- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.261
Canım o kadar şu gebelik sayfalarında geliyorum ilk kez bu kadar koyu bi ovulasyon testi gördüm. Hangi marka acaba ?? Bence sen bugünde çalış yumurtanın kaç saat yaşayacağı kesin diil yarına yetişmeyebilir. Hadi kolay geleKızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştıİlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu
Tebrikler canım tam olarak yakalamissin pozitifi bence bugün de çalış ya da sabah erken çalış spermlerin yumurtaya ulaşma süresini de unutmaKızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştıİlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu
Ayyy dimii sabah biraz zor oğlumu okula götürüyorum ya uzanıp bekleyememcanım yaaa bugun daha koyu yarın catlamıs olur sabahtan mi degerlendirseniz acaba ayyy bilemedim ya
İnşallah edoş tutsun bu ay hepimizin bebişleriyarın olsa daha ıyı zaten :) hadı bakalım hayırlısı
Laboquick kullanıyorum canım. Benim de ilk kez bu kadar koyu çıktı testim. Sadece sağ taraftan yumurtlamam olurdu bu sefer iki tarafta da ağrı var. Ondan sanırım bu kadar koyu çıktı. Eşimde tansiyon problemi var bir haftadır. Ondan dedim dün oldu yarın olsun diye. Nasipte varsa spermcikler 2-3 gün yaşıyormuş zaten, bakalım artıkCanım o kadar şu gebelik sayfalarında geliyorum ilk kez bu kadar koyu bi ovulasyon testi gördüm. Hangi marka acaba ?? Bence sen bugünde çalış yumurtanın kaç saat yaşayacağı kesin diil yarına yetişmeyebilir. Hadi kolay gele
Ahh keşke bugün de olsa canım ama zorTebrikler canım tam olarak yakalamissin pozitifi bence bugün de çalış ya da sabah erken çalış spermlerin yumurtaya ulaşma süresini de unutma
Gözün aydın canım, gelsin bebişin inşallah bu ayKızlarr ben geldim Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş doktor klomen verdi akşam 2 tane birden içiceksin dedi haftaya cuma günü çağırdı ama perşembeden birliktelik olsun eşinle dedi neden acaba anlamadım orayı
Demekki bu ay erken olcak canim. Benimde 14 de degil 17 de oldu. Degisiyor malumKizlarrrrr bugün 11.gunum ovulasyon testim böyle cikti. Bide aksam üstü bi kasık ağrısı oldu akıntı sumuksu gibi gelmis çamaşırima . Ne ki acaba bu simdi testte baya koyu cikti erken. 17-18.gun falan oluyo yumurtlamam ama ay kafam karıştı yaaaa11.gun bu kadar koyu çıkması neden acaba kızlar
Demekki bu ay erken olcak canim. Benimde 14 de degil 17 de oldu. Degisiyor malum
Benimde oleydi bir zamanlar :)) canim baska ne nedeni olabilirki. Erken gelisiyo demekCok erkek değil mi canım 33 gunde Bi adet oluyorum Şaşmiyo yani
Benimde oleydi bir zamanlar :)) canim baska ne nedeni olabilirki. Erken gelisiyo demek
14. gün muhtemelen çift çizgin tam koyu olur benim de böyleydi canımKizlarrrrr bugün 11.gunum ovulasyon testim böyle cikti. Bide aksam üstü bi kasık ağrısı oldu akıntı sumuksu gibi gelmis çamaşırima . Ne ki acaba bu simdi testte baya koyu cikti erken. 17-18.gun falan oluyo yumurtlamam ama ay kafam karıştı yaaaa11.gun bu kadar koyu çıkması neden acaba kızlar
Benim de böyle olur 12.gün falan hatta pozitif miydi derim sonra silikleşir 14. 15. Gunde hatta kaçırdım herhalde derim sonra bir bakmisim 18.gün falan tam olarak pozitif olur seninki de öyle olmasinKizlarrrrr bugün 11.gunum ovulasyon testim böyle cikti. Bide aksam üstü bi kasık ağrısı oldu akıntı sumuksu gibi gelmis çamaşırima . Ne ki acaba bu simdi testte baya koyu cikti erken. 17-18.gun falan oluyo yumurtlamam ama ay kafam karıştı yaaaa11.gun bu kadar koyu çıkması neden acaba kızlar
14. gün muhtemelen çift çizgin tam koyu olur benim de böyleydi canım
Bu arada akşam tekrar test yaptım hala koyu kızlar, demek ki yarın çatlayacak. Kaçırmamış olurum büyük ihtimal
Benim de böyle olur 12.gün falan hatta pozitif miydi derim sonra silikleşir 14. 15. Gunde hatta kaçırdım herhalde derim sonra bir bakmisim 18.gün falan tam olarak pozitif olur seninki de öyle olmasin
InşAllah canım inşAllah hepimiz hamile olalım bu ay artık :))))Gözün aydın canım, gelsin bebişin inşallah bu ayBelki ilaçtan dolayı erken çatlama olabilir, içerde sperm olsun diye demiş olabilir.
Canim cift cizgiyi gordugum ertesi gun aksam 7 gibi olmustu.sonraki 2 gunde calistik.bu ay cok umutluydum ya ilk defa adetim bittikten sonra duzenli gun asiri birliktelik oldu.yumurtlama zamanida 3 gun ust uste.kismet degilmisbu ayda olmadı demek.olsun canım moral bozma . yumurtlama gunlerını nasıl degerlendırmıstın canım
Hepimizin tutsun bu ay canımcımYa 14.gun çift cizgi bilmiyorum ki 33 gnde adet oluyorum 14. Gun olursa adetim 20 gun sonra falan olcak oluyo
Hadi bakalım senin tutacak gibi bu ay canm oyle geliyo bana :))
Yani oyle olabilir canım ama gecen ayda falan silik çıkıyordu bakalım ısın rengi bi kac güne kdr belli olur :)
Canım gelecek zamanı vardır bebişlerin, ne kadar hesap kitap yapsakta ummadık zamanda geliyorlar. Yeter ki sağlıkla gelsinlerCanim cift cizgiyi gordugum ertesi gun aksam 7 gibi olmustu.sonraki 2 gunde calistik.bu ay cok umutluydum ya ilk defa adetim bittikten sonra duzenli gun asiri birliktelik oldu.yumurtlama zamanida 3 gun ust uste.kismet degilmis
Ben bu ay kür gibi yapmadım ama günde 2-3 tane kuru incir yedim bakalım. Ama ciddi ciddi yumurtlama olduğunu hissediyorum, umarım tutar. Birde 10 gün çörekotu-bal-tarçın yedim sabahlarıKızlar ya ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama bi sitede okudum bi bayanın adetini 3 ay geciktirmiş napsam acaba bilemedim hiç
günaydınnnnnnnnnnnnn canlarımmm offf bugün nöbetçiyim çok yoğun bir gün beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?