• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar testlerimin son hali :KK70: gülüyorum artık. 3 tane kaldı bitirince içim rahat edicek sanırım :KK70:
Bende cuma günü yumurtladım bugün evde kalan son ovulasyon testimi yaptım senin gibi koyu benimde göğüslerim çok acıyor ama çok erken başladı bu göğüs sancım :( ben yine tutturamadım diye üzülüyorum

Bende cuma günü yumurtladım bugün evde kalan son ovulasyon testimi yaptım senin gibi koyu benimde göğüslerim çok acıyor ama çok erken başladı bu göğüs sancım :KK43: ben yine tutturamadım diye üzülüyorum

Benim göğüslere sadece azcik bi dolgunlasma şişme var o kdr bide bugun sol tarafım batıyo bacağıma vuruyo hafif ama bnde hic umutlu degilim tutmadı bu ay diye. Senin bat ne zamandı canım

Benim göğüslere sadece azcik bi dolgunlasma şişme var o kdr bide bugun sol tarafım batıyo bacağıma vuruyo hafif ama bnde hic umutlu degilim tutmadı bu ay diye. Senin bat ne zamandı canım
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bi şey diyim mi..benim yakın bir arkadaşım ki 27 günde fln bir adet oluyor..adete 4 gün kala yani 23. günde ovü testiyle gebeliğini öğrendi...kızı şmdi 1.5 yaşında :)

prensinin_prensesi prensinin_prensesi bi şey diyim mi..benim yakın bir arkadaşım ki 27 günde fln bir adet oluyor..adete 4 gün kala yani 23. günde ovü testiyle gebeliğini öğrendi...kızı şmdi 1.5 yaşında :)

Ay maşallah canım inşallah bende arkadaşına benzerim :) yaaa bide benim bugun gun icinde sol tarafıma ara ara batmalar oldu . Bu aksamda ilişki sırasında kasıklarımda Ağrı oldu sol tarafım yine. Neden acaba bi fikrin var mi canım

Ayy inşAllah canım bu ay hamile kalırsın

Cnm gec olsun guc olmasin skma canini lutfen esinide anlayisla karsila bence

tatlım niye sakat olsun kiiii ay Allah korusun. boşver takma canım benim. sonuçta onun da stresli olması spermlerine yansıyor. hiç tartışmayın. biliyorum zor bi dönemden geçiyoruz duygularımız alt üst ama sabırlı olmamız gerekiyor.

CaNm sıkma canını zor bi süreçtenn geçıosunuz üzme kendini de eşine hersey güzel olacak biraz akışına bırak olayları zaten belki döllenme olmuştur bile üzülüp olumsz etkilenme herseyin hayırlısı canım ya :KK66:

Canım Allah korusun Rabbim verdikten sonra zamanını beklemez tek ilişkiyle bile hamile kalabilirsin. Eşlerimizde endişeleniyorlar iste Sıkma sen canini
kızlar çok tsk ederim desteğiniz için Yüzümü astım biraz sağolsun dayanamadı değerlendirdik bugünü de Ben de endiseliyim aynı şeyleri yaşar miyiz diye ama Rabbim büyük Tekrarlamaz insallah Bizlerin yumurtasına da can verir Rabbim
doktora bugün sordum siz dinlenin demiştiniz diye sorun olmaz dedi yani öyle umuyoruz Birçok kişi tekrar sağlıklı bir gebelik yaşıyor bizde onlardan oluruz Umutluyum mutluyum heyecanlıyım Dün bir kazanın olmasi belki de bebişimizin olmasının sebebi olacak inşallah iyi de olacak Tutmama ihtimalali de var tabii Hele birde benim onuncu günde yumurtlamam tesadüf Aman ya kötü düşünmek istemiyorum İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Ay maşallah canım inşallah bende arkadaşına benzerim :) yaaa bide benim bugun gun icinde sol tarafıma ara ara batmalar oldu . Bu aksamda ilişki sırasında kasıklarımda Ağrı oldu sol tarafım yine. Neden acaba bi fikrin var mi canım[/QUOTE
Hicbi fikrim yok canim cnku bende cikolata kisti var ve her daim bi taraflarima agri batar.iliskim hep agrilidir..batma olayi gebelige delaler diye biliorum ama kendime oyle yoramiyorum maaalesef iste...insallah hayirlisi olur..
.

Ay maşallah canım inşallah bende arkadaşına benzerim :) yaaa bide benim bugun gun icinde sol tarafıma ara ara batmalar oldu . Bu aksamda ilişki sırasında kasıklarımda Ağrı oldu sol tarafım yine. Neden acaba bi fikrin var mi canım
Yazdim ama sanki hepsi alinti gbi cikti canim..okursun az yukarda

kızlar çok tsk ederim desteğiniz için Yüzümü astım biraz sağolsun dayanamadı değerlendirdik bugünü de Ben de endiseliyim aynı şeyleri yaşar miyiz diye ama Rabbim büyük Tekrarlamaz insallah Bizlerin yumurtasına da can verir Rabbim
doktora bugün sordum siz dinlenin demiştiniz diye sorun olmaz dedi yani öyle umuyoruz Birçok kişi tekrar sağlıklı bir gebelik yaşıyor bizde onlardan oluruz Umutluyum mutluyum heyecanlıyım Dün bir kazanın olmasi belki de bebişimizin olmasının sebebi olacak inşallah iyi de olacak Tutmama ihtimalali de var tabii Hele birde benim onuncu günde yumurtlamam tesadüf Aman ya kötü düşünmek istemiyorum İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
İnşallah canm rabbim gönlünüze göre versin artık ;)

Benimde yumurtlamadan beri kasıklarımda sürekli batma var ama bebek istediğimden beri olduğu için artık önemsemiyorum :) 24 Nisan benim bat canım 10 gün var daha 3. denememde fos çıkacak gibi ben doktora gitmiştim doktor her şeyin iyi görünüyor demişti ama şimdi adet olursam eşimi göndermeye çalışacağım :( ya da hormon testi filan yaptırırım belki bilmiyorum gelmemesini o kadar çok istiyorum ki

Benimde yumurtlamadan beri kasıklarımda sürekli batma var ama bebek istediğimden beri olduğu için artık önemsemiyorum :) 24 Nisan benim bat canım 10 gün var daha 3. denememde fos çıkacak gibi ben doktora gitmiştim doktor her şeyin iyi görünüyor demişti ama şimdi adet olursam eşimi göndermeye çalışacağım :KK43: ya da hormon testi filan yaptırırım belki bilmiyorum gelmemesini o kadar çok istiyorum ki

Seninle ayniyiz canım :) ayni şekilde biZde bu ay olmassa doktora gidicez tahliller ıcın eşimle birlikte her ihtimale Karsi kafamız rahat olur en azından :)

Gunaydin...bat 19 nisan...bugn sabah test yaptim hiiiiiic bir sey yok :( oysa yakaladim ovuyu diodum...vucutta hic LH da yok.canim sikkin... 4.deneme de fossss.

Back