Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Dışardaydım 1 saate sonuç çıkacak Oğlumu parka getirdim vakit geçsin diye. İnşallah değerim güzel çıkar. Eve gelir gelmez yazacağım size. Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin

sen gebelık testı yaptıın pozıtıf cıft cızgıyı gordun oyle mı canım sonrada kosa kosa kan vermeye gıttınn :)

Canim ovu testin warmi hic warsa bugun bide yarin yapsana bakalim test pozitif gosteriyomu

Kızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Canım ya ben de tam sana yazmak için girmiştim durumlar nasıl diye cok sevindim ya kendimmiş gibi benim de agrılarım basladı ya tutmadı sanrm ama olsun en azndan güzel bi haber duydum acmadan önce cok mutauzdm senin yazdıgını görnce keyfim yerine geldi bu arada ovu testi varsa yapar mısın ya ben yaptm da onda da hayali bi çizgi var o yüzden iyici ümidi kestim

yaaaa gercekten miiiiiii
Gerçeeeekkkk
Hadi iiii ii yaaaaaa. Ayyyy . Pozitif demek hamilesin demek diiiimi.
Evet canım okuldan oğlumu aldım eve geldim test yaptım pozitif =))
yaa inanılmaz sevindim sankı kendime almısım bu haberı gıbıııı sonundaaaa yaaaaa

kaç çıktı cnım degerinn ayy bak heycan yaptım cok suan
Allah razı olsun canım 47,79 =))

:))) pozitif derkeeen
Bayaa pozitif canım yaaa

Ay masaAllah vanim darisi bizlere insaAllah.. Allah tamamina erdirsin canim yaaa:)
Aminnn Allah hepinize nasip etsin canımm
Canim bize onerilerin varmi:) bidee hangi gunleri degerlendirmistin? :)
Biraz kendime geleyim ayrıntılı yazacağım canım benimm
sen gebelık testı yaptıın pozıtıf cıft cızgıyı gordun oyle mı canım sonrada kosa kosa kan vermeye gıttınn :)
Eveeeet =)))
Tebrik ederim canım sonunda biri açılışı yaptı:)) inşallah devamı gelir. Hadi hayırlı olsun değerinde güzel çıkar umarım çok sevindim senin adına:)
Çok teşekkürler canım, ayağımı sürdüm topiğe hadi şimdi sizlerden bekliyorum güzel haberleri
Canim ovu testin warmi hic warsa bugun bide yarin yapsana bakalim test pozitif gosteriyomu
Yaptım canım aynı idrarla ikisini de birazdan paylaşırım
Ama ya cogu arkadas 5 gun kala ogreniyor..gerci yum 3-4-5 nisan gbiydi...daha 10 gun oldu ama hic bi degsklgm de yok. Ve bugn yine bi gebelik haberi aldim cevremden...bakalm nolcak
Canım 2 gün kalmıştı benim bata. Allah en kısa zamanda nasip etsin inş.

canım tebrık ederım. cok sevındım
Teşekkürler edoşummm sizleri de bekliyorum yanıma
Allah razı olsun canım, ümidini sakın kesme lütfen. Hiç belli olmaz 1-2 gün sonra tekrarla testini

Cnm hayrli olsun valla takipdeydim seni testlermz benziyo sanki.allah kicagina almayi nasip etsn saglikla..sen bi baksa benmkine sence?

Eklentiler

• PhotoGrid_1429004273918.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 60
Canlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma.
Ben reglimin 2. gününden 12. gününe kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…