• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Merhaba arkadaslarim ..b7gun gecikmemin 17.günü bata gore 53.gunum hala adet olmadm bugun nova marka idrar test yaptim negatif cikti kafayi yicegim:KK61:
canım az once başka bı topıkte okudum. bizim gibi olan çok kişi var. doktora gıtmişler normal demiş. stresten oluyor sanırım. senı cok ıyı anlıyorum canm benım. sen bı özele git bence. bende cumayı beklıyorum.
Kızlar Merhaba,

Bugün doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi(Rabbim tamamına erdirir inşallah)sizi hergün takip ediyorum sevincimi paylaşmak istedim :) birde gerçekten çok kafaya takınca olmuyor ben bu ay çok ümitli değildim açıkçası sadece 2 gün çalıştık o yani...ALLAH isteyen herkese nasip etsin herkesin göbüşü bebişle dolsun İNŞALLAH...
canım maşallah çok sevındım gozun aydın. stresle alakalı bence kuzenımde 3 gun once gebe oldugunu öğrendı o da cok umıtsızı 8 ay dır beklıyorlardı ve sadece 2 kere çalışma ile olmuş. stres yapmamak gerekte nasıl olacak bılmıyorum

Kızlar Merhaba,

Bugün doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi(Rabbim tamamına erdirir inşallah)sizi hergün takip ediyorum sevincimi paylaşmak istedim :) birde gerçekten çok kafaya takınca olmuyor ben bu ay çok ümitli değildim açıkçası sadece 2 gün çalıştık o yani...ALLAH isteyen herkese nasip etsin herkesin göbüşü bebişle dolsun İNŞALLAH...
Canım ne güzel haber bu böyle sabah sabah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Amin canım inşallah :) evet canım yumurtlama günümde koyu olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu zaten başka testim yoktu yapamadım ikisindede uzun süreli yattım 1 gün sağ tarafıma 1 gün sol tarafıma :) hatta doktora gitmeden 2 gün önce evde test yaptım negatifti o kadar ümitsizdim yani ben çok fazla stres yapmadım sürekli buradan sizleri yazışmalarınızı takip ettim vakit geçirdim darısı sizlerin de başına canım :)

:)) bende bi gün sag bi gun sol tarafıma yatıyımm :) test alıp almama konusunda cok kararsızım ben yaa napsam senceee

canım az once başka bı topıkte okudum. bizim gibi olan çok kişi var. doktora gıtmişler normal demiş. stresten oluyor sanırım. senı cok ıyı anlıyorum canm benım. sen bı özele git bence. bende cumayı beklıyorum.

canım maşallah çok sevındım gozun aydın. stresle alakalı bence kuzenımde 3 gun once gebe oldugunu öğrendı o da cok umıtsızı 8 ay dır beklıyorlardı ve sadece 2 kere çalışma ile olmuş. stres yapmamak gerekte nasıl olacak bılmıyorum

Teşekkür ederim canım darısı başına :) ya ben kafamda hep hesap yaptım kızım 1 agustos dogumlu çok sıcaktı dayanamıyordum bu yaza gelmesin bari dedim eylül ayında başladık çalışmalara ama olmadı Rabbim ne büyük hesap öyle olmaz böyle olur dedi ve tam yaza denk geldi ben bu ay da deneyelim olmazsa bir kaç ay ara verelim dedim eşime öyle yapacaktık yani şükürler olsun Rabbime...yazın sıcaklarına bile razıyım :) sağ sağlim kucagıma alırım inşallah...stresimi de burada attım ben geldim gittim okudum takip ettim hakkımda hayırlısı ise olsun dedim dualarım sizlerle kızlar :)

