Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ben ayaklarımı diktiğinde eşim bakıyor bana. napıyosun sen diyo :KK19::KK48:
dedım böyle böyle oluyomuş, ya bi git diyo :KK23: kim yapmış öyle diyo. gülmekten düşcektim zaten :KK70:
eşlere zaten bu hallerimiz çok anlamsız geliyor. çoğu saçmaladığımızı düşünüyor ama bazen haklılar. Bence onların da bir topik açmaya ihtiyacı var "EŞLERİ OVULASYON TESTİYLE HAMİLE KALMAYA ÇALIŞAN ÇİFT ÇİZGİ KABUSU YAŞAYAN GARİP VE BAHTSIZ ERKEKLER PLATFORMU" haha :KK70::KK70::KK70::KK70:

[QUOTBEGIMMMMMM, post: 39914725, member: 192586"]4,5 YAŞINDA 2010 DOĞUMLU RESİMDEKİ KIZIM :)[/QUOTE]
Himm masaAllah canim Allah bagislasin..sen de erkek mi istiyosun yoksa kizina bi kiz kardesmi:KK66:

Dün ki ov. testim böyle 7 gün kala =)
Ama edanın da böyle çıktığı için gebelik ihtimalini düşünmüyorum :KK45:
Sabah gebelik testi yaptım dayanamayarak kar gibi beyazdı, tabii çok da erken daha =D
Pazartesi sabahı bir daha deneyeceğim bakalım :KK37:

Cnm mrb gecen ay benimde ovulasyon testi denemem olmustu hatta batima 2 gun kala tekrar ovulasyon testi yapmistim tek cizgi cikmisti hatta burda yazmistim sonrasinda batim bekledigim gunde olmadi bende bat gunumde test yapmistim gebelik tsti yani silik cizgi cikmisto hamileyim diye umutlanmaya baslamistim ama2 gun sonra kahverengi akinti oldu sonrasinda agrili yogun bi kanama oldu yani demem o ki gebe olabilirsin ins:-)

[QUOTBEGIMMMMMM, post: 39914725, member: 192586"]4,5 YAŞINDA 2010 DOĞUMLU RESİMDEKİ KIZIM :)
Himm masaAllah canim Allah bagislasin..sen de erkek mi istiyosun yoksa kizina bi kiz kardesmi:KK66:[/QUOTE]

BEN BİR KIZ KARDEŞ DAHA İSTİYORUM AMA ERKEK OLACAK HİSSEDİYORUM :) uzun hikaye ama kısaca anlatayım ilk hamileliğimde de kızım olacagını pazartesi günü doğuracagımı ve babasına benzayerceğini hissetmiştirm :) 6 aya kadar erkek dediler sonradan kız oldugunu öğrenince 4 dr onaylattık :) pazartesi normal doğumla doğurdum ve kızım ilk doğduğunda tıpkı eşimdi :) buda erkek olacak tabi hamile kalmayı becerirsem sarışın bi erkek olacak :)

Cnm mrb gecen ay benimde ovulasyon testi denemem olmustu hatta batima 2 gun kala tekrar ovulasyon testi yapmistim tek cizgi cikmisti hatta burda yazmistim sonrasinda batim bekledigim gunde olmadi bende bat gunumde test yapmistim gebelik tsti yani silik cizgi cikmisto hamileyim diye umutlanmaya baslamistim ama2 gun sonra kahverengi akinti oldu sonrasinda agrili yogun bi kanama oldu yani demem o ki gebe olabilirsin ins:-)
İnşallah diyeyim canım, ama yine de pek bel bağlamak istemiyorum :KK66:
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :KK68:

Himm masaAllah canim Allah bagislasin..sen de erkek mi istiyosun yoksa kizina bi kiz kardesmi:KK66:

