de tutar bebişinizAmiiiiiin :) bu aydan pek ümitli değilim ama göğüs sızılarımdan dolayıhayırlısı canım ama hepimize morel oldun sen yumurtlama zamanlarında yazmıştın o zaman içime doğmuştu muhtemelen tutar diye kendime de doğsa yaa
Yaptım valla =)) Bence var canım, sabret
Çok teşekkürler canımm aminnn
Görmedim arkadaşımmm, çok teşekkür ederim. Hepinizin sağlıklı bir bebişi olur inş.
Maşalah canım haftaya keseni de görürsün inş.
Sağol canım benimm, inş. sizin de tutar bebişiniz
Tebrik ederim cnm Rabbim saglikli bi gebelik ve dogumla kucaginiza almayida nasip etsin batim 19 nisan insaAllah arkandan ilk gelen ben olurumGerçeeeekkkk
Evet canım okuldan oğlumu aldım eve geldim test yaptım pozitif =))
Allah razı olsun canım 47,79 =))
Bayaa pozitif canım yaaa
Aminnn Allah hepinize nasip etsin canımm
Biraz kendime geleyim ayrıntılı yazacağım canım benimm
Eveeeet =)))
Çok teşekkürler canım, ayağımı sürdüm topiğe hadi şimdi sizlerden bekliyorum güzel haberleri
Yaptım canım aynı idrarla ikisini de birazdan paylaşırım
Canım 2 gün kalmıştı benim bata. Allah en kısa zamanda nasip etsin inş.
Teşekkürler edoşummm sizleri de bekliyorum yanıma
Allah razı olsun canım, ümidini sakın kesme lütfen. Hiç belli olmaz 1-2 gün sonra tekrarla testini
Ya canım adet olacam olamadım derken hamile oldun geçen gün aklıma gelmistin ne yaptı acaba demiştim Rabbim ikinizin de yüzüne baksın Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahHerkese merhaba dostlar biraz zaman gecti bi turlu giremedim siteye ..cok sukur benimde degerim 847 olmus ..ama yinede riskli dedi doktor oyuzden morelim cokta iyi degil ..malum benim bayagi bir gec dollenme olduiki gune bir dr a gdiyorum dua edin lutfen
İnşallah ard arda olur da yeni hamis ler topiğimiz olurTebrik ederim cnm Rabbim saglikli bi gebelik ve dogumla kucaginiza almayida nasip etsin batim 19 nisan insaAllah arkandan ilk gelen ben olurum
Üzülme canım nasipse olur değilse diğer aya Kafana takıp da dert etme kendine hiç çalışma yapmadınız mikizlar cok uzginum ovulasyon testi yaptim artik gic cizgi yok gecen silikti ya sanirim ozaman ovulasyondu ve ben kacirdim bakin artik hic yok cok uzgunum yukluyorum
İnşallah ard arda olur da yeni hamis ler topiğimiz olur
yaptik canim ama o silik cizgi ciktigi gunler yapmadik koyulascak ozaman daha iyo olur sperm saglikli olur demistim nerden bileyim tamamen silinecegini bide tam o zaman birlikte olmadik demek olmayinca olmuyomusAllah buyuk sagol canim benimÜzülme canım nasipse olur değilse diğer aya Kafana takıp da dert etme kendine hiç çalışma yapmadınız mi
sanada tez zamanda insallah saglikli bebis nasip ederInsaAllah cnm Rabbim butun isteyenlere hayirlisi.i nasip eder en kisa zamanda :)
Al benden de o kadarEki Görüntüle 1493734 Eki Görüntüle 1493734 iste bole kizlar ovulasyon testim kocaman bi bosluk kacirdim yani saglik olsun((
Canım benim kaçıncı gunundesin sana bir şey söyleyeceğim benim de 111,12,13. Günler bayagi belirgin olacak şekilde idi tam pozitif olacak derken sonra bir anda silikleşti aha kacirdik dedim ama buradaki arkadaşlar sağolsun devam et dedi bende ettim bir iki sonra yeniden ikinci çizgi belirdi sonra da pozitif oldu zatenp
yaptik canim ama o silik cizgi ciktigi gunler yapmadik koyulascak ozaman daha iyo olur sperm saglikli olur demistim nerden bileyim tamamen silinecegini bide tam o zaman birlikte olmadik demek olmayinca olmuyomusAllah buyuk sagol canim benim
Ama senin 21. Gün de yumurtlama olmuş umarım değerlendir mişsindirYa seninkiler boyle cikiyoSa benimki neden hep pozitif cikiyo ya bugun yapmadım gerçi Yarin Yaparım 2 tane kaldı testim
sagol canim benim 18.gunumdeyim ama ben pkoluyum ostrojen hormonimda dusuk devam edeyim ozaman bende belki koyulasir sanmiyorum cunku tamamen yok ama cok sagol canim kismet nasip Allah ginlunce versinCanım benim kaçıncı gunundesin sana bir şey söyleyeceğim benim de 111,12,13. Günler bayagi belirgin olacak şekilde idi tam pozitif olacak derken sonra bir anda silikleşti aha kacirdik dedim ama buradaki arkadaşlar sağolsun devam et dedi bende ettim bir iki sonra yeniden ikinci çizgi belirdi sonra da pozitif oldu zaten
sen de devam et bakalım ne çıkacak
birinci pozitifi 22. Günde ikinci pozitifi 18. Günde gördüm şimdi de 10. Günde
her adet döneminde değişebilir bunu unutma 8. Günden itibaren ovulasyon testi ni yapmaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?