• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

testlerim
11131908_10204970673739036_692980666_n.jpg

en koyu olan ilk test ondan sonra açıldı hep bu akşam hiç yok gibi ikinci çizgi ...sıvı alımına dikkat ediyorum 12 den 5 e kadar hiç bişi yemedim ama olmadı işte ben hsg cekildim ona bağlıyorum bu durumu yumurtlamadım sanırım
canım belki 12 yada 13. gün yumurtlamışsındır. adet priyodun kaç gün?

canım belki 12 yada 13. gün yumurtlamışsındır. adet priyodun kaç gün?
şimdi normalde 31 günde bir adet oluyorum gecen ay 18. gün yumurtladım 35 günü buldu adet olmam doktora gittim doktor prolaktin hormonun yükselmiş dedi ilaç verdi hemencecik düşürür dedi muhtemelen 28 günde bire düşer adetin ....ama sonuç böle işte...aynı ay bide hsg çekildim iice karıştı heryer :D

aglayacağım şimdi az kaldı kızlar Eşimle tartıştık Ben bugün de yapalım diyorum O istemiyor Kafasına takmış bu ay olursa çocuk sakat doğacak diye doktorlar dinlen demişti ya Diğer ay yapacaktık bu ay kaza ile oldu zaten diyor

Kızlar doktordan geliyorum yumurta goremedi Muhtemelen catlamistir dedi Hamilelik gerçekleşebilir tabii dedi
dişi çok geçmeden yaptir ya hep ya hiç kuralı gerçekleşir dedi
fitil için biz bunu hamile lere veriyoruz sıkıntı olmaz dedi ama ben bir kaç gün sonra sadece krem kullanacağım dedim
Siz bir ay sonra deneyin demiştiniz dedim Sana sıkıntı yaratmaz dedi
bekleyip göreceğiz artık
Ayy inşAllah canım bu ay hamile kalırsın

aglayacağım şimdi az kaldı kızlar Eşimle tartıştık Ben bugün de yapalım diyorum O istemiyor Kafasına takmış bu ay olursa çocuk sakat doğacak diye doktorlar dinlen demişti ya Diğer ay yapacaktık bu ay kaza ile oldu zaten diyor
Cnm gec olsun guc olmasin skma canini lutfen esinide anlayisla karsila bence

Tövbe yaa nie sakat olsun ki bizim bi akrabamızında düşük olmuştu ama doktor ona düşükten sonraki ay hemen hamile kalabilirsin demişti vede öyle oldu doğdu bebeğide maşAllah çokta sağlıklı canım

tatlım niye sakat olsun kiiii ay Allah korusun. boşver takma canım benim. sonuçta onun da stresli olması spermlerine yansıyor. hiç tartışmayın. biliyorum zor bi dönemden geçiyoruz duygularımız alt üst ama sabırlı olmamız gerekiyor.

CaNm sıkma canını zor bi süreçtenn geçıosunuz üzme kendini de eşine hersey güzel olacak biraz akışına bırak olayları zaten belki döllenme olmuştur bile üzülüp olumsz etkilenme herseyin hayırlısı canım ya ;)

Canım Allah korusun Rabbim verdikten sonra zamanını beklemez tek ilişkiyle bile hamile kalabilirsin. Eşlerimizde endişeleniyorlar iste Sıkma sen canini

canım bence il koyu olduğu tarihi baz al. sanırım 18'de koyudu ondan sonra hep pozitif. bikaç gün dene yine aynı çıkıyorsa kesin hamişsinnnn :KK73::KK73:

Ay canım ağzından bal damliyo sürekli boyle çıkmasının başka açıklaması var mi acaba kist falan hic bilmem o Konuları ama simdi yaptıgım testlerin fotosunu aticam

Back