• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Olur canım Yarin bakarım yapmaya çalışırım
Canım klomen yumurta tembelliği olanlara veriliyor ben iki ay kullanmıştım
Bu ilaç yumurtayı büyütüyor ve birden çok yumurta yaptırıyor eger yumurta çatlamazsa kiste dönüşür kendiliğinden çatlayabilir eğerki çatlama sorunu varsa o zaman igne verip iğneyle yumurtayı catlatıyor ama klomen kullanırken dr yumurta takipi yapıyor ve genelde 19-22mm olduğunda çatlama iğnesiyle yumurtlama ovulasyon saglanıyo
Ben iki ay kullandım faydasını görmedim birsürü yumurtam oluştu Allahtan kiste dönüşmedi gerçi tutmadı öbür ay soğan kürüyle içimi remizledim sonraki ayda incir kürüyle hamile kaldım ben doğal kürlere inanıyırum

Yaa kızlar bnm test 13.gun koyu gibi daha koyulascak diye beklerken siliklesmeye basladi. Acaba koyulur iki çizgide gerçi erken gibi geliyo bana daha 2-3 gunum var gibi ama bilemedim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 89
Yaa kızlar bnm test 13.gun koyu gibi daha koyulascak diye beklerken siliklesmeye basladi. Acaba koyulur iki çizgide gerçi erken gibi geliyo bana daha 2-3 gunum var gibi ama bilemedim
Canm benm de öyleydi sonra tamamen kayboldu gerçi ben teste göre yapmadım ama sanrm o gün benm de pozitifti senin de öyle olabilir

Canm benm de öyleydi sonra tamamen kayboldu gerçi ben teste göre yapmadım ama sanrm o gün benm de pozitifti senin de öyle olabilir

Ben iki aydır çift çizgiyi cok net gormustum canım birini 17.gun digerini 18.gun yani adet 33 gunde bi oluyorum bu kadar erken yunurtlama olması bilemedim canım valla

Canım inşallah değerlendirebilmişsindir koyu günleri. Evet silikleşme başlamış gibi :KK64:

Dun sabah oldu ilişki ama dediğim gibi Yarim saat falan yatabildim bugün bos gecti Yarin çalısmaya devam yine o_O

Ben iki aydır çift çizgiyi cok net gormustum canım birini 17.gun digerini 18.gun yani adet 33 gunde bi oluyorum bu kadar erken yunurtlama olması bilemedim canım valla

Dun sabah oldu ilişki ama dediğim gibi Yarim saat falan yatabildim bugün bos gecti Yarin çalısmaya devam yine o_O
Canım belki olmamıstır o zaman daha ya 17. Günü de testi yap bakalm ama gün aşırı devam et bence bu testler bizim dengemizi bozuyo ;) inşallah tutar da bu ay hepimiz seviniriz
xenforo-smilies-kk2.gif
benm de riskli günler bitti 13-14 nisan gibi gelmeyesice bat
xenforo-smilies-kk53.gif
bakalm beklemedeyim artk ;)

Edacım senin nasıl durumlar 4 5 gün kaldı di mi senin bata var mı bi değişiklik :KK66:
maalesef canim herhangi bi degisikligim yok. Bilmiyorumki kac gun. Bu ay gec ymrtladim. Gecen hafta pazar gunuydu iste. 1 hafta gecti henuz ymrtlamadan. Yani tahmini 6 7 gunum var adete. Ama suphelendigim bir durum.yok henuz. Keske olsa :( bu ay testte yapmiyorum. Gerci.10 gun gecmeden cikmazmis zaten ole bekliyorum.

maalesef canim herhangi bi degisikligim yok. Bilmiyorumki kac gun. Bu ay gec ymrtladim. Gecen hafta pazar gunuydu iste. 1 hafta gecti henuz ymrtlamadan. Yani tahmini 6 7 gunum var adete. Ama suphelendigim bir durum.yok henuz. Keske olsa :KK43: bu ay testte yapmiyorum. Gerci.10 gun gecmeden cikmazmis zaten ole bekliyorum.
Ben de aynı durumdaım ya pazartesi çift çizgiydi benm de pek dikkate almadm, stres de yapmıcam diodum ama gün yaklaştıkça acaba diorum bazen yine olmadı gibi gelıo amannnnn sırf stres yaa :( inşallah bu kez sırayla güzel haberler veririz hepimiz ;)

