• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ayyyy ben yine kaldım bu ay Beklemeye karar verdim Diğer aya artık Vücudum iyice toparlansın ki tekrar aynı şeyler olmasın inşallah O kadar da heyecanlanmıştım başlıyorum yeniden diye Test yapmayı bile özledim diyebilirim Bir aralar o kadar çok yapıyordum ki...

Kızlar benim testlerin son durumu boyle bu ay hic bisey anlamadım ben bu isten

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 65
  • image.jpg
    image.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 72
Slm Kızlar ;)
ya bende de regl olacakmışım gibi fena bi bel agrıdı basladı yumurtlamadan sonra 10. Günm bugün acaba erken gelir mi ki anlamadm ne agrısı bu :(

Canm bence 15. Gün en koyu olanı benm de bu kadar koyu oldu en fazla sonra silikleşti. Ama sende ki garip durum silikleşme de tam değil bilemedm ki bu nedir
xenforo-smilies-kk64.gif

Banada 15 gibi geldi ama siliklesmiyodaaa bi Türlu geliyo gidiyo :KK48: 18.gun testi son hali boyle sanki aksam koyu olcak gibi geldi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 60
senden haber yok mu canım ya az kaldı senin yapmaya başlasana hcg testini, ya da ovulasyon testini
ben sizde yaşıyorum heyecanı
Benim 7 gün kaldı canım gebelik testi için erken daha. Ov. testi dün koyulaşmaya başlamıştı bugün de yapacaktım güya ama unuttum gitti benim idrar :KK70: Yarın artık öğlen yaparım tekrar. Eğer varsa daha koyulaşır umarım :KK51:

Back