- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.301
Ayy sorma canm ben de nöbetciydim bi sürü de ortak sınav anca oturdm 7.30 dan beri ayaktaym yagünaydınnnnnnnnnnnnn canlarımmm offf bugün nöbetçiyim çok yoğun bir gün beni bekliyor
hıc anlamam canım yaptırmadım da. ama dr ole demısse temız demekkı her sey. Gecmıs olsunKizlar test sonuclarim. Daha önce testi yapanlar yorum yaparmisiniz. Bi siknti yok dedi. Adetimin 6. Gunu bugun. Progesteron normal dedi. 14. Günü yumurta ligin oluşumuna bakmak için çağirdi. Eki Görüntüle 1479557
canım sende pco'mu var? lh'ın fsh'tan yüksekKizlar test sonuclarim. Daha önce testi yapanlar yorum yaparmisiniz. Bi siknti yok dedi. Adetimin 6. Gunu bugun. Progesteron normal dedi. 14. Günü yumurta ligin oluşumuna bakmak için çağirdi. Eki Görüntüle 1479557
Off ya çok yoruldum bende bazı arkadaşlarım bir de öğretmenler odasında oturarak nöbet tutunca sinir oldum iyiceAyy sorma canm ben de nöbetciydim bi sürü de ortak sınav anca oturdm 7.30 dan beri ayaktaym yacuma nöbeti zor oluo
Saglık tatlımhıc anlamam canım yaptırmadım da. ama dr ole demısse temız demekkı her sey. Gecmıs olsun
Pco ne kı. Öyle bi rahatsızlığım yok canımcanım sende pco'mu var? lh'ın fsh'tan yüksek
polikistik over canım. lh fsh'dan yüksek olunca pco oluyor. yumurtalıklarında ultrasyonda kistik görünüm yok mu?Saglık tatlım
Pco ne kı. Öyle bi rahatsızlığım yok canım
Kızlar ovu testlerim nasıl sizce durum nasıl gozukuo
Canım bence adet söktürücünü kullan bendede heray kist oluyodu bu ay doğum kontrol hapı kullandım geçti çok şükürMerhaba dostlar. Dün ozel hastanede bir doktora gttim kan testim yine negatif ve sag yumurtlagmda belli belirsiz basit kist oldugunu soyledimuhtemelen folikul catlayamamis bu ay dedi. Adet sokturucu yazdi kullan diye..başka da bse demedi bugun tam 19 gun oldu ve sata gore 58.gun.. Benim durumumu yasamis arkadaslar tecrubelerini benimle paylasabilirler mi ilk defa basima geliyor
Canm sen de hersey bir araya bugüne gelmiş ben anca kendimr geldm sen bir de misafir agırlayacaksn kolay gelsin canm işin zor yaOff ya çok yoruldum bende bazı arkadaşlarım bir de öğretmenler odasında oturarak nöbet tutunca sinir oldum iyice
bir de dişim çok ağrıyor ben çalışmalara başlamadan önce dişçiye gidip 4 tane kanal yaptırmıştım. Hamilelikte sıkıntı olmasın diye Onun birini kırmışım doktora gittim bir parçasını aldı baktı kurtarabilir miyiz diye ama nafile Pazartesi cekecek sonra 3 diş olarak köprü yapacak offf inşallah yumurtlama dönemine kadar biter çok ağrım var ya aksama bir de misafir gelecek
Canım 1-2 güne tam koyuluk olur sankiKızlar ovu testlerim nasıl sizce durum nasıl gozukuo
Canım pazar yada en geç ptesiye kadar çatlamış olur gbi geldi bana. Çalışmalara tam gaz devam:) günaşırı olsun ama :)
Canım 1-2 güne tam koyuluk olur sanki
Canim 14. Gün gel dedi yumurtaliklara bakmak için. Ama PCO lularin adetleri düzensiz oluyor bildiğim kadariyla benim öyle bi problemin yok. Korunmayabiraktiktan sonra 2 aydir ddüzensiz geliyorpolikistik over canım. lh fsh'dan yüksek olunca pco oluyor. yumurtalıklarında ultrasyonda kistik görünüm yok mu?
canım bende de hafif derecede pco var. ve adetlerim gayet düzenli. benimde lh fsh'tan yüksek. onun için öyle dedim. ama dr'un bişey dediyse yoktur umarım.Canim 14. Gün gel dedi yumurtaliklara bakmak için. Ama PCO lularin adetleri düzensiz oluyor bildiğim kadariyla benim öyle bi problemin yok. Korunmayabiraktiktan sonra 2 aydir ddüzensiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?