- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.221
Hadı hayırlı olsun canım. sıfırlandı mı degerın . en son 18 fılandı dıye hatırlıyorum.Eve geldim ve kargo gelmiş artık nisan sonunda Mayıs başında kullanmaya başlarım
bu arada bisiklet sürmeye başlayayım diyorum özellikle ameliyat ve düşük sonrasında göbek kaldı bende
3 kilo vermek istiyorum 20 günde verebilir miyim acaba boyum 155 kilom 53 diyebilirim sizler Nasılsıniz
Yok canım pazartesi 18 di yeniden adet görüp yumurtlayincaya kadar sifirlanir herhalde boy kilo oranınızı soruyorum bu aradaHadı hayırlı olsun canım. sıfırlandı mı degerın . en son 18 fılandı dıye hatırlıyorum.
Sizler nasılsınız derken ıyıyızkılomuz mu nasıl :)
tekrar gıdıceksın yani seninkı baya yavas azaldı. ablamın anlatmıstım ya onunda baya yukselmıstı hemde kanaması varken. dusmıcek herhalde dedık 500 u gecmıstı sanırım. ılk öğrendiğimizde 128 fılandı. neyse hayırlısı olsun canım. benım kılo problemım yok. 1-68 boyum 57 kıloyum. 57 dende zayıf duruyorum kemıklerım agır galıba :) 1-2 kılo versem mı acaba dıye de dusunuyorum. ne kadar azdan baslarsam ıyı ama. o zamanda halsız gucsuz celımsız oluyorum enerjım kalmıyorYok canım pazartesi 18 di yeniden adet görüp yumurtlayincaya kadar sifirlanir herhalde boy kilo oranınızı soruyorum bu arada
tekrar gıdıceksın yani seninkı baya yavas azaldı. ablamın anlatmıstım ya onunda baya yukselmıstı hemde kanaması varken. dusmıcek herhalde dedık 500 u gecmıstı sanırım. ılk öğrendiğimizde 128 fılandı. neyse hayırlısı olsun canım. benım kılo problemım yok. 1-68 boyum 57 kıloyum. 57 dende zayıf duruyorum kemıklerım agır galıba :) 1-2 kılo versem mı acaba dıye de dusunuyorum. ne kadar azdan baslarsam ıyı ama. o zamanda halsız gucsuz celımsız oluyorum enerjım kalmıyor
herkese başarılar :) kılo sorunu olan yok sanırım. sorun bebısler gelmıyorBende 1.65 53-54 kilo falanim ayyyyy sanki yarışmaya katılıyoruz boy kilo yas falanacayip sıkıcı bi gun benim ıcın ya vakit gecmiyo daraldim vallahi cok
herkese başarılar :) kılo sorunu olan yok sanırım. sorun bebısler gelmıyor
prenses basladın mı calısmalara
hadı bakalım. bol sanslar canım. fazla trıp atma sen bu ara sıcak tut arayı :) sonra yaparsın nazınıKısmetse bugün baslicazzz
Kocisimee tripliydimdeebu havalar beni bozdu bi havada bi tiplerdeyim herkese Karsi
Eve geldim ve kargo gelmiş artık nisan sonunda Mayıs başında kullanmaya başlarım
bu arada bisiklet sürmeye başlayayım diyorum özellikle ameliyat ve düşük sonrasında göbek kaldı bende
3 kilo vermek istiyorum 20 günde verebilir miyim acaba boyum 155 kilom 53 diyebilirim sizler Nasılsıniz
Benimde boy 1.69 kilo 59. Yasta 23yarismaya katilir gibi oldu gercekten :))) bugun benim batim hesaplamalarima gore.dun gebelik testi yaptim negatif cikti.hayalet cizgiye dair hicbirsey yok.yine olmadi anlicaginiz ne yapmak lazim anlamadimki ya
Hayir sunu anlamiyorum ben kafa rahat olmasi lazim deniyo.ama cocuk isteyipte nasil rahat olunabilir ben cozemedim.tamam stresli degilim ama adete 3 4 gun kala basliyo bende acabalar.cocuk yapmak cok zormusNe yapmamız gerektiğini bi çözsek hepimiz bebiş yapcazda:) kimse formül bilmiyo galiba yada bu işin bi formulü yok :)
Hayir sunu anlamiyorum ben kafa rahat olmasi lazim deniyo.ama cocuk isteyipte nasil rahat olunabilir ben cozemedim.tamam stresli degilim ama adete 3 4 gun kala basliyo bende acabalar.cocuk yapmak cok zormus
Siskinlik var canim olmaz mi.. Gitmedim yeniden doktora okadar cok yoruldumki hep ayni seyleri diolar sokturucu kullan..Testlerede guvenmiyorm artik bugun nova matka gebelik testi yaptim negatif cikti bi kac saat sonra baktim ikinci cizgi belirmis. Bu kacnci kez basima geldigi icin umutlanmiyorumsen hala doktora gıtmedın mı ? ya pekı sıskınlıgın fılan yokmu. benım adetım 2 gun gecıkmıstı. ( korundugum zaman )
sokulene kadar catlayacak gıbı olmustu karnım fılan. sen de bole bıseler yok mu ?
Aynen.Ben hep bi kere korunmam hamile kalir kocama supriz yaparim derdimYani biz bekleyip bekleyip karar verincede hadi hemen olsun diyoruz öyle istiyoruz. Dedigin gbi bebek bu siradan bisey deilki ne kadar da takmiyorum desen aklindan cikmiyo. Heleki son günlerde acabalar baslayinca gelde stres yapma. Filmlerde hic öyle olmuyo yatiyolar kalkiyolar hamile kaliyo hemen:)))
Canım Nova markada aynı şey benimde başıma geldi malesefSiskinlik var canim olmaz mi.. Gitmedim yeniden doktora okadar cok yoruldumki hep ayni seyleri diolar sokturucu kullan..Testlerede guvenmiyorm artik bugun nova matka gebelik testi yaptim negatif cikti bi kac saat sonra baktim ikinci cizgi belirmis. Bu kacnci kez basima geldigi icin umutlanmiyorum
Ahh ahh canm biz ne kolay sanmışız herşeyi.. Duygularıma tercüman oldunAynen.Ben hep bi kere korunmam hamile kalir kocama supriz yaparim derdimsimdi test yap gununu bekle sabaha kadar yatt hic hayal ettigim gibi degilmis yahu
Aynen.Ben hep bi kere korunmam hamile kalir kocama supriz yaparim derdimsimdi test yap gununu bekle sabaha kadar yatt hic hayal ettigim gibi degilmis yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?