- 9 Ocak 2015
- 96
- 46
- 18
- 33
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.381
Hcg testi negatif cikti canim yumurtlamamin ustunden 11. Gun buguncanım ovu testinden mi hcg nden mi bahsediyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hcg testi negatif cikti canim yumurtlamamin ustunden 11. Gun buguncanım ovu testinden mi hcg nden mi bahsediyorsun?
canım hcg'ye geç çıkabiliyormuş. stres yapma. elinde ovu varsa ondan bi yap. t çizgisi koyu çıkarsa hamiş olabilirsinHcg testi negatif cikti canim yumurtlamamin ustunden 11. Gun bugun
Beyaz akıntı var goguslerimde afedersiniz hem damarlar cikti hemde sisti adet olcak giibi agrim yok karnim bazen agriyo o kadar acaba 14. Bidaha mi test yapsam simdi kanda negatif çıkarsa cok uzulurum[/QUOTE]E="blueflower, post: 40341094, member: 142741"]Yumurtlamadan sonra 10-14 gün sonra testlerde belli olabiliyor. Henüz erken bence. Ama belirtiler yaşıyorsanız yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Beyaz akıntı var goguslerimde afedersiniz hem damarlar cikti hemde sisti adet olcak giibi agrim yok karnim bazen agriyo o kadar acaba 14. Bidaha mi test yapsam simdi kanda negatif çıkarsa cok uzulurum[/QUOTE]E="blueflower, post: 40341094, member: 142741"]Yumurtlamadan sonra 10-14 gün sonra testlerde belli olabiliyor. Henüz erken bence. Ama belirtiler yaşıyorsanız yarın kan tahlili yaptırabilirsiniz.
prensinin_prensesi beni de ekler misin bat 4 mayıs olarak
iş çıkışı doktora gideceğim bakalım hormon tahlili ve beta için ne çıkacak bakalım inşallah temiz çıkar
napıyosun prenses. nasıl gıdıyor calısmalaryazıyorum canım bu arada o tabloyu denedım yapamadım
napıyosun prenses. nasıl gıdıyor calısmalar
canım ya napım cok sıkıldım hava bunalttı benı bugun :) kımsecıkler yok burdada muhabbet edıcek. testlere devam edıyorum iki günde bir olayınıda uygulamaya calısıyorum elimden geldikçe Bugün 15.gun .
Sen naptin canım zaman azalıyor kac günün kaldı :)
takvımler 6 gunu gosterıyor :))) ama bende bısey yok. bugun ymrtlamadan sonra 8. gunum. ıyılık saglık ıste hıcbısey hıssetmıyorum
cıft cızgıyı görene kadar ole denedım. sonra catlayınca ertesı gunde calıstık .sen iki günde bi olayını uygulaıstın dımı canımm yaa nasıl yapıcazda tutucak bu cocuk ben anlamadım valla
Ya doktorlarda 1 sene dolmadan tahlile falan gerek yok diyorlar ben gecen ay gitmiştim idrar tahlili yaptı sadece cok şükür bisey çıkmadı 2.ayim benimde bu ay . Valla Havuç suyu ile portal suyu karıştırıp içiyoruz eşimle Fındık Fıstık Türk kahvesi balık Yağı falan ağzımız bi dkka bos kalmıyorcıft cızgıyı görene kadar ole denedım. sonra catlayınca ertesı gunde calıstık .
valla bılmıyorumkı. napcaz her yolu denıyoruz. ben dr a gıdım dıyorum adet oldugumda. hıc bılmıyorum cunku. Allah gostermesın belkıde bır sorun var
ee bızde ole. ozel kür yapmıyorum ama fındık fıstık yıyoruz :) ayagımız dıkılı duruyoruz. dedıler gun asırı o da tamamYa doktorlarda 1 sene dolmadan tahlile falan gerek yok diyorlar ben gecen ay gitmiştim idrar tahlili yaptı sadece cok şükür bisey çıkmadı 2.ayim benimde bu ay . Valla Havuç suyu ile portal suyu karıştırıp içiyoruz eşimle Fındık Fıstık Türk kahvesi balık Yağı falan ağzımız bi dkka bos kalmıyor
ee bızde ole. ozel kür yapmıyorum ama fındık fıstık yıyoruz :) ayagımız dıkılı duruyoruz. dedıler gun asırı o da tamam
ıste Allah buyuktur daha zamanı var demekki
amın canım su durumda beklemekten baska care yok. calısıp calısıp beklıcezAynen canım bekliyoruz bakalım Allah büyük sıkıntı vermesinde sağlıkli hayırlı evlat versin inşallah tez zamanda
Canım 1-2 gün kalmış gibi. İnşallah şehir dışına çıkmadan çatlar canımEki Görüntüle 1483175 Kızlar azönce yaptım sizce kaç gün sonra tam koyu olur çatlar