• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bunlar da fotolarım =)))

Eklentiler

• 11118024_10153212091729719_219609316_n.jpg
    11118024_10153212091729719_219609316_n.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 140
  • 11094322_10153212091629719_1786025223_n.jpg
    11094322_10153212091629719_1786025223_n.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 140
ovu testını bugun mu yaptın canım.
Allahımmmm bende çift çizgiyi görimmmmm noluurrrrrrrrrr
Evet canım aynı idrarla yaptım ikisini de ;) İnanın gönülden dua ediyorum Allah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin. Aminnnnnnn
Ayy çok sevindim canım yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bizede dua et
Çok teşekkürler canım benim, en kısa sürede sizlerin de göbüşlerine melekler konsun :KK68:

Canlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma.
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala :-)
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.

Canım benim merak ettiğim herhangi bi sorun içinmi bu kürler uygulanıyo yani yumurta gelişmiyo yada çatlamıyo yada vs bunun gbi şeyler içinmi. Yoksa herşey düzenliyken mi kullandın. Ben dün dr sorduğumda herşey düzenli giderken bitkisel bişey yapma normal giden düzeni bozma demişti. Burda da anlattım ya dr sevdim ve güvendim sözlerinede.. Şimdi kafam karıştı gerçekten bişey yapmadan beklemeli mi yoksa bu kürleri denemeli mi? Dr bana tamamen karşı deilim bitkisel kürlere ama uzun yıllar çocuk olmaz hadi bide bunu deneyelim deyip yaparlar ozaman olur anlarım ama düzenli bi regl ve temiz rahim için tavsiye etmiyorum dedi. Şimdi okudukça da içim kıpır kıpır oluyo kullansam mı bilemedim:)

Canlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma.
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala :-)
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.
Canım ya maşallah gerçekten çok sevindk hep beraber süper haber
xenforo-smilies-kk49.gif

Bu arada bugün yumurtlamandan sonraki kaçıncı günündü ;)

Canım benim merak ettiğim herhangi bi sorun içinmi bu kürler uygulanıyo yani yumurta gelişmiyo yada çatlamıyo yada vs bunun gbi şeyler içinmi. Yoksa herşey düzenliyken mi kullandın. Ben dün dr sorduğumda herşey düzenli giderken bitkisel bişey yapma normal giden düzeni bozma demişti. Burda da anlattım ya dr sevdim ve güvendim sözlerinede.. Şimdi kafam karıştı gerçekten bişey yapmadan beklemeli mi yoksa bu kürleri denemeli mi? Dr bana tamamen karşı deilim bitkisel kürlere ama uzun yıllar çocuk olmaz hadi bide bunu deneyelim deyip yaparlar ozaman olur anlarım ama düzenli bi regl ve temiz rahim için tavsiye etmiyorum dedi. Şimdi okudukça da içim kıpır kıpır oluyo kullansam mı bilemedim:)
Canım bence yapmakta bir sakınca yok tamemen doğal çünkü. Ben sağlıklı yumurtam olması için yapmıştım sadece

Back