- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.661
Tebrikler canım, sağlıkla al kucağınaSelam kızlar bende önce Allahın sonra ovulasyon testi sayesnde hamile kaldim:)
bende ovu kullanıyorum. 2 gunde 1 denedım 10-12-14-16-18. gunler :) 17 de cıft cızgıydı. daha adet olmadım ama . adet belırtılerım var. en bariz benım ıcın sıvılceEstağfurullah cnm beceriksizlik olurmu bende 11 ay uğraştım ama hep yanlış yapıyomusum meğer ben hep adet başlangıcından 12.ci gün başlayıp gün aşırı ilişki oluyodu. Ama yanlış bence çünkü herkesin yumurtlama zamanı farklı oluyomus ben adet 4 gun sürdü bitince 4 gun ilişki olmadı hergün yumurtlama takibi yaptım 5.ci gün çift çizgi çıktı o gün ve ertesi gün ilişkiyle hamile kaldım cnm
Bata 6 kala önce idrar testinde sonra kan da öğrendim çok saol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inssTebrikler canım, sağlıkla al kucağına
Peki reglin geçincemi yoksa öncesin de mi öğrendin ?
bende ovu kullanıyorum. 2 gunde 1 denedım 10-12-14-16-18. gunler :) 17 de cıft cızgıydı. daha adet olmadım ama . adet belırtılerım var. en bariz benım ıcın sıvılceonlarda cıktı. cok mu calısmıs oluyoruz. yanı sen cıft cızgıye kadar calısmadın ole mı ?
evet mantık lı :) denemek lazım. ben dr a gıdıcem kontrole. umarım bısey yoktur. 2. denemem ama ıcım rahat etsın dıye.Evet cnm ben 10 ay boyunca çok sk gün aşırı ilişki oluyodu adete 3 gün kalaya kadar bence sperm kalitesinde düşme oluyodur bana Göre ovulasyon da çift çizgiyi görünce ilişki olmasi daha mantıklı ben mart ayında ilk kes böyle denedim sende bir ay böyle dene cnm istersen
evet mantık lı :) denemek lazım. ben dr a gıdıcem kontrole. umarım bısey yoktur. 2. denemem ama ıcım rahat etsın dıye.
ole denerız bu ay . olur ıns. bu ay da bu taktık olsun
biz kurtköydekine gidiyoruz bana da içerden biri söyledi danışmadan indirim kartı istiyorsun sen ve ailen indirim alıyorsunuz o kartla. sen nerdekine ve hangi doktora gidiyosun? ben şimdi başka doktora gidiyorum hormon testlerini başka hastanede yaptırdım 250 civarı aldılar bendeNe Kartı canım ? Bu ay hamile kalmazsam gidicez. Hormon testi falan ne kdr biliyomusun bnm ıcın
İnşallah canım. 1,5 senelık evlıyım. insan hemen olsun dıye beklıyor karar verınce.Cnm daha yeni denemeye baslamissinn :)) inşallah en kisa zamanda olur cnmm
Evet bende evlendigimden beri istiyorum bu ay tup bebek görüşmesine gidicek tim normalde çok şükür rabbim nasip ettiİnşallah canım. 1,5 senelık evlıyım. insan hemen olsun dıye beklıyor karar verınce.
Sağlıkla kucagına alırsın ınşallah. Darısı başımıza :)Evet bende evlendigimden beri istiyorum bu ay tup bebek görüşmesine gidicek tim normalde çok şükür rabbim nasip etti
Amin cnm tez zamanda ınsş stres yapma hersey olacağına varıyor. Ben çok yıprattim kendimiSağlıkla kucagına alırsın ınşallah. Darısı başımıza :)
insanın elinde olmuyor kiAmin cnm tez zamanda ınsş stres yapma hersey olacağına varıyor. Ben çok yıprattim kendimi
Kızlar benim ov. testi tekrar koyulaşmaya başladı. 8 gün var bata.
Gün gün takip edeceğim bakalım koyulaşma olacak mı diye
Kizlar cok ilginc bse oldu malum bugun sata gore 59 Adete gore gecikmemin 24.gunu enson gecen hafta persembe doktor sag tarafta basit kist goruyorum cok belli olmasada dedi ve sökdürücü yazdi ben ilk basta almadm ama iki gundur kullanmaya basladm buarada peçete de gordugum pazar pazartesi ve sali acik pembeden kahverengiye donen sefafimsi lekelenmem olmustu kist atio dediler velhasil kelam hic umudum yoktu ama yine de idrar testi yaptim bugun ikinci cizgi bayagi belirdi hemen ozele gttim ogle arasi ve kan verdim simdi aradilar hcg 93 cikmissss yarin izin alip dr a gdecegim ay elim ayagim titrio suan
insanın elinde olmuyor kitest almıcaktım bu ay bak sımdı alasım geldi
bir ay da ole deneyelim :) seni bulurum olursaSu testlere verdiğim parayla kendime neler alirdim:))) cnm bu ay olmazsa ovulasyon testi al adet bitince iki gün sonra hergün onu yap takip et
Tmmm cnmm dualarım seninle :))))bir ay da ole deneyelim :) seni bulurum olursa
Selam kızlar bende önce Allahın sonra ovulasyon testi sayesnde hamile kaldim:)
Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağına alamayin nasip etsin inşallah :) benimde bugun Yarin yumurtlama gunum iki gunde bi ilişki yapıyoruz dun bos gecti bugun dolu gecicek nasıl taktik uygulicazzzz bilmiyorum hic valla 2.ayimiz bizimde eda gibi
maşallahSelam kızlar bende önce Allahın sonra ovulasyon testi sayesnde hamile kaldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?