Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

İnşallah =)

Ben de ilkini hatırlamıyorum ki :KK57:

Hepimiz hamiş olalım, mart ayı patlaması yaşayalım canım :KK70:

Biraz dolgunluk var ama öyle fazla değil. Kolumu kaldırınca bile ağrı var. Ama geçen ayda böyleydi
Hayirlisi olsun canım adet belirtileri ile gebelik belirtileri malesef çoğu zaman aynı oluyor ve bizi yaniltabiliyor

[QUOTE="mutluuuuu, post: 39918599, member: ]Kizlar testlerime yorum yapar misiniz Eki Görüntüle 1452944 Eki Görüntüle 1452947 Eki Görüntüle 1452950
Sanki 15. Gun bana pozitif geldi 16. Gunde yumurtlama gunun.. cok karisik geldi bana bisuru test yazilar:KK33:[/QUOTE]
Canim 10. Gün den itibaren yapmaya basladim 14. Günde n itibarende günde iki defa yaptim. Oyuzden fazla test oldu.
Edaaaaaa cim kurallara uyuyorum iki 3 saat öncesi siviyi kesiyorum ama idrarimi fazla tutamıyorum. Geldiği zaman yapmak zorundayım. Bilmiyorumkiya daha mi öncesinde sivil alimini kessem :KK43: 29- 30-31 günde bi regl oluyorum canim.
Canim 10. Gun

ŞOKK Oldum buda neyin nesi

Kızlar bugun hcg testi 40 tane var diye yapmaya bsşlıyayım dedim test yapmak benim en sevdiğim şey oldu negatifi görsemde üzülmüyorum artık neyse testten çok var diye saçmalık ama bugün yaptım çantamdaydı az önce atayım dedim çıkardım ne göreyim ikinci çizgi test bozuk değil yeni daha sağlık baksnlığı onayıda var ve kliniklerde kullanılan testlerden aldığım bu ne olabilirki şimdiden nasıl olurda çizgi çıkar hayret ettim bata daha 13-14 gün var Üç gün önce yumurtladım zaten nasıl bişeydir anlamadım bakın yorum yapın lütfennnnEki Görüntüle 1452871
Evde ultra erken gebelik testi var şimdi ona baktım gebeliğin başlangıcından(döllenme yi kastediyor olmalı) itibaren en erken 5-15 gün sonra çıkar diyor sizinki de erken testlerdense olabilir inşallah da öyledir

Canım günaydın benden 1 damla belki gelmiş ama bidahada yok gelen giden bide afedersin ama rengi böyle değişik kırmızı değil yani canım ben en iyisi bugün doktora gideyim canım
Aaa çok güzel o zaman, yerleşme kanaması olabilir. Sen mutlaka git ihmal etme. İnşallah güzel haberler getirirsin. Kaçta gideceksin dr a ? Haberdar et bizi

Sanki 15. Gun bana pozitif geldi 16. Gunde yumurtlama gunun.. cok karisik geldi bana bisuru test yazilar:KK33:
Canim 10. Gün den itibaren yapmaya basladim 14. Günde n itibarende günde iki defa yaptim. Oyuzden fazla test oldu.
Edaaaaaa cim kurallara uyuyorum iki 3 saat öncesi siviyi kesiyorum ama idrarimi fazla tutamıyorum. Geldiği zaman yapmak zorundayım. Bilmiyorumkiya daha mi öncesinde sivil alimini kessem :KK43: 29- 30-31 günde bi regl oluyorum canim.
Canim 10. Gun[/QUOTE]
idrarını tutman daha önemli sanırım. su içmeyince zaten gelmiyor ki :KK48: ben 4 saat gitmiyorum su da içmiyorum. çizgilerin maşallahı var. :KK54: biraz daha dikkat et canım daha ıyı yorumlarız :KK39:

X