- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.941
işte var bi giderimiz azcık renklendırelım dedım. ıcımız karardı yaBu arada eda ve bluefloweeeer cok guzel gorunuyosunuuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte var bi giderimiz azcık renklendırelım dedım. ıcımız karardı yaBu arada eda ve bluefloweeeer cok guzel gorunuyosunuuz
diğer aya inşallahhh canım sağlıklı olurherkese günaydın . benden kırmızı bayrak saat 7 civarında adet olmuş bulunmaktayım yarın dr a gıtcem korkuyorum
prensinin_ prensesiiiiiii seninde goruucek miyizz aceebaa
ben daha çocuklardan ancak fırsat bulabildim bir de cuma nöbet günüm bayağı sayfalar ilerlemiş bakalım neler kaynatmışsınız canlarım kimlerden haber var bir edayı gördüm bayrağı çekmiş üzüldüm ama hayırlısı olsunHuhuuuu uyanmadınız mı daha kızlar
Hepinize GÜNAYDINNN
ınsallah pericimm yarın iyi haberler veririm size umarım.diğer aya inşallahhh canım sağlıklı olur
aslında gıdaklamaya göre erken :) ama ortalama bir değer almıştım . tutturdum 29. gun oluyor bugun. 13. gun oldum yumurtlamadan sonra ısteedosko edaa bat 10 nisan yazmsız valla tuttu tarıh hıc sasmadı
sen gecen ayda 13. gun olmustun sankı dımıı istatikler şaşmıyoaslında gıdaklamaya göre erken :) ama ortalama bir değer almıştım . tutturdum 29. gun oluyor bugun. 13. gun oldum yumurtlamadan sonra ıste
evet o sasmıyo herhalde :) bıde cıft cızgı 4 aydır test yapıyorum ya. 14-17-14-17 dıye oldu :))) bu ay 14 un ayısen gecen ayda 13. gun olmustun sankı dımıı istatikler şaşmıyo
bu arada eşim için dr falan demişsin ya üç günlük perhizi ayarlayın öyle gidin mesela bugün çalışın pazartesiye randevu alın testi de verirsiniz hem Bu arada ürolojiye gideceksiniz eşinde bak gitmem falan dememiş şanslısın bazıları gitmem diyor benim eşimde sağolsun gitmişti Hem çalışmalara başlamadan 2 ay önce gitmiştik hem ben hem o Sorun varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye Çok şükür sonuçlar iyi çıktı sizinde iyi çıkar inşallahınsallah pericimm yarın iyi haberler veririm size umarım.
evet o sasmıyo herhalde :) bıde cıft cızgı 4 aydır test yapıyorum ya. 14-17-14-17 dıye oldu :))) bu ay 14 un ayı
ınsallah canım. yarın ben gıdıcem yaa. o da gelıcek zaten. crsamba gece calısmıstık. yarın oglen randevum. yapılsa nasıl olur.bu arada eşim için dr falan demişsin ya üç günlük perhizi ayarlayın öyle gidin mesela bugün çalışın pazartesiye randevu alın testi de verirsiniz hem Bu arada ürolojiye gideceksiniz eşinde bak gitmem falan dememiş şanslısın bazıları gitmem diyor benim eşimde sağolsun gitmişti Hem çalışmalara başlamadan 2 ay önce gitmiştik hem ben hem o Sorun varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye Çok şükür sonuçlar iyi çıktı sizinde iyi çıkar inşallah
bu arada eşim için dr falan demişsin ya üç günlük perhizi ayarlayın öyle gidin mesela bugün çalışın pazartesiye randevu alın testi de verirsiniz hem Bu arada ürolojiye gideceksiniz eşinde bak gitmem falan dememiş şanslısın bazıları gitmem diyor benim eşimde sağolsun gitmişti Hem çalışmalara başlamadan 2 ay önce gitmiştik hem ben hem o Sorun varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye Çok şükür sonuçlar iyi çıktı sizinde iyi çıkar inşallah
teldeki takvımım 9 mayısı gosteriyo öle yaz sen :) yaz kızımşimdi yeni bat senin 8 mayıs mı oluyo
inşallah canım benim çıkmazayy canım ne güzel hiç problem cıkmamıs sen daha önce hamile kaldın zaten hamile kalabiliyosun. inşşallah eda ve bendede problem çıkmazzz . sonuclar güzel çıkar
2 aydır deniyoruz ovulasyon testide kullanıyorum dersin(gerçi buna çok kızıyorlar) adetimin 2. günü hormon testi yaptırmak istiyordum yumurtalıklarıma ultrasonla bakar mısınız deınsallah canım. yarın ben gıdıcem yaa. o da gelıcek zaten. crsamba gece calısmıstık. yarın oglen randevum. yapılsa nasıl olur.
bıde ben ne dıcem yahu dr a :) ablam dıyorkı bız beceremedık geldık de dıyor
Senin de az kalmış sayılır. Canım bu sabah berbat mide bulantım var içim kaynıyor resmen ama sanırım üşüttüm ondadır. Akıntım hiç kesilmedi nerdeyse. Sağ kasığımın altında doluluk hissediyorum. Memişlerde hala ağrı felan tık yok =) Geçen ay olduğu gibi ayaklarım çok üşüyor ama gece yanıyor ayaklarım. Böyle işte bende. Sen de durumlar nasıl ?Cnm batina seninde aS bi zamanin kaLdi sanirsam benimde 9 gunun var ne gibi belirtilerin var ya da hissettigin bisiLer var mi bende bazi belurtiler var bi sormak istedim tabi benimkiler psikolijik degilSe
Teşkür ederis tatlımmBu arada eda ve bluefloweeeer cok guzel gorunuyosunuuz
arkadasımın dr una gıdıcem. ıyı fılan dedı ama bakalım. bahcelıevler medıcanada. .2 aydır deniyoruz ovulasyon testide kullanıyorum dersin(gerçi buna çok kızıyorlar) adetimin 2. günü hormon testi yaptırmak istiyordum yumurtalıklarıma ultrasonla bakar mısınız de
zaten çok önemsemiyor onlar 1 seneden önce sen tahlil için ısrar et bakalım yapar onlar