BEN BİR KIZ KARDEŞ DAHA İSTİYORUM AMA ERKEK OLACAK HİSSEDİYORUM :) uzun hikaye ama kısaca anlatayım ilk hamileliğimde de kızım olacagını pazartesi günü doğuracagımı ve babasına benzayerceğini hissetmiştirm :) 6 aya kadar erkek dediler sonradan kız oldugunu öğrenince 4 dr onaylattık :) pazartesi normal doğumla doğurdum ve kızım ilk doğduğunda tıpkı eşimdi :) buda erkek olacak tabi hamile kalmayı becerirsem sarışın bi erkek olacak :)[/QUOTE]
Hadi yaa 6. His mi diyim daha ust duzeymi mmaşallah☺ ama annenin icine ne dogarsa gercekten tutuyo ben buna cok inaniyorum ben kiz diyodum herkes erkek ama kiz oldu dedigim gibi bide esim diyodun dogum gunduz olursa panik yapma soyle yaparsin felan ben diyodum merak etme gece doguracam yanimda olucaksin benim de normal dogumla pperşembe gecesi sancim basladi cuma sabah ezanla dogurdum:KK45:

BEN BİR KIZ KARDEŞ DAHA İSTİYORUM AMA ERKEK OLACAK HİSSEDİYORUM :) uzun hikaye ama kısaca anlatayım ilk hamileliğimde de kızım olacagını pazartesi günü doğuracagımı ve babasına benzayerceğini hissetmiştirm :) 6 aya kadar erkek dediler sonradan kız oldugunu öğrenince 4 dr onaylattık :) pazartesi normal doğumla doğurdum ve kızım ilk doğduğunda tıpkı eşimdi :) buda erkek olacak tabi hamile kalmayı becerirsem sarışın bi erkek olacak :)
Hadi yaa 6. His mi diyim daha ust duzeymi mmaşallah☺ ama annenin icine ne dogarsa gercekten tutuyo ben buna cok inaniyorum ben kiz diyodum herkes erkek ama kiz oldu dedigim gibi bide esim diyodun dogum gunduz olursa panik yapma soyle yaparsin felan ben diyodum merak etme gece doguracam yanimda olucaksin benim de normal dogumla pperşembe gecesi sancim basladi cuma sabah ezanla dogurdum:KK45:[/QUOTE]

6. His bence birde kendini şartlıyorsun herhalde 2. kız istiyorum ama erkek olacak : ) ben 3 çocuk istiyorum erkek olursa kızıma arkadaş yoldaş olsun diye bir kız daha yaparım

BEN BİR KIZ KARDEŞ DAHA İSTİYORUM AMA ERKEK OLACAK HİSSEDİYORUM :) uzun hikaye ama kısaca anlatayım ilk hamileliğimde de kızım olacagını pazartesi günü doğuracagımı ve babasına benzayerceğini hissetmiştirm :) 6 aya kadar erkek dediler sonradan kız oldugunu öğrenince 4 dr onaylattık :) pazartesi normal doğumla doğurdum ve kızım ilk doğduğunda tıpkı eşimdi :) buda erkek olacak tabi hamile kalmayı becerirsem sarışın bi erkek olacak :)[/QUOTE]
Ayy hadi canım inşallah :KK36:

Hadi yaa 6. His mi diyim daha ust duzeymi mmaşallah☺ ama annenin icine ne dogarsa gercekten tutuyo ben buna cok inaniyorum ben kiz diyodum herkes erkek ama kiz oldu dedigim gibi bide esim diyodun dogum gunduz olursa panik yapma soyle yaparsin felan ben diyodum merak etme gece doguracam yanimda olucaksin benim de normal dogumla pperşembe gecesi sancim basladi cuma sabah ezanla dogurdum:KK45:

6. His bence birde kendini şartlıyorsun herhalde 2. kız istiyorum ama erkek olacak : ) ben 3 çocuk istiyorum erkek olursa kızıma arkadaş yoldaş olsun diye bir kız daha yaparım[/QUOTE]
Vaaayyyy :KK9::KK9:

6. His bence birde kendini şartlıyorsun herhalde 2. kız istiyorum ama erkek olacak : ) ben 3 çocuk istiyorum erkek olursa kızıma arkadaş yoldaş olsun diye bir kız daha yaparım[/QUOTE
Ben de hayirlisiyla 4 tane insaLlah 2 kiz 2 erkek ikiside yalniz kalmasin Rabbimİnsallahn gonlune gore wersin insall

X