Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

yaaaa yerimmm hemende takvimini yaptııııı maşşallahhhhh canım benım

ya benım sansım var mı sence ya
Yaptım valla =)) Bence var canım, sabret

Hayrliiii olsuuuuun canmm cok sevindim..Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

Çok teşekkürler canımm aminnn
Hemen de imza koyarmis Ayy Ayy Ayyy Tebrikler diye yazdım da görmedin canım sevinçten
Görmedim arkadaşımmm, çok teşekkür ederim. Hepinizin sağlıklı bir bebişi olur inş.
Maşalah canım haftaya keseni de görürsün inş.

Sağol canım benimm, inş. sizin de tutar bebişiniz

canımm gebelık testı dun yapmısmıydın negatıf mı cıkmıstı

Kizlar sze tavsiyem belirti vs.aramamaniz ve lutfen idrar testi yaparken saatler sonra cikan ikinci czgilere kulak asmayin..ben okadar cok belirti yasadmki üstelik hep kan testlerimde husrandi sonuc..en son gttigim dr.kist var dedi folikul catlamamis dedi duphaston yazdi hatta once icmeyecektim baktim umut flan kalmadi 3-4 gun de ictim..tamamen mucize gbiydi benimkisi hatta en son gttgim doktorum kist flanda gormedi..lutfen ilk dr a guvenmeyin bi ikincisinede teyit ettrin.bosu bosuna ilac aldm. Gerci problem olustrmaz dedi dr ama ...öyle iste dostlar bu arada gogus agrim en basndan beri hala yok sadece uc kismi sknca acio birazda dolgunlasti ve yumurtlama donemindeki gbi uzayan ama koyu yumurtsarimsi yogun akntilarim var..sık idrara cikma yeni yeni var..bendeki belirtilerde bunlar başka da bi durum yok simdilik...ama dua edin keseyi tam goremedik ve risk bu donem cok fazlaym8s

Tebrik ederim cnm Rabbim saglikli bi gebelik ve dogumla kucaginiza almayida nasip etsin batim 19 nisan insaAllah arkandan ilk gelen ben olurum

Ya canım adet olacam olamadım derken hamile oldun geçen gün aklıma gelmistin ne yaptı acaba demiştim Rabbim ikinizin de yüzüne baksın Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

kizlar cok uzginum ovulasyon testi yaptim artik gic cizgi yok gecen silikti ya sanirim ozaman ovulasyondu ve ben kacirdim bakin artik hic yok cok uzgunum yukluyorum

p
Üzülme canım nasipse olur değilse diğer aya Kafana takıp da dert etme kendine hiç çalışma yapmadınız mi
yaptik canim ama o silik cizgi ciktigi gunler yapmadik koyulascak ozaman daha iyo olur sperm saglikli olur demistim nerden bileyim tamamen silinecegini bide tam o zaman birlikte olmadik demek olmayinca olmuyomusAllah buyuk sagol canim benim

p

yaptik canim ama o silik cizgi ciktigi gunler yapmadik koyulascak ozaman daha iyo olur sperm saglikli olur demistim nerden bileyim tamamen silinecegini bide tam o zaman birlikte olmadik demek olmayinca olmuyomusAllah buyuk sagol canim benim
Canım benim kaçıncı gunundesin sana bir şey söyleyeceğim benim de 111,12,13. Günler bayagi belirgin olacak şekilde idi tam pozitif olacak derken sonra bir anda silikleşti aha kacirdik dedim ama buradaki arkadaşlar sağolsun devam et dedi bende ettim bir iki sonra yeniden ikinci çizgi belirdi sonra da pozitif oldu zaten
sen de devam et bakalım ne çıkacak
birinci pozitifi 22. Günde ikinci pozitifi 18. Günde gördüm şimdi de 10. Günde
her adet döneminde değişebilir bunu unutma 8. Günden itibaren ovulasyon testi ni yapmaya başla

sa
sagol canim benim 18.gunumdeyim ama ben pkoluyum ostrojen hormonimda dusuk devam edeyim ozaman bende belki koyulasir sanmiyorum cunku tamamen yok ama cok sagol canim kismet nasip Allah ginlunce versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…