- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.241
Günaydın canım. inşallah tutar senin benim herkesin :)Hepinize günaydınnnn
Kızlar dün çift çizgiyi yakaladım şükür, çalışma da olduEşim rahatsız olduğu için bugün olmaz muhtemelen. Dua edin bana bu sefer tutsun.
İnşallah canım hepimizin göbüşünde bebişlerimiz olsun artıkGünaydın canım. inşallah tutar senin benim herkesin :)
Hepinize günaydınnnn
Kızlar dün çift çizgiyi yakaladım şükür, çalışma da olduEşim rahatsız olduğu için bugün olmaz muhtemelen. Dua edin bana bu sefer tutsun.
Gelsin inşallah canım hepimizin kuzusugunaydın canımm hadı bakalım hayırlıs haberler gelır ınsallaaahh :)
Bahar sevinci, bahar yorgunluğu var bende. İçim kıpır kıpırnasılsınız kızlarrr ne var ne yookkkkeyıfler nasıll
Bahar sevinci, bahar yorgunluğu var bende. İçim kıpır kıpır
Sen nasılsın canım ? Geldi mi yumurtlama zamanın
inşallah canım bize de haber verirsin artıkGünaydın kızlar bende birazdan doktora gidicem banada dua edin inşAllah kistim kaybolmuştur
Gelsin bebiş o zamanbahar geldı dıye sevındık am ahava cok bunaltıcı bugunn
yok canım önümüzde ki hafta dün itibari ile basladık çalışmalara canım test aldım bıde oylede kontrol edıcem ama gün aşırı yapmaya özen göstericem.
dün ilişki sonra oyle yattım sabah dus aldım ruya gordum bat zamanım gelmıs karnım agrıyo aglıyorum kesın hasta olucam bebek yok yıne falan dıyeoyle cokta takmıyorum kafama ama ruyama gırıyo bılınc altı galba
Güzel haberlerle gel canım, inşallah kaybolmuşturGünaydın kızlar bende birazdan doktora gidicem banada dua edin inşAllah kistim kaybolmuştur
Adet oldum kizlar
Canın sağolsun tatlım, önümüzdeki ay olur inşallah. Umudunu sakın kaybetme.Adet oldum kizlar
Üzülme canım hayırlısı inşAllah son adetin olur da önümüzdeki ay hamiş olursunAdet oldum kizlar
Kızlarr ben geldim Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş doktor klomen verdi akşam 2 tane birden içiceksin dedi haftaya cuma günü çağırdı ama perşembeden birliktelik olsun eşinle dedi neden acaba anlamadım orayı
Kızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştıİlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu
yarın olsa daha ıyı zaten :) hadı bakalım hayırlısıKızlar 14. gün yani dün pozitif diye çalışma olmuştu, bugün tekrar yaptım test öğlen 15.gün olan daha damlatır damlatmaz koyulaştıİlk kez bu kadar koyu oldu. Bugün olmasa yarın çalışma olsa olur değil mi ? Eşim hasta ya yüklenmek istemiyorum. Ay başkasına yorum yapmak kolay da insan kendinde olunca bocalıyor yahu
Çok sağol canımm inşAllah rabbim bu ay hepimize bebişler verirohhh cok sevındım canımm hadı bakalım ınsallaahhh bebiş gelir klomenden sonraa canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?