- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.781
ee neresinde c ninBunu diyoruz bizzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee neresinde c ninBunu diyoruz bizzzzzz
ee neresinde c nin
tamam adet olmazsam yaparım amaa sıvılceler sısmeye devam edıyorsağda ayy edaaaa yarın yapta sende bızde raharlayalım
tamam adet olmazsam yaparım amaa sıvılceler sısmeye devam edıyor
tamam canımm
bende test yapcamda daha erken dimi saat 9 bucuk gıbı bı bardak cay ıctım okdr
yuhh catlıcan. yapsana kac saat olmus
pardon ya 9,30 demısım tamam tamam daha bekle ya 1 saat daha bekle4 saat sıvı almadan falan dıyolar ya birazcık daha sıkışıyım yapcam yarım saate kadar
1 gibi yaparım sıkışmaya basladım cunkupardon ya 9,30 demısım tamam tamam daha bekle ya 1 saat daha bekle
yap bakalım ne cıkıcak. yemekten 1,30 da gelıyorum. bakarım o zaman1 gibi yaparım sıkışmaya basladım cunku
yap bakalım ne cıkıcak. yemekten 1,30 da gelıyorum. bakarım o zaman
edaaaa o test ne heyecanlandırmadı mı seni bir tane daha yapsana Sivilceleri boşver sen Ayyyy inşallah vardırpardon ya 9,30 demısım tamam tamam daha bekle ya 1 saat daha bekle
senin çift çizgiden ne haber çıkmadı mı daha1 gibi yaparım sıkışmaya basladım cunku
senden haber yok mu canım ya az kaldı senin yapmaya başlasana hcg testini, ya da ovulasyon testiniBu arada profil resmin değişmiş, gayet güzel hatunsun işte maşallah
senin çift çizgiden ne haber çıkmadı mı daha
Canm bence 15. Gün en koyu olanı benm de bu kadar koyu oldu en fazla sonra silikleşti. Ama sende ki garip durum silikleşme de tam değil bilemedm ki bu nedirKızlar benim testlerin son durumu boyle bu ay hic bisey anlamadım ben bu isten
Canm bence 15. Gün en koyu olanı benm de bu kadar koyu oldu en fazla sonra silikleşti. Ama sende ki garip durum silikleşme de tam değil bilemedm ki bu nedir
Benim 7 gün kaldı canım gebelik testi için erken daha. Ov. testi dün koyulaşmaya başlamıştı bugün de yapacaktım güya ama unuttum gitti benim idrar Yarın artık öğlen yaparım tekrar. Eğer varsa daha koyulaşır umarımsenden haber yok mu canım ya az kaldı senin yapmaya başlasana hcg testini, ya da ovulasyon testini
ben sizde yaşıyorum heyecanı