• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Benimde testler böyle kızlar ne zaman çift olcak ya daha aderime coooooooook var 20 gun :KK48:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 73
InşAllah canım bu arada sen arı sütü polen hepsini karıştırıp yedin dimi canım
Canım arı poleni almıştım 3-4 gün balla karıştırıp yedim düzenli yapamadım. Ama reglimin 2. günü çörekotu-bal-tarçın başladım 12. güne kadar devam ettim. Günde 2-3 adette kuru incir yedim. Bakalım görevlerimi yaptım, artık beklemedeyim ;) :KK69:

Kizlar test sonuclarim. Daha önce testi yapanlar yorum yaparmisiniz. Bi siknti yok dedi. Adetimin 6. Gunu bugun. Progesteron normal dedi. 14. Günü yumurta ligin oluşumuna bakmak için çağirdi. Eki Görüntüle 1479557
Mutlu ozele mi gttin canim..ya benim gttiklerimde mi bi sknti. Var sadece hcg ve ultrasonla bakip sokturucu diolar genrl bi hormon testi yapan yok kafayi yicem ya normal miyim anormal miyim onu bile tam bilmiyorum :KK34:

Eki Görüntüle 1480652

Canım bak benim değerlerim de böyle.
Merhaba canımsonuçlarına baktımda
Tsh yani troid iyi
Lh biraz yüksek
Fsh iyi
E2 yani ostrojen düşük canım yani kadınlık hormonu oluyo o yumurta gelişimi için ve rezervi için önemli bu deger biraz düşük geldi doktora sor mutlaka onu
Bitkisel olarakta o degeri uükseltecek olan adaçayı dır

Back