Amin canım inşallah :) evet canım yumurtlama günümde koyu olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu zaten başka testim yoktu yapamadım ikisindede uzun süreli yattım 1 gün sağ tarafıma 1 gün sol tarafıma :) hatta doktora gitmeden 2 gün önce evde test yaptım negatifti o kadar ümitsizdim yani ben çok fazla stres yapmadım sürekli buradan sizleri yazışmalarınızı takip ettim vakit geçirdim darısı sizlerin de başına canım :)
ben de çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalışmıştık başka da çalışma olmamıştı tuttu bir daha deneyeceğiz inşallah bu yöntemle yine tutar
ama ben normal yattım sağa ya da sola yatmadım ayaklarım başlığa koyup popomun altna yastık koydum 45 dakikaya yakın öyle kaldım sonra bir saate yakında düz olarak tabii yastık koydum altıma yine öyle yattım tutmuştu yine olur inşallahhh
sana da tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ozaman az alıyım 10 tane falan cok alınca psikopata baglıyorum adetime kadar hergun yapıyorum :))
ben de sipariş verdim yanlış geldi geri gönderdim şimdi yeniden gelecek bakalım hazırlığımı yapıyorum inşallah olur herkesin
laboquic 20 tane ovulasyon+ 3 erken gebelik+ 15 gebelik testi istedim gitti gidiyordan normalde üçlü satmıyorlar mesaj attım satıcılara böyle bana gönderir misiniz diye onlarda tamam dedi

gebelik testini çok almamın nedeni de eğer silik çizgiyi yakalarsam sürekli kan aldırmaktan bıktım ya evden artış oluyor mu diye takip etmek için

gebelik testini çok almamın nedeni de eğer silik çizgiyi yakalarsam sürekli kan aldırmaktan bıktım ya evden artış oluyor mu diye takip etmek için

bende 20+6 olandan almayı dusunuyorum bı oglen bı aksam yapmak ıcın. ayyyy ben bıde kan aldırmaktan korkuyorum toplasan 3+4 defa belki aldırmısımdır 24 senedır :KK48: hamile kalırsam yandım artıkk korkumu yenmıs olurumm

ben de çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalışmıştık başka da çalışma olmamıştı tuttu bir daha deneyeceğiz inşallah bu yöntemle yine tutar
ama ben normal yattım sağa ya da sola yatmadım ayaklarım başlığa koyup popomun altna yastık koydum 45 dakikaya yakın öyle kaldım sonra bir saate yakında düz olarak tabii yastık koydum altıma yine öyle yattım tutmuştu yine olur inşallahhh
sana da tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sağol canım benim inşallah bana arkadaşım böyle yap dedi bende onu dinledim yaptım ama ben sabaha kadar yattım hemen kalkınca olmuyor Rabbim sana da nasip etsin inşallah :)

bende 20+6 olandan almayı dusunuyorum bı oglen bı aksam yapmak ıcın. ayyyy ben bıde kan aldırmaktan korkuyorum toplasan 3+4 defa belki aldırmısımdır 24 senedır :KK48: hamile kalırsam yandım artıkk korkumu yenmıs olurumm

Canım o zaman farklı oluyor koşa koşa gidiyorsun kan vermeye bende korkuyordum ama alıştım sürekli kan vermek istiyorsun :) sen hamile kalda inşallah kan vermek kolay :)

bende 20+6 olandan almayı dusunuyorum bı oglen bı aksam yapmak ıcın. ayyyy ben bıde kan aldırmaktan korkuyorum toplasan 3+4
defa belki aldırmısımdır 24 senedır :KK
48: hamile kalırsam yandım artıkk
korkumu yenmıs olurumm
ay ben de bugun 20 + 6 dan siparis
werdim yumurtlama gunum ayin 7 veya 8 i senle ayni gidiyoz dongum 30 yada 31

ay ben de bugun 20 + 6 dan siparis
werdim yumurtlama gunum ayin 7 veya 8 i senle ayni gidiyoz dongum 30 yada 31

bende bırazdan verıcem sipariş canım işte önümüzdeki hafta pazartesı baslıcam calısmalara gün aşırı o hafta yumurtlama haftası 33 gunde oluyorum. beraber takıp edıcez demekkııı destek oluruz bırbırımızeee :KK49:

Eve geldim ve kargo gelmiş artık nisan sonunda Mayıs başında kullanmaya başlarım
bu arada bisiklet sürmeye başlayayım diyorum özellikle ameliyat ve düşük sonrasında göbek kaldı bende
3 kilo vermek istiyorum 20 günde verebilir miyim acaba boyum 155 kilom 53 diyebilirim sizler Nasılsıniz

Back