• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar ben bu ay bal tarcin corekotu deneyecegim.ilk denedigim ay tutmustu benim (kimsayalla sonuclandi) adetin 2.gununden 12.gunune kadar sabah aksam ac karna yemek gerekiyo.yumurtlama zamanida cift cizgiyi gordugum gunden itibaren 3 gun calisma yapicam.bu ay boyle deneyelim bakalim nolcek :)

Hayirli cumalar sala ile cuma arasi yani suan 100 tane la ilahe ente ya hannanu ya mennanu ya bediassemavati vel ard okyun diligenizi dieyin Allah in izniyle kabul olir insaAllah

kızlar sabah doktora gittim. bırazdan sonuçları alacağım. hormon testi yaptırdı. yumutalıklara felan bakmadı. şimdı gıdınce bakmasını rıca edecegım.

Kizlar test sonuclarim. Daha önce testi yapanlar yorum yaparmisiniz. Bi siknti yok dedi. Adetimin 6. Gunu bugun. Progesteron normal dedi. 14. Günü yumurta ligin oluşumuna bakmak için çağirdi. IMG_20150403_151404.jpg

Kizlar test sonuclarim. Daha önce testi yapanlar yorum yaparmisiniz. Bi siknti yok dedi. Adetimin 6. Gunu bugun. Progesteron normal dedi. 14. Günü yumurta ligin oluşumuna bakmak için çağirdi. Eki Görüntüle 1479557
hıc anlamam canım yaptırmadım da. ama dr ole demısse temız demekkı her sey. Gecmıs olsun ;)

Ayy sorma canm ben de nöbetciydim bi sürü de ortak sınav anca oturdm 7.30 dan beri ayaktaym ya :KK43: cuma nöbeti zor oluo
Off ya çok yoruldum bende bazı arkadaşlarım bir de öğretmenler odasında oturarak nöbet tutunca sinir oldum iyice
bir de dişim çok ağrıyor ben çalışmalara başlamadan önce dişçiye gidip 4 tane kanal yaptırmıştım. Hamilelikte sıkıntı olmasın diye Onun birini kırmışım doktora gittim bir parçasını aldı baktı kurtarabilir miyiz diye ama nafile Pazartesi cekecek sonra 3 diş olarak köprü yapacak offf inşallah yumurtlama dönemine kadar biter çok ağrım var ya aksama bir de misafir gelecek

Merhaba dostlar. Dün ozel hastanede bir doktora gttim kan testim yine negatif ve sag yumurtlagmda belli belirsiz basit kist oldugunu soyledi :KK43: muhtemelen folikul catlayamamis bu ay dedi. Adet sokturucu yazdi kullan diye..başka da bse demedi bugun tam 19 gun oldu ve sata gore 58.gun.. Benim durumumu yasamis arkadaslar tecrubelerini benimle paylasabilirler mi :KK43: ilk defa basima geliyor
Canım bence adet söktürücünü kullan bendede heray kist oluyodu bu ay doğum kontrol hapı kullandım geçti çok şükür

Canm
Off ya çok yoruldum bende bazı arkadaşlarım bir de öğretmenler odasında oturarak nöbet tutunca sinir oldum iyice
bir de dişim çok ağrıyor ben çalışmalara başlamadan önce dişçiye gidip 4 tane kanal yaptırmıştım. Hamilelikte sıkıntı olmasın diye Onun birini kırmışım doktora gittim bir parçasını aldı baktı kurtarabilir miyiz diye ama nafile Pazartesi cekecek sonra 3 diş olarak köprü yapacak offf inşallah yumurtlama dönemine kadar biter çok ağrım var ya aksama bir de misafir gelecek
Canm sen de hersey bir araya bugüne gelmiş ben anca kendimr geldm sen bir de misafir agırlayacaksn kolay gelsin canm işin zor ya ;)

Canım pazar yada en geç ptesiye kadar çatlamış olur gbi geldi bana. Çalışmalara tam gaz devam:) günaşırı olsun ama :)
Canım 1-2 güne tam koyuluk olur sanki :KK49:

Yaaa kızlar bu kadar erken olacağını hic sanmıyodum bi de test almicam falan diyodum bm önümüzdeki hafta baslicaktim Çalışmalara erken geliyo benim yumoslarrr :KK70:

polikistik over canım. lh fsh'dan yüksek olunca pco oluyor. yumurtalıklarında ultrasyonda kistik görünüm yok mu?
Canim 14. Gün gel dedi yumurtaliklara bakmak için. Ama PCO lularin adetleri düzensiz oluyor bildiğim kadariyla benim öyle bi problemin yok. Korunmayabiraktiktan sonra 2 aydir ddüzensiz geliyor

Canim 14. Gün gel dedi yumurtaliklara bakmak için. Ama PCO lularin adetleri düzensiz oluyor bildiğim kadariyla benim öyle bi problemin yok. Korunmayabiraktiktan sonra 2 aydir ddüzensiz geliyor
canım bende de hafif derecede pco var. ve adetlerim gayet düzenli. benimde lh fsh'tan yüksek. onun için öyle dedim. ama dr'un bişey dediyse yoktur umarım.

Back