• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştı :KK64: İlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu :KK70:
Canım o kadar şu gebelik sayfalarında geliyorum ilk kez bu kadar koyu bi ovulasyon testi gördüm. Hangi marka acaba ?? Bence sen bugünde çalış yumurtanın kaç saat yaşayacağı kesin diil yarına yetişmeyebilir. Hadi kolay gele

Kızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştı :KK64: İlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu :KK70:
Tebrikler canım tam olarak yakalamissin pozitifi bence bugün de çalış ya da sabah erken çalış spermlerin yumurtaya ulaşma süresini de unutma

canım yaaa bugun daha koyu yarın catlamıs olur sabahtan mi degerlendirseniz acaba ayyy bilemedim ya :KK70:
Ayyy dimii sabah biraz zor oğlumu okula götürüyorum ya uzanıp bekleyemem :KK64: Artık şansımıza bakalım =)

yarın olsa daha ıyı zaten :) hadı bakalım hayırlısı
İnşallah edoş tutsun bu ay hepimizin bebişleri :KK68:

Canım o kadar şu gebelik sayfalarında geliyorum ilk kez bu kadar koyu bi ovulasyon testi gördüm. Hangi marka acaba ?? Bence sen bugünde çalış yumurtanın kaç saat yaşayacağı kesin diil yarına yetişmeyebilir. Hadi kolay gele
Laboquick kullanıyorum canım. Benim de ilk kez bu kadar koyu çıktı testim. Sadece sağ taraftan yumurtlamam olurdu bu sefer iki tarafta da ağrı var. Ondan sanırım bu kadar koyu çıktı. Eşimde tansiyon problemi var bir haftadır. Ondan dedim dün oldu yarın olsun diye. Nasipte varsa spermcikler 2-3 gün yaşıyormuş zaten, bakalım artık :21:

Tebrikler canım tam olarak yakalamissin pozitifi bence bugün de çalış ya da sabah erken çalış spermlerin yumurtaya ulaşma süresini de unutma
Ahh keşke bugün de olsa canım ama zor :KK16: Bakalım spontane olursa bugün olur ama büyük ihtimal yarına sarkacak. Olmadı erken uyanmaya çalışayım yarın sabah :KK22:

Kızlarr ben geldim Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş doktor klomen verdi akşam 2 tane birden içiceksin dedi haftaya cuma günü çağırdı ama perşembeden birliktelik olsun eşinle dedi neden acaba anlamadım orayı
Gözün aydın canım, gelsin bebişin inşallah bu ay :KK46: Belki ilaçtan dolayı erken çatlama olabilir, içerde sperm olsun diye demiş olabilir.

Kizlarrrrr bugün 11.gunum ovulasyon testim böyle cikti. Bide aksam üstü bi kasık ağrısı oldu akıntı sumuksu gibi gelmis çamaşırima . Ne ki acaba bu simdi testte baya koyu cikti erken. 17-18.gun falan oluyo yumurtlamam ama ay kafam karıştı yaaaa o_Oo_O 11.gun bu kadar koyu çıkması neden acaba kızlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 72
Kizlarrrrr bugün 11.gunum ovulasyon testim böyle cikti. Bide aksam üstü bi kasık ağrısı oldu akıntı sumuksu gibi gelmis çamaşırima . Ne ki acaba bu simdi testte baya koyu cikti erken. 17-18.gun falan oluyo yumurtlamam ama ay kafam karıştı yaaaa o_Oo_O 11.gun bu kadar koyu çıkması neden acaba kızlar
Demekki bu ay erken olcak canim. Benimde 14 de degil 17 de oldu. Degisiyor malum

14. gün muhtemelen çift çizgin tam koyu olur benim de böyleydi canım :KK76:
Bu arada akşam tekrar test yaptım hala koyu kızlar, demek ki yarın çatlayacak. Kaçırmamış olurum büyük ihtimal :KK51:

Benim de böyle olur 12.gün falan hatta pozitif miydi derim sonra silikleşir 14. 15. Gunde hatta kaçırdım herhalde derim sonra bir bakmisim 18.gün falan tam olarak pozitif olur seninki de öyle olmasin

14. gün muhtemelen çift çizgin tam koyu olur benim de böyleydi canım :KK76:
Bu arada akşam tekrar test yaptım hala koyu kızlar, demek ki yarın çatlayacak. Kaçırmamış olurum büyük ihtimal :KK51:

Ya 14.gun çift cizgi bilmiyorum ki 33 gnde adet oluyorum 14. Gun olursa adetim 20 gun sonra falan olcak oluyo :KK70:
Hadi bakalım senin tutacak gibi bu ay canm oyle geliyo bana :))

Benim de böyle olur 12.gün falan hatta pozitif miydi derim sonra silikleşir 14. 15. Gunde hatta kaçırdım herhalde derim sonra bir bakmisim 18.gün falan tam olarak pozitif olur seninki de öyle olmasin

Yani oyle olabilir canım ama gecen ayda falan silik çıkıyordu bakalım ısın rengi bi kac güne kdr belli olur :)

bu ayda olmadı demek.olsun canım moral bozma . yumurtlama gunlerını nasıl degerlendırmıstın canım
Canim cift cizgiyi gordugum ertesi gun aksam 7 gibi olmustu.sonraki 2 gunde calistik.bu ay cok umutluydum ya ilk defa adetim bittikten sonra duzenli gun asiri birliktelik oldu.yumurtlama zamanida 3 gun ust uste.kismet degilmis :(

yazan herkese cok tesekkur ederim.Bakalim onumuzdeki aylara bakicaz.cok cok uzgun degilim ama her ay ayni seyleri yasamam psikolojik olarak cok yordu beni.uzun zamandir ugrasanlara Allah sabir versin simdi cok daha iyi anliyorum

Kızlar ya ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama bi sitede okudum bi bayanın adetini 3 ay geciktirmiş napsam acaba bilemedim hiç

Ya 14.gun çift cizgi bilmiyorum ki 33 gnde adet oluyorum 14. Gun olursa adetim 20 gun sonra falan olcak oluyo :KK70:
Hadi bakalım senin tutacak gibi bu ay canm oyle geliyo bana :))

Yani oyle olabilir canım ama gecen ayda falan silik çıkıyordu bakalım ısın rengi bi kac güne kdr belli olur :)
Hepimizin tutsun bu ay canımcım:KK5:

Canim cift cizgiyi gordugum ertesi gun aksam 7 gibi olmustu.sonraki 2 gunde calistik.bu ay cok umutluydum ya ilk defa adetim bittikten sonra duzenli gun asiri birliktelik oldu.yumurtlama zamanida 3 gun ust uste.kismet degilmis :KK43:
Canım gelecek zamanı vardır bebişlerin, ne kadar hesap kitap yapsakta ummadık zamanda geliyorlar. Yeter ki sağlıkla gelsinler :KK15:

Kızlar ya ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama bi sitede okudum bi bayanın adetini 3 ay geciktirmiş napsam acaba bilemedim hiç
Ben bu ay kür gibi yapmadım ama günde 2-3 tane kuru incir yedim bakalım. Ama ciddi ciddi yumurtlama olduğunu hissediyorum, umarım tutar. Birde 10 gün çörekotu-bal-tarçın yedim sabahları :KK48:

Back