• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

E="blueflower, post: 40341094, member: 142741"]Yumurtlamadan sonra 10-14 gün sonra testlerde belli olabiliyor. Henüz erken bence. Ama belirtiler yaşıyorsanız yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz.[/QUOTE]
Beyaz akıntı var goguslerimde afedersiniz hem damarlar cikti hemde sisti adet olcak giibi agrim yok karnim bazen agriyo o kadar acaba 14. Bidaha mi test yapsam simdi kanda negatif çıkarsa cok uzulurum

E="blueflower, post: 40341094, member: 142741"]Yumurtlamadan sonra 10-14 gün sonra testlerde belli olabiliyor. Henüz erken bence. Ama belirtiler yaşıyorsanız yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Beyaz akıntı var goguslerimde afedersiniz hem damarlar cikti hemde sisti adet olcak giibi agrim yok karnim bazen agriyo o kadar acaba 14. Bidaha mi test yapsam simdi kanda negatif çıkarsa cok uzulurum[/QUOTE]

canım belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor. ama kanda çıkar artık.

E="blueflower, post: 40341094, member: 142741"]Yumurtlamadan sonra 10-14 gün sonra testlerde belli olabiliyor. Henüz erken bence. Ama belirtiler yaşıyorsanız yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Beyaz akıntı var goguslerimde afedersiniz hem damarlar cikti hemde sisti adet olcak giibi agrim yok karnim bazen agriyo o kadar acaba 14. Bidaha mi test yapsam simdi kanda negatif çıkarsa cok uzulurum[/QUOTE]
O halde 1-2 gün sonra tekrar et bakalım testi, sonra duruma gre kan verirsin. Umarım bebiş vardır.

napıyosun prenses. nasıl gıdıyor calısmalar :KK66:

canım ya napım cok sıkıldım hava bunalttı benı bugun :) kımsecıkler yok burdada muhabbet edıcek. testlere devam edıyorum iki günde bir olayınıda uygulamaya calısıyorum elimden geldikçe :KK55: Bugün 15.gun .

Sen naptin canım zaman azalıyor kac günün kaldı :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 48
takvımler 6 gunu gosterıyor :))) ama bende bısey yok. bugun ymrtlamadan sonra 8. gunum. ıyılık saglık ıste :KK73: hıcbısey hıssetmıyorum :rolleyes:
canım ya napım cok sıkıldım hava bunalttı benı bugun :) kımsecıkler yok burdada muhabbet edıcek. testlere devam edıyorum iki günde bir olayınıda uygulamaya calısıyorum elimden geldikçe :KK55: Bugün 15.gun .

Sen naptin canım zaman azalıyor kac günün kaldı :)

sen iki günde bi olayını uygulaıstın dımı canımm :KK49: yaa nasıl yapıcazda tutucak bu cocuk ben anlamadım valla :KK70:
cıft cızgıyı görene kadar ole denedım. sonra catlayınca ertesı gunde calıstık .
valla bılmıyorumkı. napcaz :( her yolu denıyoruz. ben dr a gıdım dıyorum adet oldugumda. hıc bılmıyorum cunku. Allah gostermesın belkıde bır sorun var :(

cıft cızgıyı görene kadar ole denedım. sonra catlayınca ertesı gunde calıstık .
valla bılmıyorumkı. napcaz :KK43: her yolu denıyoruz. ben dr a gıdım dıyorum adet oldugumda. hıc bılmıyorum cunku. Allah gostermesın belkıde bır sorun var :KK43:
Ya doktorlarda 1 sene dolmadan tahlile falan gerek yok diyorlar ben gecen ay gitmiştim idrar tahlili yaptı sadece cok şükür bisey çıkmadı 2.ayim benimde bu ay . Valla Havuç suyu ile portal suyu karıştırıp içiyoruz eşimle Fındık Fıstık Türk kahvesi balık Yağı falan ağzımız bi dkka bos kalmıyor :D

Ya doktorlarda 1 sene dolmadan tahlile falan gerek yok diyorlar ben gecen ay gitmiştim idrar tahlili yaptı sadece cok şükür bisey çıkmadı 2.ayim benimde bu ay . Valla Havuç suyu ile portal suyu karıştırıp içiyoruz eşimle Fındık Fıstık Türk kahvesi balık Yağı falan ağzımız bi dkka bos kalmıyor :KK70:
ee bızde ole. ozel kür yapmıyorum ama fındık fıstık yıyoruz :) ayagımız dıkılı duruyoruz. dedıler gun asırı o da tamam :D
ıste Allah buyuktur daha zamanı var demekki

ee bızde ole. ozel kür yapmıyorum ama fındık fıstık yıyoruz :) ayagımız dıkılı duruyoruz. dedıler gun asırı o da tamam :KK70:
ıste Allah buyuktur daha zamanı var demekki

Aynen canım bekliyoruz bakalım Allah büyük sıkıntı vermesinde sağlıkli hayırlı evlat versin inşallah tez zamanda :KK68:

Ya kızlar moralim çok bozuk bu ay klomene başladım ya 3 günüm bugün ilaçta doktor cuma günü çağırmıştı cumartesi günü adetimin 12 günü ama ben cuma akşamı şehir dışına çıkmam gerekiyo bu ay yine yalan oldu benim yaa

Back