- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.321
Yaaa kızlar bu kadar erken olacağını hic sanmıyodum bi de test almicam falan diyodum bm önümüzdeki hafta baslicaktim Çalışmalara erken geliyo benim yumoslarrr
Bnde geçen ay 11.gün yumoş çatlamıştı. Değişebiliyo işte canım ama senin doğurgan günlerin başlamış:) iyi değerlendir
Yaaa eşimde hasta gibi iki gündür ateş içinde yatiyodun değil evelsi gun oldu ilişki bugün olması Lazım ama dört Parça yatiyo ilac verdim az önce . Sabaha kadar iyi olursa sabah yapcaz artık olur dımı sabah yapsak
Cok zorlama canım zaten daha pozitif değil hem de sık olmadığı için spermler daha kaliteli olur zaten spermlerin en etkili olduğu zaman 3 gün aradan sonradırYaaa eşimde hasta gibi iki gündür ateş içinde yatiyodun değil evelsi gun oldu ilişki bugün olması Lazım ama dört Parça yatiyo ilac verdim az önce . Sabaha kadar iyi olursa sabah yapcaz artık olur dımı sabah yapsak
Canım Normalde sabah daha iyi oluyomuş zaten sperm çokluğu açısından sabah öneriyolar. Spermin en yoğun olduğu saatler sabah saatleriymiş. Şansından haftasonunada denk geldi sabah çalış mutlaka.
Cok zorlama canım zaten daha pozitif değil hem de sık olmadığı için spermler daha kaliteli olur zaten spermlerin en etkili olduğu zaman 3 gün aradan sonradır
Yaaa eşimde hasta gibi iki gündür ateş içinde yatiyodun değil evelsi gun oldu ilişki bugün olması Lazım ama dört Parça yatiyo ilac verdim az önce . Sabaha kadar iyi olursa sabah yapcaz artık olur dımı sabah yapsak
Geçmiş olsun canım, benime eşim de hasta biliyorsun. Biz de dün sabahı değerlendirebildik. Ama senin gibi ancak yarım saat yatabilmişimdir. Senin daha var birkaç günün ama benim tam günleri. İnşallah tutar bebişlerimizGünaydın kizlarrrrrrrrrrhava cooook guzel yaaaaa tam gezmelik biraz kafa dagitmalik bu Sabahı değerlendirdik ama Yarim saat falan yatabildim daha gunum değil zaten yeterlidir heralde dımı kızlar ?? hala hasta gibi kocisimmm
Doktor bisey demedi tatalim yumurtaliklara baktirmaya gittiğimdeoyle bisey varsa belli olurcanım bende de hafif derecede pco var. ve adetlerim gayet düzenli. benimde lh fsh'tan yüksek. onun için öyle dedim. ama dr'un bişey dediyse yoktur umarım.
sen sor yine de tatlım. internetten de bi araştır istersen. pco'da lh değeri fsh değerinden yüksek oluyor.Doktor bisey demedi tatalim yumurtaliklara baktirmaya gittiğimdeoyle bisey varsa belli olur
canım benim yaptırdığım tahlil sonuçlarıma da bi bak. sana fikir verir belkiDoktor bisey demedi tatalim yumurtaliklara baktirmaya gittiğimdeoyle bisey varsa belli olur
Bence artık zamanı geçti gibi ama yapabilirseniz degerlendirin canım İnşallah tutmuşturKızlar dün akşamdan beri silikleşti testim. Bugün 17. gün.
14 te akşam, 16 da sabah çalıştık. Bugün eşim iyi olursa eğer, akşam olsamı ki acaba yoksa yeterli mi sizce ?
Çok sevindim canım, bu ay inşallah sağlıkla tutunur sana meleğinKızlar sabah adet oldum normalde geç gelmesini bekliyordum erken geldi
yeniden heyecan geldi bana yeniden süreç başlasın yeni umutlar başlasın inşallah bu ay sağlıklı tutar yine aynı şeyleri yaşar miyim diye düşünmek istemiyorum
iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah tutmuştur canımBence artık zamanı geçti gibi ama yapabilirseniz degerlendirin canım İnşallah tutmuştur
Baktim tatlim. Artik 14. Gün gittiğimde sorarim. Yumurtaliklara alttan mi nakiyorlar üstten mi canimcanım benim yaptırdığım tahlil sonuçlarıma da bi bak. sana fikir verir belki
Canım gözün aydın hadi inşAllh bu ay sağlıkla gelir bebişin tutunur sanaKızlar sabah adet oldum normalde geç gelmesini bekliyordum erken geldi
yeniden heyecan geldi bana yeniden süreç başlasın yeni umutlar başlasın inşallah bu ay sağlıklı tutar yine aynı şeyleri yaşar miyim diye düşünmek istemiyorum
iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah canim inşallahCanım gözün aydın hadi inşAllh bu ay sağlıkla gelir bebişin tutunur sana
Kızlar sabah adet oldum normalde geç gelmesini bekliyordum erken geldi
iyi düşünelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?