- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.341
Kızlar bende bu akşam klomene başlıyorum inşAllah bu ay hayırlı ve güzel haberler alırız hepimiz
İnşallah canım tutar bu ay meleğinKızlar bende bu akşam klomene başlıyorum inşAllah bu ay hayırlı ve güzel haberler alırız hepimiz
Ilaç canım akşamları 2 defa içicem genelde hamile kalamayanlara veriyo doktor ama çatlatma iğnesi yapıcakmı onu bilmiyorumCanım bu klomen iğne mi ilac mi ? Doktor isteyince veriyo mu nasıl Kullaniliyor
InşAllah canım bu arada sen arı sütü polen hepsini karıştırıp yedin dimi canımİnşallah canım tutar bu ay meleğin
İnşallah canim bu arada klomen ne işe yarıyor bu konuda bilgisizim de çok okudum ama hiç arastirmadimKızlar bende bu akşam klomene başlıyorum inşAllah bu ay hayırlı ve güzel haberler alırız hepimiz
Arı sütü bal polen karışımı yiyorum ben tahta kaşıkla ve güneş ışığı görmemesi lazım arı sütünün kavanozun dışı folyo ile kaplı benimkininInşAllah canım bu arada sen arı sütü polen hepsini karıştırıp yedin dimi canım
Canım benim bildiğim yumurta geliştiriyo ve çoğaltıyoİnşallah canim bu arada klomen ne işe yarıyor bu konuda bilgisizim de çok okudum ama hiç arastirmadim
Canım arı poleni almıştım 3-4 gün balla karıştırıp yedim düzenli yapamadım. Ama reglimin 2. günü çörekotu-bal-tarçın başladım 12. güne kadar devam ettim. Günde 2-3 adette kuru incir yedim. Bakalım görevlerimi yaptım, artık beklemedeyimInşAllah canım bu arada sen arı sütü polen hepsini karıştırıp yedin dimi canım
Canim ben hep alttan muayene oluyorum. Ama benim bi arkadasim gobekten muayene oluyor. Her iki turlude gözüküyor yaniBaktim tatlim. Artik 14. Gün gittiğimde sorarim. Yumurtaliklara alttan mi nakiyorlar üstten mi canim
Mutlu ozele mi gttin canim..ya benim gttiklerimde mi bi sknti. Var sadece hcg ve ultrasonla bakip sokturucu diolar genrl bi hormon testi yapan yok kafayi yicem ya normal miyim anormal miyim onu bile tam bilmiyorumKizlar test sonuclarim. Daha önce testi yapanlar yorum yaparmisiniz. Bi siknti yok dedi. Adetimin 6. Gunu bugun. Progesteron normal dedi. 14. Günü yumurta ligin oluşumuna bakmak için çağirdi. Eki Görüntüle 1479557
Canım yaptır bakalım, ne diyecek dr.Günaydın arkadaşlar bugün adetimin 2. Günü hormon testi yaptirayim diyorum
gittim canım acil kadın doğuma bugün hormon tahlili yapmıyorlarmış yarın polikiliniğe gideceğim iş çıkışı betaya da o zaman baktıracağımCanım yaptır bakalım, ne diyecek dr.
prensinin_prensesi sende mi böyle bir tablo hazırlasan daha iyi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...belige-hazirlananlarin-paylasim-alani.501726/
Merhaba canımsonuçlarına baktımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?