• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Huhuuuu uyanmadınız mı daha kızlar :KK31::KK31::KK31:
Hepinize GÜNAYDINNN :KK68::KK68::KK68:
ben daha çocuklardan ancak fırsat bulabildim bir de cuma nöbet günüm bayağı sayfalar ilerlemiş bakalım neler kaynatmışsınız canlarım kimlerden haber var bir edayı gördüm bayrağı çekmiş üzüldüm ama hayırlısı olsun

ınsallah pericimm :KK23: yarın iyi haberler veririm size umarım. :KK36:
bu arada eşim için dr falan demişsin ya üç günlük perhizi ayarlayın öyle gidin mesela bugün çalışın pazartesiye randevu alın testi de verirsiniz hem Bu arada ürolojiye gideceksiniz eşinde bak gitmem falan dememiş şanslısın bazıları gitmem diyor benim eşimde sağolsun gitmişti Hem çalışmalara başlamadan 2 ay önce gitmiştik hem ben hem o Sorun varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye Çok şükür sonuçlar iyi çıktı sizinde iyi çıkar inşallah

bu arada eşim için dr falan demişsin ya üç günlük perhizi ayarlayın öyle gidin mesela bugün çalışın pazartesiye randevu alın testi de verirsiniz hem Bu arada ürolojiye gideceksiniz eşinde bak gitmem falan dememiş şanslısın bazıları gitmem diyor benim eşimde sağolsun gitmişti Hem çalışmalara başlamadan 2 ay önce gitmiştik hem ben hem o Sorun varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye Çok şükür sonuçlar iyi çıktı sizinde iyi çıkar inşallah
ınsallah canım. yarın ben gıdıcem yaa. o da gelıcek zaten. crsamba gece calısmıstık. yarın oglen randevum. yapılsa nasıl olur.
bıde ben ne dıcem yahu dr a :) ablam dıyorkı bız beceremedık geldık de dıyor :D :KK73:

ayy canım ne güzel hiç problem cıkmamıs sen daha önce hamile kaldın zaten hamile kalabiliyosun. inşşallah eda ve bendede problem çıkmazzz . sonuclar güzel çıkar

ınsallah canım. yarın ben gıdıcem yaa. o da gelıcek zaten. crsamba gece calısmıstık. yarın oglen randevum. yapılsa nasıl olur.
bıde ben ne dıcem yahu dr a :) ablam dıyorkı bız beceremedık geldık de dıyor :KK70: :KK73:
2 aydır deniyoruz ovulasyon testide kullanıyorum dersin(gerçi buna çok kızıyorlar) adetimin 2. günü hormon testi yaptırmak istiyordum yumurtalıklarıma ultrasonla bakar mısınız de
zaten çok önemsemiyor onlar 1 seneden önce sen tahlil için ısrar et bakalım yapar onlar

Cnm batina seninde aS bi zamanin kaLdi sanirsam benimde 9 gunun var ne gibi belirtilerin var ya da hissettigin bisiLer var mi bende bazi belurtiler var bi sormak istedim tabi benimkiler psikolijik degilSe o_O
Senin de az kalmış sayılır. Canım bu sabah berbat mide bulantım var içim kaynıyor resmen ama sanırım üşüttüm ondadır. Akıntım hiç kesilmedi nerdeyse. Sağ kasığımın altında doluluk hissediyorum. Memişlerde hala ağrı felan tık yok =) Geçen ay olduğu gibi ayaklarım çok üşüyor ama gece yanıyor ayaklarım. Böyle işte bende. Sen de durumlar nasıl ?
Bu arada eda ve bluefloweeeer cok guzel gorunuyosunuuz :-)
Teşkür ederis tatlımm :21:

2 aydır deniyoruz ovulasyon testide kullanıyorum dersin(gerçi buna çok kızıyorlar) adetimin 2. günü hormon testi yaptırmak istiyordum yumurtalıklarıma ultrasonla bakar mısınız de
zaten çok önemsemiyor onlar 1 seneden önce sen tahlil için ısrar et bakalım yapar onlar
arkadasımın dr una gıdıcem. ıyı fılan dedı ama bakalım. bahcelıevler medıcanada. .
eşim ıcın yarın yaptırsak uygun mu . bırde muayene olmadan testı yaptırsak. dr a gorunmesı sart mı ?

edosko edosko prensinin_prensesi prensinin_prensesi erkekte 3 günlük perhiz olmazsa en iyi sonucu alamıyorsun çünkü benim eşim çalışmalara başlamadan önce gittiğinde 6 günlükken vermişti sonuçlar olması gerekenden kötü değildi ama çok iyi de değildi Sonra ilk ay olmayınca tekrar gideyim olmazsa ilaç falan kullanırım demişti 3 günlükken verdik sonuç iyi çıkmıştı
ondan önemli yumurtlama döneminiz şaşmıyorsa çift çizgi gününden 3 gün önce birliktelik olursa o gün süper olur

Back