• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Seninle ayniyiz canım :) ayni şekilde biZde bu ay olmassa doktora gidicez tahliller ıcın eşimle birlikte her ihtimale Karsi kafamız rahat olur en azından :)
Aynen :D bizde 8 aylık evliyiz 23 yaşındayım yaşlarda yakın bir sürü ortak noktamız var bakalım bebişleri de aynı anda tutturursak bir ortak noktamız daha olur :D sen hiç genel kontrol için gittin mi doktora ben ilk deneme sonunda koşarak gittim ama doktor bekle sorun yok olur dedi ben çok sabırsızım ya olsa da rahatlasam artık :D

Aynen :KK70: bizde 8 aylık evliyiz 23 yaşındayım yaşlarda yakın bir sürü ortak noktamız var bakalım bebişleri de aynı anda tutturursak bir ortak noktamız daha olur :KK70: sen hiç genel kontrol için gittin mi doktora ben ilk deneme sonunda koşarak gittim ama doktor bekle sorun yok olur dedi ben çok sabırsızım ya olsa da rahatlasam artık :KK70:

evet yaa baya ortak noktamız cıktı agustosta mı evlendın :D
gıttım gecen ay canım alttan muayne ettı yumurtalıklarım falan ııyımıs hıc problem yok dedı folıc asıt ıle balık yagı hapı verdı esınle kullan dedı . beklemedeyız suan bakalım

günaydın kızlar ben de heyecanla bekleyenler kervanına katıldım Bekleyip göreceğiz ama olmaz gibi geliyor bana 10.günde olması aklımı çok karıştırıyor Hayırlısı ne ise o olsun artık

evet yaa baya ortak noktamız cıktı agustosta mı evlendın :KK70:
gıttım gecen ay canım alttan muayne ettı yumurtalıklarım falan ııyımıs hıc problem yok dedı folıc asıt ıle balık yagı hapı verdı esınle kullan dedı . beklemedeyız suan bakalım
30 Ağustos :D sabırsızlığımız da aynı bak göçmendin birde değil mi ? :D Bizde Arnavut göçmeniyiz :) folik asit içiyorum bende 4 aydır filan daha korunurken başladım içmeye doktora söyledim çok iyi demişti eşime de keçiboynuzu özü yediriyorum şu aralar alıştı artık kendi istiyor :D

günaydın kızlar ben de heyecanla bekleyenler kervanına katıldım Bekleyip göreceğiz ama olmaz gibi geliyor bana 10.günde olması aklımı çok karıştırıyor Hayırlısı ne ise o olsun artık

günaydın canım
hiç belli olmaz Allahın bileceği iş o bi bakmıssın tutmus inşallahta oyle olurrr :KK15:

30 Ağustos :KK70: sabırsızlığımız da aynı bak göçmendin birde değil mi ? :KK70: Bizde Arnavut göçmeniyiz :) folik asit içiyorum bende 4 aydır filan daha korunurken başladım içmeye doktora söyledim çok iyi demişti eşime de keçiboynuzu özü yediriyorum şu aralar alıştı artık kendi istiyor :KK70:

benımde 23 agustos 1 hafta onceyım senden :D ayyy tesaduflere bak yyaaa cok sevındım vallahı :D bende bır suru sey yedırıp ıcırıyorum zavallım ne versem yıyıp ıcıyo zehır versem onude yıcek :D

benımde 23 agustos 1 hafta onceyım senden :KK70: ayyy tesaduflere bak yyaaa cok sevındım vallahı :KK70: bende bır suru sey yedırıp ıcırıyorum zavallım ne versem yıyıp ıcıyo zehır versem onude yıcek :KK70:
Hehehe aynen ya :D artık seside çıkmıyor yerken kendi diyor keçiboynuzu mu yedirsene :D kendide kalkıp yemez tadı kötüymüş ben yediricekmişim başlarda götürdüğümde kafasını çeviriyordu bebek misin sen diyordum :D korunmayı bıraktığımızda çokta hevesli değildi 2 ay olmayınca ona da bir heves geldi :D Hayırlısı işte bekliyoruz bu ay olmadı öteki ay çalışmalara devam durmak yok yakalayacağız inşallah şu minikleri :)

