- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.281
Gunaydın canlar =)ayyy kızlar ben ruyamda hamılelıkle ılgılı bıseyler gordum yıne yaaaruyalarda yasıyorum artık ben
bı kız cocugum olmustu boyle 1 yasında falan bebek arabası almaya gıdıyoduk dıyorum anneme pusette lazım falan dıye . benım bılınc altı bu aralar hıc ıyı degılayyy yoksa bu bı ısaret mı
Gunaydın canlar =)
bende ruya gordum gecenlerde. ama hamıle degılmısım. bu ayda olmadı fılan dıye anlatıyordum bırıne
yok bence bu rüyalar geçerli değil :) hiçbiri. düşünüyoruz malum olumlu olumsuz gece de boş durmuyoruzruyalar tersıne cıkarmıs sen hamıle olurmussun ben olmazmısım bıde
yok bence bu rüyalar geçerli değil :) hiçbiri. düşünüyoruz malum olumlu olumsuz gece de boş durmuyoruz
tam bilmiyorum ki. normalde 10 nisan ama. cıft cızgı 17. oldu . pazar gunu sılındı ıste. akıntımda oldu. o zaman daha 10 gunum var oluyor. ıste 11 nisan 12 nisan o aralar olurum sanırım.senınde günler gecıyooo kac gunun kaldıııı
tam bilmiyorum ki. normalde 10 nisan ama. cıft cızgı 17. oldu . pazar gunu sılındı ıste. akıntımda oldu. o zaman daha 10 gunum var oluyor. ıste 11 nisan 12 nisan o aralar olurum sanırım.
ama ben de degısen bır sey yok;(
canım bir bilgim yok ama umarım en kısa surede normale döner her şey. böyle beklemek daha kötü çünkü.Merhaba dostlar. Dün ozel hastanede bir doktora gttim kan testim yine negatif ve sag yumurtlagmda belli belirsiz basit kist oldugunu soyledimuhtemelen folikul catlayamamis bu ay dedi. Adet sokturucu yazdi kullan diye..başka da bse demedi bugun tam 19 gun oldu ve sata gore 58.gun.. Benim durumumu yasamis arkadaslar tecrubelerini benimle paylasabilirler mi ilk defa basima geliyor
aynen canım hayırlısı olsun. zamanımızı bekliyoruz işte . her ay heyecanMerhaba kızlaraz önce regl oldum hemde beklenen tarihten iki gün önce... şaşırdım doğrusu erken oluşuna hayırlısı olsun bakalım...
yani sayılır normal zamanda olursam 9 gün filan var. ama sürprizler bizim için :)hmmm 1 haftan kalmıs demek canımm hadı bakalım takıpteyızzz ovulasyon testı yaptın mı hıc bıdah aa
Canım çok geçti bence kullan ilacını, en azından regl ol ki önümüzdeki aya daha sağlıklı hazırlanabilesin. Regl olmadıkça daha çok stres oluyorsundur.Merhaba dostlar. Dün ozel hastanede bir doktora gttim kan testim yine negatif ve sag yumurtlagmda belli belirsiz basit kist oldugunu soyledimuhtemelen folikul catlayamamis bu ay dedi. Adet sokturucu yazdi kullan diye..başka da bse demedi bugun tam 19 gun oldu ve sata gore 58.gun.. Benim durumumu yasamis arkadaslar tecrubelerini benimle paylasabilirler mi ilk defa basima geliyor
evet bekliyoruz yapacak birşey yok üzerimize düşeni yapıp beklemekten başka ama erken oluşunuda kafama takmadım değil yani :)aynen canım hayırlısı olsun. zamanımızı bekliyoruz işte . her ay heyecan
benımde gecen ay 2 gun once olmustu. cok fazla anlamada zaten. bu ayda aksıne 14. gün degıl 17. gün cıft cızgı vardı. bebek dusunmeye basladıktan sonra duzenım bozuldu. 28 de 1 olurdum sasmazdı. cok dusunup saydıgımız ıcın herhalde. ama takma kafana 2-3 gun gecıkmesı erken olması cok onemlı bır sey degılevet bekliyoruz yapacak birşey yok üzerimize düşeni yapıp beklemekten başka ama erken oluşunuda kafama takmadım değil yani :)
evet dediğin gibi önemli birşey değil belki ama hep düzenli olunca takılıyor birazcık :) kesin stresten oluyor... hiç anlamadan geldi dediğin gibi bi baktım gelmiş :)benımde gecen ay 2 gun once olmustu. cok fazla anlamada zaten. bu ayda aksıne 14. gün degıl 17. gün cıft cızgı vardı. bebek dusunmeye basladıktan sonra duzenım bozuldu. 28 de 1 olurdum sasmazdı. cok dusunup saydıgımız ıcın herhalde. ama takma kafana 2-3 gun gecıkmesı erken olması cok onemlı bır sey degıl
Ne zaman bebek düşünüyoruz o zaman yumurtlama tarihlerimiz vücudumuzdaki hormon salınımına göre değişiyor.evet dediğin gibi önemli birşey değil belki ama hep düzenli olunca takılıyor birazcık :) kesin stresten oluyor... hiç anlamadan geldi dediğin gibi bi baktım gelmiş :)
:) inşallah öyle olur hayırlısı ile... bende geçen ay bir gün geç oldum bu ay iki gün erken önümüzdeki ay Allah kerim :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallahNe zaman bebek düşünüyoruz o zaman yumurtlama tarihlerimiz vücudumuzdaki hormon salınımına göre değişiyor.
Şubat ayında 2 gün erken oldum. Ama yumurtlamada çalışma olmamıştı zaten. Geçen mart ayında da 2 gün geç oldu. Bu ay bakalım kendilerini 9 ay kadar beklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?