Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yaaa kızlar bu kadar erken olacağını hic sanmıyodum bi de test almicam falan diyodum bm önümüzdeki hafta baslicaktim Çalışmalara erken geliyo benim yumoslarrr

Bnde geçen ay 11.gün yumoş çatlamıştı. Değişebiliyo işte canım ama senin doğurgan günlerin başlamış:) iyi değerlendir

Bnde geçen ay 11.gün yumoş çatlamıştı. Değişebiliyo işte canım ama senin doğurgan günlerin başlamış:) iyi değerlendir

Yaaa eşimde hasta gibi iki gündür ateş içinde yatiyo dun değil evelsi gun oldu ilişki bugün olması Lazım ama dört Parça yatiyo ilac verdim az önce . Sabaha kadar iyi olursa sabah yapcaz artık olur dımı sabah yapsak

Canım Normalde sabah daha iyi oluyomuş zaten sperm çokluğu açısından sabah öneriyolar. Spermin en yoğun olduğu saatler sabah saatleriymiş. Şansından haftasonunada denk geldi sabah çalış mutlaka.

Cok zorlama canım zaten daha pozitif değil hem de sık olmadığı için spermler daha kaliteli olur zaten spermlerin en etkili olduğu zaman 3 gün aradan sonradır

Canım Normalde sabah daha iyi oluyomuş zaten sperm çokluğu açısından sabah öneriyolar. Spermin en yoğun olduğu saatler sabah saatleriymiş. Şansından haftasonunada denk geldi sabah çalış mutlaka.
Cok zorlama canım zaten daha pozitif değil hem de sık olmadığı için spermler daha kaliteli olur zaten spermlerin en etkili olduğu zaman 3 gün aradan sonradır

Günaydın kizlarrrrrrrrrr hava cooook guzel yaaaaa tam gezmelik biraz kafa dagitmalik bu Sabahı değerlendirdik ama Yarim saat falan yatabildim daha gunum değil zaten yeterlidir heralde dımı kızlar ?? hala hasta gibi kocisimmm

Geçmiş olsun canım, benime eşim de hasta biliyorsun. Biz de dün sabahı değerlendirebildik. Ama senin gibi ancak yarım saat yatabilmişimdir. Senin daha var birkaç günün ama benim tam günleri. İnşallah tutar bebişlerimiz

Kızlar dün akşamdan beri silikleşti testim. Bugün 17. gün.
14 te akşam, 16 da sabah çalıştık. Bugün eşim iyi olursa eğer, akşam olsamı ki acaba yoksa yeterli mi sizce ?

Eklentiler

• 11129491_10153187231724719_1136711633_n.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 170
Çok sevindim canım, bu ay inşallah sağlıkla tutunur sana meleğin

Bence artık zamanı geçti gibi ama yapabilirseniz degerlendirin canım İnşallah tutmuştur
İnşallah tutmuştur canım

Canım gözün aydın hadi inşAllh bu ay sağlıkla gelir bebişin tutunur sana

Hadi gözün aydın canım bu ay heycanli günler bekliyor seniiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…