Hehehe aynen ya :KK70: artık seside çıkmıyor yerken kendi diyor keçiboynuzu mu yedirsene :KK70: kendide kalkıp yemez tadı kötüymüş ben yediricekmişim başlarda götürdüğümde kafasını çeviriyordu bebek misin sen diyordum :KK70: korunmayı bıraktığımızda çokta hevesli değildi 2 ay olmayınca ona da bir heves geldi :KK70: Hayırlısı işte bekliyoruz bu ay olmadı öteki ay çalışmalara devam durmak yok yakalayacağız inşallah şu minikleri :)

aynen canımm daha cok yenıyız bız ınsallah cok beklemeden olur :)

yaa konu dısında ama ben arnavutla bosnakların şalvarlarına bayılıyorum sizdede var dimi şalvar olayı biz selanik göçmeni oldugumz ıcın bızde yok ama sırf meraktan hevesım gıtsın dıye kınamda gıymıştim diktirip :KK70:

aynen canımm daha cok yenıyız bız ınsallah cok beklemeden olur :)

yaa konu dısında ama ben arnavutla bosnakların şalvarlarına bayılıyorum sizdede var dimi şalvar olayı biz selanik göçmeni oldugumz ıcın bızde yok ama sırf meraktan hevesım gıtsın dıye kınamda gıymıştim diktirip :KK70:
Ben kaftanlı şalvar giymiştim kınamda :D kıyafet değiştirme var ya bizde ooo doya doya gelin oldum valla :D renkli taşlı taçlar şıkır şıkır kıyafetler eşim göçmen değil ama bizim adetlerimizi yaptılar sağolsunlar düğün teknede oldu bizin o da kınanın gelenekselliğin tersine tam gençler içindi :) dün gibi nasıl 8 ay geçti anlamadım düğünden önce günler geçmiyordu birde biz 8 sene sevgililik döneminin ardından evlendik haziranda mezun oldum Ağustos'a düğün :) Düğün telaşının olduğu zaman birde kpss ye girdim ve sınırda kaldım bebeği erteliyordum aynı zamanda sınava hazırlanıyorum diye daha fazla dayanamadım ama içimde ki annelik aşkı ağır bastı :D Haklısın yolun başındayız ama çevremde yok kazara hamile kaldım yok ilk denemede hamile kaldım diyenler oldukça stresim artıyor işte bekliyoruz bakalım inşallah anneler gününden önce alırız bebiş haberlerimizi :)

Ben kaftanlı şalvar giymiştim kınamda :KK70: kıyafet değiştirme var ya bizde ooo doya doya gelin oldum valla :KK70: renkli taşlı taçlar şıkır şıkır kıyafetler eşim göçmen değil ama bizim adetlerimizi yaptılar sağolsunlar düğün teknede oldu bizin o da kınanın gelenekselliğin tersine tam gençler içindi :) dün gibi nasıl 8 ay geçti anlamadım düğünden önce günler geçmiyordu birde biz 8 sene sevgililik döneminin ardından evlendik haziranda mezun oldum Ağustos'a düğün :) Düğün telaşının olduğu zaman birde kpss ye girdim ve sınırda kaldım bebeği erteliyordum aynı zamanda sınava hazırlanıyorum diye daha fazla dayanamadım ama içimde ki annelik aşkı ağır bastı :KK70: Haklısın yolun başındayız ama çevremde yok kazara hamile kaldım yok ilk denemede hamile kaldım diyenler oldukça stresim artıyor işte bekliyoruz bakalım inşallah anneler gününden önce alırız bebiş haberlerimizi :)

yaaa bende heves edıyodum cok bosnakların arasında buyudum falan eşimde göçmen ama selanik göçmeni kırmadılar benı sag olsunlar :) bazen boyle kınalara gıdıyoruz dıyorum en guzel kına benımkıydı :D :D
dur sana bı foto atıcam msjla

Kizlar mrb bu sayfayada yazimm dedim..bugun 25.gunum bi bakarmisnz?

Eklentiler

• PhotoGrid_1429004273918.jpg
    PhotoGrid_1429004273918.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar doktordan geliyorum 2 tane yumurtam olmuş biri 22 biride 16 mm doktor bugün çatlar dedi bugün yarın ilişki olsun sonra 2 gün ara verin dedi daha sonrada gun aşırı yapın dedi ama catlatma iğnesi vermedi gerek yok dedi inşAllah bu ay tutar
Bak ne güzel büyümüş hem de iki tane birinden biri tutar ya da ikisi birden tutar İkiz olur

Kızlar doktordan geliyorum 2 tane yumurtam olmuş biri 22 biride 16 mm doktor bugün çatlar dedi bugün yarın ilişki olsun sonra 2 gün ara verin dedi daha sonrada gun aşırı yapın dedi ama catlatma iğnesi vermedi gerek yok dedi inşAllah bu ay tutar

Hadı bakalım canım ınsallah guzel haberler gelır :)

Back