Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ayyy kızlar ben ruyamda hamılelıkle ılgılı bıseyler gordum yıne yaaa ruyalarda yasıyorum artık ben

bı kız cocugum olmustu boyle 1 yasında falan bebek arabası almaya gıdıyoduk dıyorum anneme pusette lazım falan dıye . benım bılınc altı bu aralar hıc ıyı degıl ayyy yoksa bu bı ısaret mı

Gunaydın canlar =)
bende ruya gordum gecenlerde. ama hamıle degılmısım. bu ayda olmadı fılan dıye anlatıyordum bırıne

hmmm 1 haftan kalmıs demek canımm hadı bakalım takıpteyızzz ovulasyon testı yaptın mı hıc bıdah aa

Merhaba dostlar. Dün ozel hastanede bir doktora gttim kan testim yine negatif ve sag yumurtlagmda belli belirsiz basit kist oldugunu soyledi muhtemelen folikul catlayamamis bu ay dedi. Adet sokturucu yazdi kullan diye..başka da bse demedi bugun tam 19 gun oldu ve sata gore 58.gun.. Benim durumumu yasamis arkadaslar tecrubelerini benimle paylasabilirler mi ilk defa basima geliyor

Merhaba kızlar az önce regl oldum hemde beklenen tarihten iki gün önce... şaşırdım doğrusu erken oluşuna hayırlısı olsun bakalım...

canım bir bilgim yok ama umarım en kısa surede normale döner her şey. böyle beklemek daha kötü çünkü.

Benim de bat 15 ti hesaplayıcılara göre ama yumurtlamama göre 16 ya da 17 nisan gibi görünüyor sanırım.
Ahh o rüyalar ben bebek düşündüğümden beri ne rüyalar görüyorum =) Yok doğuma girmeler, yok bebek emzirmeler felan =) Hep bu bilinçaltımızın oyunları

Canım çok geçti bence kullan ilacını, en azından regl ol ki önümüzdeki aya daha sağlıklı hazırlanabilesin. Regl olmadıkça daha çok stres oluyorsundur.

evet bekliyoruz yapacak birşey yok üzerimize düşeni yapıp beklemekten başka ama erken oluşunuda kafama takmadım değil yani :)
benımde gecen ay 2 gun once olmustu. cok fazla anlamada zaten. bu ayda aksıne 14. gün degıl 17. gün cıft cızgı vardı. bebek dusunmeye basladıktan sonra duzenım bozuldu. 28 de 1 olurdum sasmazdı. cok dusunup saydıgımız ıcın herhalde. ama takma kafana 2-3 gun gecıkmesı erken olması cok onemlı bır sey degıl

evet dediğin gibi önemli birşey değil belki ama hep düzenli olunca takılıyor birazcık :) kesin stresten oluyor... hiç anlamadan geldi dediğin gibi bi baktım gelmiş :)

evet dediğin gibi önemli birşey değil belki ama hep düzenli olunca takılıyor birazcık :) kesin stresten oluyor... hiç anlamadan geldi dediğin gibi bi baktım gelmiş :)
Ne zaman bebek düşünüyoruz o zaman yumurtlama tarihlerimiz vücudumuzdaki hormon salınımına göre değişiyor.
Şubat ayında 2 gün erken oldum. Ama yumurtlamada çalışma olmamıştı zaten. Geçen mart ayında da 2 gün geç oldu. Bu ay bakalım kendilerini 9 ay kadar beklemiyorum

:) inşallah öyle olur hayırlısı ile... bende geçen ay bir gün geç oldum bu ay iki gün erken önümüzdeki ay Allah kerim :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…