• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bahar sevinci, bahar yorgunluğu var bende. İçim kıpır kıpır :KK45:
Sen nasılsın canım ? Geldi mi yumurtlama zamanın

bahar geldı dıye sevındık am ahava cok bunaltıcı bugunn :KK64:

yok canım önümüzde ki hafta dün itibari ile basladık çalışmalara canım test aldım bıde oylede kontrol edıcem ama gün aşırı yapmaya özen göstericem.
dün ilişki sonra oyle yattım sabah dus aldım ruya gordum bat zamanım gelmıs karnım agrıyo aglıyorum kesın hasta olucam bebek yok yıne falan dıye :D oyle cokta takmıyorum kafama ama ruyama gırıyo bılınc altı galba :KK48:

bahar geldı dıye sevındık am ahava cok bunaltıcı bugunn :KK64:

yok canım önümüzde ki hafta dün itibari ile basladık çalışmalara canım test aldım bıde oylede kontrol edıcem ama gün aşırı yapmaya özen göstericem.
dün ilişki sonra oyle yattım sabah dus aldım ruya gordum bat zamanım gelmıs karnım agrıyo aglıyorum kesın hasta olucam bebek yok yıne falan dıye :KK70: oyle cokta takmıyorum kafama ama ruyama gırıyo bılınc altı galba :KK48:
Gelsin bebiş o zaman :KK73:
Ben de sabaha kadar dönmeden yatmışım sağ tarafıma, bi uyandım tutulmuşum :KK70:

Günaydın kızlar bende birazdan doktora gidicem banada dua edin inşAllah kistim kaybolmuştur
Güzel haberlerle gel canım, inşallah kaybolmuştur :KK25:

Kızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştı :KK64: İlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu :KK70:

Eklentiler

• 11134465_10153182296679719_656720005_n.jpg
    11134465_10153182296679719_656720005_n.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 106
  • 11106206_10153182296524719_1172692745_n.jpg
    11106206_10153182296524719_1172692745_n.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 106
Kızlarr ben geldim Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş doktor klomen verdi akşam 2 tane birden içiceksin dedi haftaya cuma günü çağırdı ama perşembeden birliktelik olsun eşinle dedi neden acaba anlamadım orayı

Kızlarr ben geldim Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş doktor klomen verdi akşam 2 tane birden içiceksin dedi haftaya cuma günü çağırdı ama perşembeden birliktelik olsun eşinle dedi neden acaba anlamadım orayı

ohhh cok sevındım canımm hadı bakalım ınsallaahhh bebiş gelir klomenden sonraa canımm :)

Kızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştı :KK64: İlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu :KK70:

canım yaaa bugun daha koyu yarın catlamıs olur sabahtan mi degerlendirseniz acaba ayyy bilemedim ya :D

yarın olsa daha ıyı zaten :) hadı bakalım hayırlısı

Back