Ben de aynı durumdaım ya pazartesi çift çizgiydi benm de pek dikkate almadm, stres de yapmıcam diodum ama gün yaklaştıkça acaba diorum bazen yine olmadı gibi gelıo amannnnn sırf stres yaa :KK43: inşallah bu kez sırayla güzel haberler veririz hepimiz :KK66:
Bana da yine yokmus gibi geliyo. Kendimde degisen bir farklilik yok cunku :( beklemekten baska care yok. Ovu da yapmicam ;) adeti bekleyelim bu ay dr a gidicem kontrole.bi bakalim varmi bisey. En azindan varsa onlem aliriz. Hayirlisi hakkimizda canim.

Mutlu ozele mi gttin canim..ya benim gttiklerimde mi bi sknti. Var sadece hcg ve ultrasonla bakip sokturucu diolar genrl bi hormon testi yapan yok kafayi yicem ya normal miyim anormal miyim onu bile tam bilmiyorum :KK34:
Canim devlet hastanesine gittim. Benim dktrda bi garipti yumurtlama gunlerimi ovulasyon te stiyle takip ediyorum dedim boylee baktii kaldi :KK57::KK57: Anlam veremedim doktora. Ben dedim hirmin testi yaptirmak istuyirum diye. Kendinin bisey yapacagi yoktu.. Ovulasyon testinde ikinci cizginin tam koyu oldugunu goremedim dedim. 13. Gun gel yumurtaliklarina bakalim dedi. Cuma gunu gidecegim tekrardan. Ama benim lh fsh dan yuksek. Bu durum pco nun varliginda oluyormus. Ama hic pco dan felan bahsetmedi bana . burda bi arkadas uyandirdi beni. Arastirdim oyle ogrendim yani. Hayit tohumu icmeye basladim bugun. Duzenli sekilde dewam edecegim bakalim. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

Bana da yine yokmus gibi geliyo. Kendimde degisen bir farklilik yok cunku :KK43: beklemekten baska care yok. Ovu da yapmicam :KK66: adeti bekleyelim bu ay dr a gidicem kontrole.bi bakalim varmi bisey. En azindan varsa onlem aliriz. Hayirlisi hakkimizda canim.
Ben de öyle düşünüyorum canm dayanabilirsem test falan yapmıcam bu kez bat gecmeden ;) ben de diyorum hormon testi yaptıraym diye adetin ikinci günü oluo sanrm di mi aç falan olmak gerekıo mu bilio musun canm

Ben de öyle düşünüyorum canm dayanabilirsem test falan yapmıcam bu kez bat gecmeden :KK66: ben de diyorum hormon testi yaptıraym diye adetin ikinci günü oluo sanrm di mi aç falan olmak gerekıo mu bilio musun canm
hıc bılmıyorum canım. adet olursam ılk gun arastırırım :) ama okumustum bıkac kez 2 yada 3. gun gıdılıyomus

Merhaba canımsonuçlarına baktımda
Tsh yani troid iyi
Lh biraz yüksek
Fsh iyi
E2 yani ostrojen düşük canım yani kadınlık hormonu oluyo o yumurta gelişimi için ve rezervi için önemli bu deger biraz düşük geldi doktora sor mutlaka onu
Bitkisel olarakta o degeri uükseltecek olan adaçayı dır
günaydın şebnemcim. bence hafif derece pco var onun için lh'ım yüksek. E2 için dr'lar bişey demedi ama ben 2-3 aydır ovu zamanına kadar adaçayı içiyorum. bu ay ayrıca hayıtta içtim. hayıtı geçen senede 1 ay kullanmıştım.

Kizlar yardimci olurmusunuz bugun 11. Gun yumurtlayali ama test negatif cikti :( acaba 14. Gunden sonra mi oluyo bi kac yere yazdim lutfenn bi cevallayabilir misiniz :(

Kizlar yardimci olurmusunuz bugun 11. Gun yumurtlayali ama test negatif cikti :KK43: acaba 14. Gunden sonra mi oluyo bi kac yere yazdim lutfenn bi cevallayabilir misiniz :KK43:
Yumurtlamadan sonra 10-14 gün sonra testlerde belli olabiliyor. Henüz erken bence. Ama belirtiler yaşıyorsanız yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz.

Back