Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hadı hayırlı olsun canım. sıfırlandı mı degerın . en son 18 fılandı dıye hatırlıyorum.
Sizler nasılsınız derken ıyıyız kılomuz mu nasıl :)

Yok canım pazartesi 18 di yeniden adet görüp yumurtlayincaya kadar sifirlanir herhalde boy kilo oranınızı soruyorum bu arada
tekrar gıdıceksın yani seninkı baya yavas azaldı. ablamın anlatmıstım ya onunda baya yukselmıstı hemde kanaması varken. dusmıcek herhalde dedık 500 u gecmıstı sanırım. ılk öğrendiğimizde 128 fılandı. neyse hayırlısı olsun canım. benım kılo problemım yok. 1-68 boyum 57 kıloyum. 57 dende zayıf duruyorum kemıklerım agır galıba :) 1-2 kılo versem mı acaba dıye de dusunuyorum. ne kadar azdan baslarsam ıyı ama. o zamanda halsız gucsuz celımsız oluyorum enerjım kalmıyor

Bende 1.65 53-54 kilo falanim ayyyyy sanki yarışmaya katılıyoruz boy kilo yas falan acayip sıkıcı bi gun benim ıcın ya vakit gecmiyo daraldim vallahi cok

Boy 1.65 kilo 49 yaş 25:) burdan bakınca bi sorun gözükmesede ilk denemede başarısız oldum kasıklarım çok ağrımıştı geçen ay 4 günde erken geldi hiç şaşmayan regl. Doktora gittim ultrasonla baktı rahim yumurtalık vs baktı tertemiz hamile kalmamak için hiçbi sebep gözükmüyo denk gelmemiştir dedi:) adet sökülürken olmuştur o ağrı dedi. oysaki ben ilk denemede hemen oluyo bu bebek işi sanıyodum öyle olmuyomuş öğrendim oturdum:)

Benimde boy 1.69 kilo 59. Yasta 23 yarismaya katilir gibi oldu gercekten :))) bugun benim batim hesaplamalarima gore.dun gebelik testi yaptim negatif cikti.hayalet cizgiye dair hicbirsey yok.yine olmadi anlicaginiz ne yapmak lazim anlamadimki ya

Benimde boy 1.69 kilo 59. Yasta 23 yarismaya katilir gibi oldu gercekten :))) bugun benim batim hesaplamalarima gore.dun gebelik testi yaptim negatif cikti.hayalet cizgiye dair hicbirsey yok.yine olmadi anlicaginiz ne yapmak lazim anlamadimki ya

Ne yapmamız gerektiğini bi çözsek hepimiz bebiş yapcazda:) kimse formül bilmiyo galiba yada bu işin bi formulü yok :)

Ne yapmamız gerektiğini bi çözsek hepimiz bebiş yapcazda:) kimse formül bilmiyo galiba yada bu işin bi formulü yok :)
Hayir sunu anlamiyorum ben kafa rahat olmasi lazim deniyo.ama cocuk isteyipte nasil rahat olunabilir ben cozemedim.tamam stresli degilim ama adete 3 4 gun kala basliyo bende acabalar.cocuk yapmak cok zormus

Hayir sunu anlamiyorum ben kafa rahat olmasi lazim deniyo.ama cocuk isteyipte nasil rahat olunabilir ben cozemedim.tamam stresli degilim ama adete 3 4 gun kala basliyo bende acabalar.cocuk yapmak cok zormus

Yani biz bekleyip bekleyip karar verincede hadi hemen olsun diyoruz öyle istiyoruz. Dedigin gbi bebek bu siradan bisey deilki ne kadar da takmiyorum desen aklindan cikmiyo. Heleki son günlerde acabalar baslayinca gelde stres yapma. Filmlerde hic öyle olmuyo yatiyolar kalkiyolar hamile kaliyo hemen:)))

Siskinlik var canim olmaz mi.. Gitmedim yeniden doktora okadar cok yoruldumki hep ayni seyleri diolar sokturucu kullan..Testlerede guvenmiyorm artik bugun nova matka gebelik testi yaptim negatif cikti bi kac saat sonra baktim ikinci cizgi belirmis. Bu kacnci kez basima geldigi icin umutlanmiyorum

Aynen.Ben hep bi kere korunmam hamile kalir kocama supriz yaparim derdim simdi test yap gununu bekle sabaha kadar yatt hic hayal ettigim gibi degilmis yahu

Canım Nova markada aynı şey benimde başıma geldi malesef Sen çok stres yaptın galiba bu ay bu kadar gecikme old göre. Ovulasyon testi kullandysan eger bilirsin 14 gün sonra adet geliyo malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…